Erayi tanimam etmem ama bir cok kisininde dedigi gibi bu konu erayin konusunda hakli oldugunu gösterir
Boşa acilmis bi konu bence
Bu komu kilitlensinde tek sayfadan takip edelim ;)
Printable View
Erayi tanimam etmem ama bir cok kisininde dedigi gibi bu konu erayin konusunda hakli oldugunu gösterir
Boşa acilmis bi konu bence
Bu komu kilitlensinde tek sayfadan takip edelim ;)
Bu sizin forum kurallarinizdan kaynaklanan bir durum
Bu adama drift kulubune ve sirketime dolandirici demesine izin verip , bana burda belge istiyorum diyemezsin. O konu acip *** atarsa bunu herkes yapabilir. Kurallar boyle.
Konuyu acmadan once ,ben , ozgune de soyledim konu acacagimi. Cunku bu isler boyle yurumez. Arkadan konusmak ayri birsey , silinmeyecek internet forumlarina yazmak farkli bir sey.
Eray in bahsettigi seylerde gecmis zaman ayrica simdi aklima geldi. Daha ne kadar tarafli bakmis olabilirsin acaba ?
Başligi görunce geceleri acilan geyik konularindan biri sandim :D
Vay eray vay herkesi dolandirmissin bizide dolandirsana LTL le :D
Özgün gerekeni yazmış diğer konuda bende burada. JDM workds hakkında yazdığı her yazı silinir. Adam Drift academy nin eski üyesi olarak drift academy i suçlamış.
O konu drift academy ile eray arasındadır. Bu konu ise sizle alakalı bile değil. Sizin iddianıza göre 3. şahıslarla eray arasında. Peki soruyorum nerede o 3. şahıslar?
Ben burada göremiyorum. Söyleyin gelsinler.
KTL olacakti :)...
bu arada konu başlığı daha efsane olmuş,kaç yılından beri dolandırıcı bu arkadaş ? :D
ilerleyen zamanlarda mechanix " ama önde o başlattı " dicek galiba :)
Eray kendi açtığı konuda anlatmış durumu, sizden elle tutulur gözle görülür net bir cevap gelmemiş.
Sizin açtığınız ve 750 TL borç + beyin bozuk dediğiniz muhabbet üzerine , Nos'un 250 tl borcu kaldığını neden vermediğini ve beynin hala kendisinde olduğunu belirtmiş.
Bence her türlü Eray 1-0 önde götürüyor bu durumu. *** at izi kalsın durumundan öte değil sizin yapmaya çalıştığınız ki Eray ile de yüz yüze 2-3 sefer görüşmüşüzdür pistte vs, keza sizlerle de öyle Mustafa, cjp döneminden biliyoruz sizi sadece tek farkı o.
Eray ile de arkadaşlara alınan plakalar harici bir alışverişimiz olmamıştır ki motor için tek plaka alıp dörtgen plaka gelince aynı gün içinde kargoya yeni plakayı olması gerektiği gibi kare olarak yetiştirmiş bir insandır kendisi o anki işini gücünü bırakıp, madur olmamamız için elinden geleni de yaptı yani.
ben şu app konusunu yeniliyim iş gelir belki :D para yok birilerini dolandırmak lazım :D
2.kornada basma dişinda bir dolandiriciligini görmedik :D
Ilk dolandirilan olmak istiyorum abi facene ozelden yazicam app istiyorm hala yapiosan bence bu konu sana atilan camur degil arkadaslarinda dedigi gibi reklamin oldi 1 0 defil daha fazla ondesin snnle alışveriş mz olmadi ama sadece subarumzla ufak bir kaza yaptigimizda parça sormustum yok dedin satmiyorm dedin gecen hafta bursaya sattik ismin gecti ortamdaki herkez senden iyidir diye bahsetti seviliosn ;)
Erayda sorun yasamadik , bizim arkadas ortamimiz tum plkalarini eray yapar , en son bizim arabaya yapmisti kotu oldu dalgasini gectik , aradan 2 yil gecti arada bir cok plka yaptirdik bu hafta 1 cift plka siparisi verdik borcumuzu sordum , maseratiye olan plkaya say pata gonderme dedi ben de sacmalama o o isin geyigiydi para dosttan kazanilir dedim hatta sonra 1 cift plka siparisi daha verdik , bence duzgun esnaf
İtiraf ediyorum kavacikta bana 4 boy atti, özellikle 1 boydan bahsetmisti unutmadim abi 3 yıl olmuş :D