o değilde cupraya nos basıp onuru çıldırttın bende en büyük dolandırıcılığını burada gördüm abi :D
Printable View
o değilde cupraya nos basıp onuru çıldırttın bende en büyük dolandırıcılığını burada gördüm abi :D
Counter'dada yalan yalan headler atıyor zaten, dizidede kötü karakter değilmiydin :p :D
şaka biryana forumdan olmayan sorunsuzca enaz 2-3 arkadasımın plaka basımı, ikamete göre plaka halletme, yanlış hatırlamıyorsam 1 adette men çözmüş olması lazım :)
yine seneler önce arac bakmaya giderken 2.3 ile 2.5 arasındaki farkı tek tek anlattı dikkat edilmesi gerenkenleri vurguladı okadar cok solediki gidene kadar yarısı aklımdan uctu tabide yine gayet işe yarar seylerdi
eray yumsel tam bır dolandırıcıdır benden bısey caldı ve gerı vermedı
KALBIMI :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Terbıyesız adam senı :icon_tup:
vallaha buldum :D 2009 senesi :D
http://www.streetfire.net/video/well...iii_739024.htm
Eray Yümselle sadece fikir alışverişim oldu, karşılığında bi para vermedim sanırım ben onu dolandırmışım:D
Haricinde kendisi verdiği tavsiye ile beni fazladan 3-5 bin lira harcamaktan kurtarmıştır, sağolsun ona karşı saygım sonsuz :)
Eray Yumsel ile 2008 di galiba o zamanki 406 si ile koltuksuz tabure uzerinde gazlamistik ve o gece unutulmazlar arasina girmistir. Kendisini o gece harici ne gormusumdur ne konusmusumdur, ekledigi cogu videoya olumusuz elestiriler yapmisimdir ama dolandirici olacagini takip ettigim kadari ile dusunmuyorum :)
Benimde ticaretim oldu sorun yaşamadım.
Tam sözlük muhabbeti oldu burası
"Bu kadar adı geçince bir an öldü sandım"
Eray abinin dolandirici oldugu dogrudur. Kantirdada bombayi aliyo sirtina dolandiriyo git kur diyoruz yok :D hauauha
tek sıkıntım oldu o da meni kaldırmayı unutmuş:hehe: sonra sağolsun 5 dk da halletti ki bugüne kadar mantıklı ne rica ettiysem yaptı- yardımcı olmaya çalıştı
dipnot: abi kaç yıldır bir fiil dolandırıcılıkla meşgulsün?
Omür boyu sınırsız bedava plaka dedi ama sonra unuttu bu girermi acaba nitelige yok yok girmez adam =E*Y:D
Erayla cok maceram olmustur ama bunlardan hicbiri dolandiriciligi ilgili en ufak bir sey duymadim yapmazda sadece bana gecilmeye hazmedemiyor o kadar :)))) konuyu keske buralata acmasaydiniz esnaf adamlarsiniz kotu olmus bu ..
1 kişi dolandirici diyor,100 kişi on numara adam diyor... bize de dolandirici diyene 'yav he he' demek düşer :D
hey gidi bu konuyu acma amaci belli olan insanlar... duzgun bir insana camur atmak istediniz buda sizin fesatliginizi ve nasil bir karakterde oldugunuzu ortaya koyar umarim konuyu okuyan herkes sizin hakkinizda gerekli bilgiyi ve feyzi almistir Allah boyle insanlarin islerini rast getirmez bence ozur dileyin kimsenin hakkina gecmeyin bizde bir hata olmus sinir aninda yapilmis bir hata diyip gecelim... cunki eray adam oglu adamdir...