User Tag List

Sayfa 5/23 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
429 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Eray Yumsel'in Dolandiricilik Gecmisi

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sayfa okudum sadece. Konuyu açan Eray abiyi baltalamak istemiş ama ters tepmiş. Adamın güvenirliği hakkında şüphesi olan biri burayı okuyunca şüphesi kalmaz.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray beye plaka yaptırdık birkaç defa,
    sorunsuz aldık plakaları.
    onun dışında tanışmışlığımız yok, Allah yazdı ise bozsun.
    Loading...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah kalktım her iki konuyu da okudum, dolandırıcılık çok ağır bir ithamdır... bir kişinin diğeriyle ticarette sorun yaşaması onu dolandırıcı yapmaz, bir kulübün üyesi ile sorun yaşaması da kulübü dolandırıcı yapmaz, dolandırıcılık bana yapıldığı gibi 500bin liralık granitin parasını ödemeyip, diğer malzemecilerin de parasını ödemeyerek mallarla Gürcistan'a kaçmaktır, suçu da cezası da bambaşka bir şeydir bu 'dolandırıcılık' olayının... o nedenle boşu boşuna birbirinizi dolandırıcılıkla suçlamayın, sevmiyorum deyin, bana şunu yaptı deyin, attı deyin küfür etti deyin ama bu da sadece 2 tarafın iç işidir 3. şahsı ilgilendirmez... birbirinize dolandırıcı diyerek 3.5.10. şahıslara 'bu adamla ticaret yapmayın, bu kişiyle arkadaşlık yapmayın, her daim d.t.ü kollayın' imajı veriyorsunuz...

forumculuğa 2002 de başladım, arabacılık işinde çoğu kişinin çoğu kişiye yanlışı olmuştur, sizler eski adamlarsınız, yakışmıyor bu yazılar, bazen kol kırılır yen içinde kalır, konu bu şekilde açıldığında ülkenin dört bir yanında hiç alakasız kişiler bile yorum yapıyor, kendince çıkarımlarda bulunuyor, bunun kime ne faydası oluyor...

yazdıklarım her iki konu için de geçerli, bunlar benim fikirlerim, Eray da beni tüyü kadar sevmez bu arada, tarafsız yazdım...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kere ufak alisverisim oldu bir kaç arkadasim da benim adimi vererek alisveris yaptı. Hic tanimadigi adama bile para lafi yapmayan ürünü önce gönderip parasini sonra alan bir adama ben bu dolandirici sifatini kesinlikle yakistirmadim.
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray benide dolandirdi turbo m3u vericm kanka al sık gazla dedi sonra yanina gittigimde araca bindirmedi bile duygularimla oynadi sikayetciyim

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray benide dolandirdi turbo m3u vericm kanka al sık gazla dedi sonra yanina gittigimde araca bindirmedi bile duygularimla oynadi sikayetciyim
    Abi bide 1 bar basıcam dedi 1 bar in üstünü açtı onuda sole �� gercı açtıktan sonra denemek nasip olmadı ��

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni de dolandirdi angara istanbul semt semt heryeri gezdirdi

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3 defa plaka bastırdım bi yanlışını görmedim, söyledigi süreden önce bile gönderdi. Esnaf adamdır..
    Tango-1 never dies.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eray arkadaşım haklı olabilir yada olmayabilir o kısmını bilmem kendisini tanımamda.. konuya yazanlarda onun haklı olduğunu söylüyorlar eray arkadaşımda bu konun açılması iyi oldu haklılığım ortada diye düşünüyor belki ama kazın ayağı öyle değil..

googlde arama yapıldığında bu başlık çıktığında çoğu insan konuya girip okumıycaktır o başlığı görüp fikrini o başlık etrafında oluşturucaktır..
    adam hakkında internette şöyle şeyler yazıyor uzak durun falan diyicektir.. ticaret hayatında bu tür şeyler güzel hoş değil..
    heleki 300 - 500 tl için bir ömür yaftalanmak hiç hiç hoş değil.. elde resmi delil kanıt yoksa karşı tarafın hukuki olarak iftira davası açma hakkı saklıdır.. dolandırıcı terimi bile bana göre aşrı ağır bir itham..

google indexlerinde bu konu kalıcak bu arkadaşın 3 yaşında çocuğu varmış.. bu çocuk 8-9 yaşına geldiğinde çok değil 5-6 sene sonra internette babası hakkında arama yaptığında yada tesadüf bu konuyu gördüğünde nasıl hisseder ne düşünür biraz empati yapın derim yazmadan önce .. sağlıcakla..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray'la msn ve telefon harici yüzyüze görüşmüşlüğümüz yok.
    Kendisiyle parça alışverişi de yaptım defalarca plaka da bastırdım, söylediği neyse o çıkmıştır.
    Hatta bana aldığım bir parçada satmaya yardımcı olacağını söyleyip satamadığı için de ücretsiz plaka gönderip kendini affettirecek kadar da düzgün esnaftır.
    Kısaca şu piyasada gördüğüm adamların içinde en düzgünleri sıralaması yaparsak ilk sıradadır, bu piyasada k.çımıza parmak atmayan dostumuz arkadaşımız kalmadı.
    Böyle adamları boktan şeylerle hele dolandırıcılıkla suçlamak ayıptır günahtır.
    Bana göre de adamın dibidir, 10 numara adamdır.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre abi'ye katılıyorum. Konu silinmelidir.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler ikinizi de ayri ayri cok severim. Aranizdaki tartisma cozulur ama Mustafa basligi dolandirici olarak acmissin, bu yanlis. Hukuki olarak kesinlesmis bir karar yok. Sonrasinda basin agrir. Adminden rica et ve basligi degistir bence.

Herkes tarafsizca yorumlarini yapsin burada. Konu da cozulsun.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi şaka bi yana yazmakta fayda var.

bu kadar ticaretin içinde olan bir adam bu kadar insandan tabir-i caiz ise "onay" alıyorsa sıkıntı olmadığına dair, karşılıklı atışmalardan ortaya çıkacak yaftalanmalar illaki olabilir.

Eray,
    Arabası bozulan birisine yardımcı olmak adına çekici hakkını arabası bozulan birine verip, camsız racing spec M3 ile aksihar'dan istanbula yürüyerek gelmişliği var benim de bizzat şahit olduğum bir olay bu.

Tamam NOS konularında biraz şaibeli olabilir ama sadece torpidoda oluyor şaibesi

Konu başlığı kesinlik kazanmadan bu şekilde olması konu sahibini ne kadar zora sokacak ise Eray'ı da o kadar zora sokacaktır. Herkesin ailesi, akranı, akrabası var, adam ticaret yapıyor.
    bence yönetimin başlığa el atması lazım.
    Loading...

rockford34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pek cok kez plaka işimi yaptı her seferinde parasını istemeden malını yolladı niyetikötü olan insan önce herkezi kendi gibilir parayıpeşin ister bu adamda kendi gibi biliyorki önce işini yapıyor sonra inanın para için aramıyor bile kısada olsaadam gibi adam derim sadece...

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erayla ticaretim olmustur bikac puruz harici sorun yaşamadım dolandırıcı demek agır bir itham ben olsam yasal sürec baslatırdım
    BOZBEY

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 1-2 ticaretim oldu hic para lafi yapmamistir. Hatta yoksa sonrada verirsin deyip gecmistir. Extra ugrastigi islerde bile fiyatta degisiklik yapmadigini bilirim. Gecekinkonunun intikami gibi olmus sanki.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eraydan yüzlerce plaka aldım ne bi gün parasını gönder geciktirdin diye aradı ne siparişimi 1 gün geciktirdi. Gayet dürüst çalışan bi arkadaş kendisi bence

aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekeray ımı taa 2006 dan tanırım. Ankara da kel şükrü ye eke 30 u getirmişti. o zaman tanışmıştık. ah be ne günlerdii...

ekeray ım ne diyor bunlar ya dolandırıcı molandırıcı?

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben İstanbula ilk gittiğimde anadolu yakasında esir kalmıştım Tech'te olay olmuştu ve Eray abi (çok iyi hatırlarım) bana niye söylemiyorsunuz sabaha kadar dolaşacağımıza adama yardım ederdik demişti. Sağolsun
    RESPECT YOUR ELDERS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler