televizyona ciktiktan sonra cok degisti.. ahahha
M. The most powerful letter in the world.
ben senın gözünde dolandırıcı olsam o senedi ztn sana vermedimborcumu ödediğim halde o senedi senden istemedim sen şimdi bende parasını almana rağmen senedi bana karşı kullanmakla tehdit ederek şu anda kendi kendini batırıyosun bence daha fazla yazma gerek yok kardeşim
tecrübe oldu sana herşey öpüyorum seni senette sende kalsın ben sana güveniyorum sen bana güvenmesende
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Eray abi milleti yıllardır BMW'ciyim diye dolandırdı, suç ortagıda Mustafa Birseslidir... İçindeki HONDA aşkını hep gizledi sizden
Eray abi şimdi sen düşün abii![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
O hakli bu haksiz demiycem de bunca kisiyle ticareti olan ve olucak adam 750tl icin adini cikartmaz, konuyu acaninda bunu dusunmesi gerekirdi.
eray en son bize mangala gelsigindrn beri evimize satilikmi diye adamlar geliyor. durumdan cok rahatsizim.
saka saka eray mangala geldiinden beri kopegim butun komutlari ogrenir oldu. tesekkurler bmw ye fisildayan adam.
74 model sehpa...
Biir kişiye dolandırıcı diyebilmek için bunu iş haline getirmiş olması lazım. Bakınız km düşüren insanlar (bakınız zamanında geçiçi pasaport kayıtlarını insanlara çakıp ortadan kaybolan insanlar) Bir insan 10.000 kişiyle iş yapıp 5 kişiyle sorun yaşadıysa bunu dolandırıcı olarak adletmek 9.995 işe haksızlık olur.
Not: iki tarafla da ticaretim olmadı.
Instagram: mutusgarage
ahuadhuahduashduwqejhashdas![]()
referans saglam yerden geldii
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Eray abi adamdir ya konu sabitlensin bence![]()
Eray Yümsel i akhisar draglarında bir kere gördüm bizim ertonun saxoyla yürüdüklerinde tanımıyordum 10 sayfayı okuduktan sonra karar verdimki bir dahaki arabamın plakalarını kendisine yaptırıcam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)