Kesenin agzini aciyorum..
Astra Cosmo Sedan Otomatik
Octavia 1.2 Elegance 105hp DSG
Yeti DSG
Baktiklarim.
68-69 a ciktik daha da fazla cikmam![]()
Kesenin agzini aciyorum..
Astra Cosmo Sedan Otomatik
Octavia 1.2 Elegance 105hp DSG
Yeti DSG
Baktiklarim.
68-69 a ciktik daha da fazla cikmam![]()
Octavia bütün beklentileri fazlasıyla karşılar bence. Peder beyde var octavia, arada ben de kullanıyorum, konfor ve donanım olarak çok iyi![]()
1.2 tsi dsg leon
Yada rapid bakin derim ben![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Çok merak ediyorum abicim kesinlikle zevkine,renkine karışamam fakat merakımı mazur gör benden yaşça büyüksün bir soru sormak istiyorum...
Diğer kriterlerin tamamda "Neden Dijital Klima ?" Yani her ikiside soğutuyor ikiside sıcak tutuyor.Olsa ne olur olmasa ne olur.Boşuna ekstradan ücret ödüyoruz ama aynı işlevi görüyor.
He dersenki 60 milyar veriyorum yahu tabikide dijital klima olacak ama dijital klimada nerden baksan min 500-750-tl oynuyor yani ama işlev aynı.
Dijital Klima haricinde güvenlik donanımına ek özellikler veya far sensörü,yağmur sensörü gibi özellikler isteyebilirdin ama tekrardan söylüyorum kesinlikle merakımdan sordum zevkine ve rengine karışamam.
Yaz ayında klima'yı ayarlamak ile geçiyor sürekli. Ayrıca herkes sürekli en soğuk moduna getiriyor ferah olsun bir bakıyorsun hasta olmuşsun. Dijital klima'nın bana göre en büyük avantajı araç içi sıcaklığı sabit tutması, gerçekten aranır bu özellik. Başka amaç ile istemiş olabilir ama bence de gerekli bir donanım olmazsa olmaz değil ama benim için.
yerine cevap veriyim melih yazana kadar![]()
babasının düşüncesi daha dogrusu istegi buyonde suanki mondeoları gırtlak diyebilecegimiz kıvamda haliyle insan onu gördükten sonra daha kotusunu kullanmak istemeyebilir (tabiki imkan dahilinde)
benimde babama araba alırken modelini falan yonlendirdim ama gel gelei beyaz tercihini degiştiremedim aldıktan 2 ay sonra babam yolda bizim aracın aynı bak dedim kromlar negüzel gosterio kendini(aldırmaya calısıtgım koyu lacivert yada siyahtı yolda denk gelen siyahtuı) tam bizim aynımızmı bu hakkaten güzelmiş dedi ama geçti tabi işten iş.
buarada ısıtma sogutma tamam ama elektronik klimadaki gibi ince ayar yapma ihtimalin yok oda bir baska tarafı
1881 - 193∞
Mazda 3. MPV tarzı değil. Ama ne biçim. Yok yağ yaktı yok mekatronik kırdı yok çok yaktı yok bakımda 1000tl istediler yok ledi patladı yok freni 1500tl değil en azından. Adam gibi araç, alınacak, 10 sene binilecek.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Benzinli Jeep Renegade bakılabilir. Otomatik de var.
Dizel, sunroof da dahil, deri olmayan en dolusuna 86.000 diyorlar. Benzinli olunca fiyat bayağı düşüyor, sunroof a da 5000 istiyorlar onu da almazsanız gayet güzel bir Renegade alınabilir. Oldukça da geniş.
Liste fiyatına çok bakmamak lazım, ellerindeki araçlar 2014 olduğundan güzel indirim yapıyorlar. Bir de araçlar lira değil Euro kuru üzerinden satıldığından günlük değişebiliyor fiyatlar. Benim 86.000 fiyat aldığım araç internetten yapınca 90 küsür çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Citroen C - Elysee 1.6 HDI otomatik 53.900 TL'den başlıyormuş.
301 Kullanmıştım alt yapıları falan aynı ben beğenmiştim ama ön takımı çok zayıftı.
Kardeşim Skoda Octavia 1.2 tsi dsg elegance senin dedigin bu kriterlere uyar, gerek donanım gerekse kasa genişligi gayet tatminkar.. Şehir içi kaba hesap 7 litre civarında yakarsın. Piyasa çok karışık o yüzden araba seçmek zor. Hele ki sedanlarda..
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)