User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
77 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Pozisyonel Vertigo ( Baş Dönmesi )

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, ne illet hastalıktır bu ya allah şifaversin ttüm hastalara.. Çok üzüldüm. Bence sakin ilacı bırakma
    Tekrar devam ediyorum ilaca, bugün daha iyiyim. teşekkürler

Alıntı bayramoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende de var ayni hastalik bazen tutuyor hayati zindan ediyor soguk alginligi veya su kacmasindan oluyor genelde kulak iltihabindan kaynaklaniyor. egzersizleri var bana vermislerdi bi hafta surekli yaptim rahatlatti kagidi kaybettim bulsam aticaktim sana. bi de vasoserc diye bi ilac var bas donmesi icin onu vermisti doktor bana onu kullaninca rahatliyodum. allah dusmanima vermesi ele ayaga dusurur insani cok gecmis olsun.
    Kulağımdan vıyk vıyk ses geliyor bi kaç gündür su kaçmış olabilir pamuk tıkadım az önce

Alıntı mert1612 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2 ay evvel benzer durumlar bendede oldu sürekli başım dönüyor belirli aralıklarla vücudumda hafiften bir elektrik çarpar gibi titreme geliyodu. Kız arkadaşımın elini tutarken mesela istem dışı anlık elini sıkıyodum onunda ısrarıyla ege üniversitesine gittik tansiyon vs hep normaldi üsülden serum verdiler bir boka yaramadı BAŞ DÖNMESİNE BAĞLI VERTİGO teşhisi koydu doktor ve kulak burun boğaza git dedi ertesi gün hemen gittim uzun süre 1 ay kadar otrivine burun spreyi kullanmıştım sanırım o yüzden oldu normalde max 4-5 güm kullanılıyodu. Kbb doktoru önemli bişeyin yok dedi alerjikte olabilir bi süre ani hareket etme karanlık sessiz odada uyu stres yapma vsvs dedi 3-4 ilaç yazdı alerji için sadece burun spreyini kullandım diğerlerini kullanmadım 3 günde falan geçti kendi kendine ama geçene kadar süründürdü beni beynimde tümor falan var sandım �� neyse sizlerede geçmiş olsun fazla kafaya takmamaya çalışın üstüne gittikçe kendini naza çekiyor hastalıklarda
    İnsanın aklına neler geliyor , ne çıkıyor. geçmiş olsun

Alıntı kasırqa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam konunun hepsini okumadım ama annemde var baş-boyunla ilgili hareketler var onlar da geçirmese de rahatlatır demişti doktor. özellikle hava değişimlerinde (bahar genelde) baş gösteriyor. Annem sürekli hap bulunduruyor, yanında başı dödüğü zaman içiyor ama kesinlikle nerde ne zaman olacağı belli olmayan bi hastalık, tedavisi de yok. Geçmiş olsun
    Teşekkürler, sizede geçmiş olsun.

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kaç sene önce bende de başlamıştı. Tam bir zulüm, eğilemezsin hızlı çeviremezsin kafanı heleki çök kalk tansiyonla karışık bi başlar. Ardından askerde kilo veeince tansiyon düzene girdi alkoldende tamamen uzak durunca bayağı düzelme oldu. Şimdi yok gibi birşey. Ama işin stres kısmını bilmiyordum şu an mümkün mertebe uzak duruyorum stresten belki onında katkısı vardır geçmesinde. Çeken herkese geçmiş olsun baktığınız yerin dönmesi iğrenç bir his yaşayan bilir.
    Kesinlikle yaşayan bilir, allah tekrar yaşatmasın.

Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annemde var aynısı, ilacı unutsa almasa fenalaşıyor, yorgunluk stress vs.. de gelmiyor hiç hemen fena oluyor. Bence ilacı bırakma hocam.
    Aynen anlattığın gibi abi, stres ve yorgunluk felaket tetikliyormuş. Kendi hastalığımın doktoru oldum valla.

Alıntı srkn.ylc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynısı annemin basına geldı kulak kristallerinin oynamasından olusuyormus dr. ılk ıs manevra yaptrıyo nasıl oldugunu bılmıorm ama arkadasın dedıgı gıbı boyun bas hareketlerı ole anlatmıstı ve manevradan sonra boyunluk takmıslardı bıde ılac vermıslerdı daha sonra tekrarlamadı hamdolsun.
    Manevraları bana yaptılar, ilk etapta geçsede bende tekrar etti, umarım siz yaşamazsınız. gemiş olsun.

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana cok ıyı hatta odullu bır profesor tavsıye edebılırım.
    Varp-betaserc gıbı ılacları mınımum 2 ay kullanmalısın.
    Ayrıca alternatıf tedavı olarak hucre yenıleyıcı 2 vıtamın var,Solgar ıyı bu konuda.
    Ve hıperbarık tedavıye gıt 12 seans,cakı gıbı olursun.
    Vitamini araştırıyorum, kuzen eczacı telefon edicem az sonra. teşekkürler.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vertigo avcı uçağı kullanan pilotların meslek hastalığıdır boşver tadını çıkar pilotum dersin.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annem yıllardır uğraşıyordu. ilaç flan hepsi biryere kadar geçirdi en son bi çıkıkçıya gitmişti boynunda sinirler sıkışmış o yüzden aynı etki olmuş. Allaha şükür şuanda birşeyi yok.. Devanın nereden geleceği belli olmuyor..
    çıkık-şişik v.b. konularda ne yazıkki doktorlarımız çok eğitimsiz ve üstüne birde çıkıkçılara laf ediyorlar..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde annemde ve 2 teyzemde var bu hastalık komple bakıldı ancak strese bağlı olduğu anlaşıldı. O da 2 kez yattığı yerden kalkamadı feryat figan ambulans ile götürmüştük hastaneye. Doktor direk çok büyük stresler yaşadınız mı dedi ki yaşamıştı , buna bağlı olarak hayat boyu kalıcı bu hastalık dedi tamamiyle tedavisi şuanda mümkün değilmiş onada ilaç yazdı sürekli almak zorunda. Siz siz olun herşeyi kafanıza okadar takmayın stres vücudun en büyük düşmanı sonra pişman olursunuz (bunu diyen ben stresten egzemanın eşiğinden döndüm ogün bugündür pek takmam kafama herşeyi)
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vertigo avcı uçağı kullanan pilotların meslek hastalığıdır boşver tadını çıkar pilotum dersin.
    Pilottan çok ceketin cebinden konyak vuran dayılar gibi geziyorum
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annem yıllardır uğraşıyordu. ilaç flan hepsi biryere kadar geçirdi en son bi çıkıkçıya gitmişti boynunda sinirler sıkışmış o yüzden aynı etki olmuş. Allaha şükür şuanda birşeyi yok.. Devanın nereden geleceği belli olmuyor..
    çıkık-şişik v.b. konularda ne yazıkki doktorlarımız çok eğitimsiz ve üstüne birde çıkıkçılara laf ediyorlar..
    Konuyu açtığımdan beri yazılan herşeyi üstümde biriktirmeyi başarmışım gerçekten. Stres, sıkıntı ve yorgunluk son 1 aydır hat safhada. Finaldi össydi aöftü derken sabahlayarak ders çalıştım boynum 2 haftadır tutulmuş bi şekilde. Sık sık banyo yaptım kulağa su kaçırmış olabilirim. Üşüttüm buda tetikliyormuş. Ben bildiğin haketmişim artık Boynum ve omuzlarım geçmiyor. Kas gevşetici kullandım fayda etmedi, şişe çektircem yakında
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde annemde ve 2 teyzemde var bu hastalık komple bakıldı ancak strese bağlı olduğu anlaşıldı. O da 2 kez yattığı yerden kalkamadı feryat figan ambulans ile götürmüştük hastaneye. Doktor direk çok büyük stresler yaşadınız mı dedi ki yaşamıştı , buna bağlı olarak hayat boyu kalıcı bu hastalık dedi tamamiyle tedavisi şuanda mümkün değilmiş onada ilaç yazdı sürekli almak zorunda. Siz siz olun herşeyi kafanıza okadar takmayın stres vücudun en büyük düşmanı sonra pişman olursunuz (bunu diyen ben stresten egzemanın eşiğinden döndüm ogün bugündür pek takmam kafama herşeyi)
    En büyük sorun bu sanırım abi, ev taşıma telaşı, annemin ağır bi kalp ameliyatı geçirmesi felan derken son 1 ay sadece bu şekilde geçti. Çok zor birşey sıkıntı yapmamak ama bu çektiğim şey kadar zor değildir.

Çok teşekkürler herkese..

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle katılıyorum şöyle düşün dert edip hasta olunca da ne yazık ki kimseye faydan olmayacaktır. En kısa zamanda acil şifalar dilerim bu sözleri kulak arkası etme neden biliyormusun ben annemin yaklaşık 7 senedir korkudan başım döner tekrar diye aynı tarafa(sağ taraf) yattığını gördükce ondan büyük üzüntü olamaz. Artık yara olacak derecede takıntı oldu çünkü o baş dönmesi sanırım çok çok feci birşey allah kimseye yaşatmasın
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3 sene once yatagimdan aniden kalktigimda dusup burnumu kirmistim suanda oturdugum yerden hemen kalkinca basim donuyor

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okulda istiklal marsi okumak icin kalkiyoruz benim gozum karariyo geri oturuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum şöyle düşün dert edip hasta olunca da ne yazık ki kimseye faydan olmayacaktır. En kısa zamanda acil şifalar dilerim bu sözleri kulak arkası etme neden biliyormusun ben annemin yaklaşık 7 senedir korkudan başım döner tekrar diye aynı tarafa(sağ taraf) yattığını gördükce ondan büyük üzüntü olamaz. Artık yara olacak derecede takıntı oldu çünkü o baş dönmesi sanırım çok çok feci birşey allah kimseye yaşatmasın
    Annenizede geçmiş olsun , allah acil şifa versin. Gerçekten zor, ama düşünce sistemini değiştirmek tek çözüm görünüyor. Deniyorum, düzelticeğime inanıyorum.

Tekrar teşekkürler.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun benim valide de çok uzun zamandır var birde üstüne akma yapıyor onunkisi

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana 2 hafta önce falan oldu. Sabah uyandım kafamı kaldıramıorum tansiyonum düştü sandım biraz kendini toplayıp kalkiyim dedim yere düştüm.Zorla kalktım mutfağa gidip ayran içtim uzandım geçmiyo bi daha içtim yok. Rejim yaptığım zamanlarda oluyodu ara ara ayran içiodum geçiodu bi süre sonra. Sonra midem bulandı kustum baş dönmemde iyice artınca korktum kuzeni bide annemi aradım beni hastaneye götürün diye

Korkulcak bişey değilmiş.Orta kulakta denge kristallerı varmış yer değiştirince oluyomuş. doktor bikaç hareket yaptırdı düzelttim dedi ilaç verdi ilaçları içtim uyudum uyandım geçmişti.

Sonra bidaha olmadı ama mekanik bi tedavisi var onu yapmadılar mı sana
    Abisi babamda aynısı çıkmıştı 2 sene önce v.d. sine gönderdim bizim evin alt tarafında hemen düşmüş kolu kırıldı kaç ay vicdan azabı çektim egsersizle felan tedavi yapıldı ara sıra tekrarlıyor ama

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatıma bundan 4 sene önce girdi, bu zamana kadar tekrar etmemişti. Yeniden başladı.Kbb göründüm, içim rahat etsin diye birde nörolojiye gittim İlaç verdi yarıda bıraktım 1 ay sonra yani şimdi tekrar başladı.İlaca tekrar başladım. Sürekli sersemlik hali ve hareket ettiğimde baş dönmesi. Berbat bi his. Hastalık hastası oldum kafayı yemek üzereyim, var mı bunu yaşayan benim gibi.
    Kardeşim çok geçmiş olsun. Dikkatli ol emniyetli ol.

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün itibariyle doktorlar tarafından tarafıma teşhisi konulmuş olan bir hastalık. berbat bir his. 2 gündür ölü gibi hastanede yattım. kendinize gelmeyi bırakın, gözlerinizi açamıyorsunuz. sanırım bendeki birazcık ilerletilmiş haliydi. iğne ve ilaç tedavisi ile başladım. baş dönmesi hala devam ediyor fakat 2 gün öncesine kadar daha iyi.

Allah düşmanımın başına vermesin. hayat ile olan bütün ilişkinizi kesen yegane hastalık.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de var ama vertıgo degıl,boyun düzleşmesi sebebi ile oluyor demişti dr, senede 1-2 kez yapıyor 500kmh ile bi baş dönmesi ve sonrasında dönmeye bağlı kusma uyudukça düzeliyor,2 günü buluyor nerde nasıl yakalayacagı belli değil,burdaki şikayetleri okuyunca biraz şükrettim ama her türlüsü pislik bi hastalık...

bu arada baş dönmesi hissettiğinizde yere dizlerinizin üzerine oturun beyine yardımcı olur diye okumuştum aklınızda bulunsun.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vertigo ile çok benzer bir hastalık daha var.Benim de hastalığım.Meniere.Bu aslında vertigo nun bir tık üstü gibi.Hem psikolojik hem de fiziksel faktörlerden oluyor.Tedavisi yok.Ancak bununla yaşamaya alışıyorsunuz.Kendinizi bu hastalıkla yaşamaya alıştırırsanız hiç hissetmezsiniz.(Sol kulağımda işitme kaybı var.Ancak bazı zamanlar açılıyor.Normal zamanda %70 duymuyorum.Stereo duyamadığım için bu da çok rahatsız ediyor.Araçların nereden geldiğini anlamak zorlaşıyor.
    Nöbetlerin sıklığına ve şiddetine göre bu hastalığın tedavisi de farklı oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün itibariyle doktorlar tarafından tarafıma teşhisi konulmuş olan bir hastalık. berbat bir his. 2 gündür ölü gibi hastanede yattım. kendinize gelmeyi bırakın, gözlerinizi açamıyorsunuz. sanırım bendeki birazcık ilerletilmiş haliydi. iğne ve ilaç tedavisi ile başladım. baş dönmesi hala devam ediyor fakat 2 gün öncesine kadar daha iyi.

Allah düşmanımın başına vermesin. hayat ile olan bütün ilişkinizi kesen yegane hastalık.
    ayni dertten muzdaribim, duzelme oluyormu ilerleyen zamanlarda ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konuyu açalı epey olmuş, kendi açtığımı bile unuttum.

2 senede ettiğim en büyük tecrübe bu sıkıntı yegane kaynağı stres. normal şartlarda iyiyim sayılır. sabahları biraz hissettiriyor kendini bazen.

1 gün ciddi canım sıkıldı bir olaya, 1 hafta sallantı yaşıyorum. artık kabullendim gün gün daha iyi oluyorsunuz fakat kesinlikle kısa sürmüyor.

bi çeken bi allah bilir. hepinize geçmiş olsun dileklerimle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kere nöroloji doktoru tarafından kovuldum adamın yakasına yapışım beynimde bişe var göremiyosun dedim

ne efendi adammış, ahmet etimi kemiğimden ayırıcaksın bence sen iyisin demişti o günden sonra doktora felan gitmedim.

kökenin psikolojik olduğunu anlayınca ki- uzun sürüyor çünkü belirtliler fiziksel - taşlar yerine oturmaya başlayıp umursamıyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 kere nöroloji doktoru tarafından kovuldum adamın yakasına yapışım beynimde bişe var göremiyosun dedim

ne efendi adammış, ahmet etimi kemiğimden ayırıcaksın bence sen iyisin demişti o günden sonra doktora felan gitmedim.

kökenin psikolojik olduğunu anlayınca ki- uzun sürüyor çünkü belirtliler fiziksel - taşlar yerine oturmaya başlayıp umursamıyorsunuz
    betaserci duzenli almaya devam ediyormusunuz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler