Savage XL (nitro 1/8) ve HPI'ın başka elektrikli bir modeliyle yıl uğraştım. Uğraşacak çok zamanın ve sabrın gerçekten varsa nitro alabilirsin tabi keyfi başkadır ama zaten zaman kısıtlı ben her seferinde 1 saat ayarla vsvs uğraşamam dersen kesinlikle elektrikli birşeyler almanı tavsiye ederim. Bas 3s/4s lipoyu taklalar ata ata gidersin...Diğer türlü ayar yap, yok buji kızdırmıyor, yok buji kızdırıcısının şarjı bitmiş, yok yakıt bitti yenisi bul al, egzos gazı ve gürültüsünden nitroluyu mahalle arasında ya da kapalı ortamda kullanmak hiç mümkün değil illa piste ya da boboş bir arsaya gitmek lazım...yazımın sonunda farkettim anladığım kadarıyla bu işe yeni gireceksiniz. tecrübe olmadan nitrolya bulaşmayın derim. Bir de kesin önce gidin bir topluluğun buluşmasına vsvs görün nedir ne değildir.
ben olsam bu bulletlerin elektriklisi var yanlış hatırlamıyorsam (ya da buna çok benzeyen) onlardan alır takılırdım daha sonra uğraşırım ben bu işle dersen satar bir de nitrolunun tadına bakarsın ama nitrolyla başlama...