ios için çıksada rahat etsek ofiste :) hem şarjdan tasarruf hem daha hızlı iletişim :)
Printable View
ios için çıksada rahat etsek ofiste :) hem şarjdan tasarruf hem daha hızlı iletişim :)
6. sırada kalmışız berkanın listede :D
ios a da gelsin ya, evde otururken telden yazmaktan nefret ediyorum
Ben evlenmeden önce olaydı nolurdu sanki :)
Benim gibi ofiste çalışanlar için büyük nimet ya gerçekten
batarya sıkıntısından milleti bezdirdin bari buna izin ver de insanlar daha az bızıklasın cihazlarını.
yaptım oldu, çok da güzel aslında Hangouts 'u da bu şekilde kullanıyordum ama whatsapp daha yaygın !!
yanlız telefonun sesini kısmak lazım yada bildirimi kapamak cünkü
hem pc ye hem telefona uyarı geliyor ikili combo oluyor :D
Android, İOS'u geçti işte açıklaması bu :)
eline sağlık valla iyi oldu :D
Facebook üzerinden oluyordu aynı sistem. Whatsapp içinde olması çok daha iyi olmuş.
Ne oldu MeSeNe ye gerimi döndük :)
ooo çok süper :D peki son görülme olayı nasıl sürekli çevrimiçi görüncez heralde
kurulum falan yok son sürüm android yada diger uyumlu whatsapp sürümü yüklüyorsun
pcden chrome ile https://web.whatsapp.com/ a giriyosun
telefondan whatsapp menüsünde yeni secenek whatsapp web e tıklayayınca kod tarama ekranı cıkıyor taradıgı anda tüm kişiler mesajlar pc ekranında cıkıyor zaten
Vaay bee ciddi güzel olmuş, saatimin çoğu pcde geçiyor hem telefon hem pc ayrı uğraşmama gerek kalmadı :)
ahahahah yaptım oldu :D süper uygulama :D hem tv hem pc :D
süper bir uygulamaymış..
nefret ediyordum şirkette zırt pırt telefondan yazmaktan
Benım gecenlerde watsap guncellendı fakat whatsapp web cıkmadı uygulamada cıksada pc ye yuklesem pc de takılırken buyuk kolaylık olacak