bluestacks diye program var bilgisayarı telefon gibi kullandırıyor whatsapp vine bilmem ne herşeyi kullanabiliyorsunuz.Benim gibi akılsız telefonu olanlar yükleyebilir :D
Printable View
bluestacks diye program var bilgisayarı telefon gibi kullandırıyor whatsapp vine bilmem ne herşeyi kullanabiliyorsunuz.Benim gibi akılsız telefonu olanlar yükleyebilir :D
Telefonlarinizi kız arkadaslarinizin eline veripte sağa sola gitmeyin derim :D Qr kodunu screen shoot yaparlarsa yanarsınız :D
bağlantı yerleri gözüküyor cepten noktasına kadar baglantıyı kes diyene kadar idare eder tabi :D
Unuttugunuz bir sey var qr kod yenileniyor galiba.mesela uzun sure okutmassan kayboluyor refresh yapiyorsun buyuk ihtimal ayni olmuyor denemek lazim
uygulama yandexlede sorunsuz çalışıyor çok iyi oldu bu ya
Istenildigi taktirde sadece pcye gelirse yazismalar iste o zaman ev bark yuva kurtarir :)
Ben de işverenler için yazayım bari..
http://192.168.1.1
Username, Password > Giriş
Gelişmiş Ayarlar > Güvenlik Duvarı > URL Filtresi > URL Filtresi Ekle > web.whatsapp.com > Enter / Uygula
:D
çok iyi olmus ya :)
Msn'i özlemiştim zaten :)
bu arada qr kod yenileniyor sürekli baska bi yerden girilemez sanki
son görüldü nasıl oluyor full çevrimiçi mi gözüküyoruz arka planda o açık biz farklı bir uygulamayla ugrasırken ?
Whatsapp'ı güncelledim ama whatsapp web menu kısmında çıkmıyor, telefon note2. :(
Sanırım aynı wifi agına baglı olmadan çalışmıyor ayrıca :D bi sefer okutayım oh miss olayı olmuyo yani :D
Çok güzel bir uygulama olmuş, Whatsapp'ı güncelledikten sonra 1 dakika da kullanıma hazır. :icon_tup:
Şarj zayıf olunca sol tarafta uyarı bile veriyor. :D
Güzel olmuş , link vs atarken daha hızlı hallederiz :D
kullanmaktayim note 2 ile bence güzel. pc başındayken bi telefona bi pc e bakmana gerek kalmıyo
Çok iyi olmuş Web uygulaması.Benim Google Chrome güncel değildi o yüzden web.whatsapp sitesine girdiğimde güncelleme uyarısı verdi.Güncelledim sonra pc'yi yeniden başlattım direk bağlandım siteye.Web uygulamasıyla hızlı ve rahat yazmak başkaymış.Telefondan yazmaya çalışmak ne zormuş şimdi anladım :)