unalturann
2 gün önce
Emniyetin canı sıkılmasın diye biz hep piyasadayız :)
adamdaki özgüven tavan...
Printable View
unalturann
2 gün önce
Emniyetin canı sıkılmasın diye biz hep piyasadayız :)
adamdaki özgüven tavan...
#farzetki2yılicerdesin :)
hacı bu kadar olmasa da zamanında bende yaptım.Yaptım ama 2000 lerin başında yaş 19-20-21 ehliyet yeni , hayat tecrubesi yok , kıpır kıpırım arabalara hastayım , bilmiyorum zarar verebilecegimi aklım yetmiyor... o yaşta akıl yetmez anlatsan anlamaz... Ama birader bu herif 40 yaşında , herif "ne yaptıgının farkında" problem orda zaten.Şu haraketleri 20 yasında bir cocuk yapsa o zaman bende derim "lan biz yapmadık mı zamanında" veya bu kadar üstüne gidilmez.Bu adam bu yaşta ve uzun zamandır bu şekilde yaşıyor.Kesinlikle ehliyeti elinden alınmalı değişmez çünkü bu herif.Ehliyeti alınıp hapise girmeli.Çünkü sonunda rusyadaki herif gibi sonu ölüm olacak.Başkasınıda götürecek.Bunun birsürü videosu var , hepsini belirli zaman aralıklarıyla emineyete gönderip şikayet etmek lazım.
ya arkadaş tipine baksan tip değil. Ne garip ülke olduk arkadaş yaw. Aşk her zaman boka konuyor işte.
Facebook'a baktım da , ***** kitle için halk kahramanı olmuş :)
üzülerek yazıyorm ehliyeti elinden alsalarda care degilki nolucakki kullanmayacak sanki. bu ve bunun gibi modellere acaip derecede caydırıcı cezalar gerekirki eli ayagına dolansın 40 kere düşünsün acaba beni öttürlermi surdan markete gitsem bişey olurmu diye
Yuh arkadas bu nedir ya nasıl bir seveni var bu herifin, profilinde dolaşatıkca şaşırıyorum amk
http://i.hizliresim.com/n5N4rR.jpg
adam adnan hoca gibi euhueh :D
Adamdan gram hazetmiyorum. Ancak iki yıl hapis yatsın diye de aklımdan geçirmedim. Geçirenlere şaşırıyorum. Bu ülkede insan öldürenler 3-4 yıl hapis yatıyor. Bence olay para cezasında olmalı. Yıllardır kazandığı parayı bir kerede ödeticek gibisinden hem de.
Tilt oluyorum ben de böyle karşılaştırmalara.
İnsan hayatını tehlikeye atan herkesin teröristten farkı yoktur. Şehirde bunları yapanların dağda eli taşlı, keleşlilerin yaptığından bi farkı yok benim gözümde.
Sorsan vatan millet için can feda..
Muayene istasyonlarında da çok var böylelerinden, öğrenmişler bi laf "bizle uğraştıkları kadar dağdaki terörle uğraşsalar terör biter abi" ..
yazın bir konu var dı modifiye bir suç değil yaşam tarzı mıydı modifiye açılımı isteniyordu o zaman da desteklemiyorum dedim çünkü bizim ülkemizin %90 ının anladığı modifiye bu alın size modifiye açılımı yaşam tarzlarına sokiyim bu nedir abi izin ver ünal abi eksozlarla karakola savaş açalım isyankar 17 isyanın neye keke amk ...
baklava ya baklava çaldı diye 16 yıl hapis cezası alındı bu ülkede hem de çocuk olarak..
bir de elinde keleşle gelip teslim oldu diye evler işler verilen insanlar oldu geçmişinde askere kurşun sıkmamış gibi.
o kadar da adaletli bir ülke..
2 yıl arkasından gelenleri zapt edebilmek için güzel bir süre. ama sadece bu adamla sınırlı kalmamalı..
Halil Verdane İŞTE BÖYLE Bİ ORUSPU ÇOCUĞU MEMLEKETTE YAŞIYORUZ ETRAFTA SAĞDA SOLDA O KADAR KEHPE ANALI VARKEN GEL SEN BAŞKA ADAMA KALMADI Ünal Turan ABİMİZLE UĞRAŞ AMMIA KOYDUĞUM MEMLEKETİ #ÜnalTuran yanlız değilsin abim sen suçlu değilsin her daim arkandayız sen yapmazsan biz yaparız o trafiğin AMMINA KOYARIZ suçsuz değilsin abi sen sadece kendi dünyanda kendi özgürlüğünü yaşıyosun buna kimse mani olamaz. . .
işte takipçi profili !!!!
cok cahil bir millet olduk , oldurulduk , yazik ....
5 sene sonra Bağcılar belediye başkanı olur mevcut hayran kitlesiyle :D
Yine yaziyorum her sayfayada yazacam :D egmnin gucu anca fukaraya yeter zaten billurlu arkadaşlarla ugrassinlar birazda hergece catir cutur sahilde gazlayan cabrio gallardoyuda cevirip hapse atsaniza yiyorsa :)
yani?
.....