User Tag List

Sayfa 9/49 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
916 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Sarı Jetta videosu adam yakalattı

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden sosyal medya kaosa sürüklesin? sen, ben, buradaki bir çok kişi o yorumları yazanlar gibi tek hücreli; "ünaaaaalll aaagbbiieeee" derken ağzının kenarından salyalar akan tipler miyiz? Hadi bizim yaşımız büyük, o tiplerden değiliz.. Peki hiç mi 15-16 yaşında olmadık? O zamanlar biz de böyle garip varlıklar mıydık? Buradaki bir çok kişi yaklaşık olarak o yaşlardan arkadaş ya da arkadaş olmasa da birbirini 3 aşağı 5 yukarı bilen tipler.. Değildik kardeşim biz böyle.. Olmadığımızı biliyorum, biliyorsun..

Sosyal medya kaosa sürüklemiyor bence.. Eğitimsizlik, eziklik, özgüvensizlik, aile terbiyesi, doğru kişiyi idol olarak alamama gibi sebepler bu toplumu uçurum kenarına doğru iten şeyler..
    Evren biz böyle değildik ama bizim zamanımızdada sosyal medya denen şey böyle değildi nerdeyse yoktuolsaydı bu arkadaşlar gibi tipler emin ol ozamanlar çok daha fazla olurdu.
    bizim dönemimizdeki ortamı,caddeyi biliyorsun

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu basın ekspress yolunda... merter cevızlıbag yonunde ... bagdat caddesınde zaten bu tarz sey yapan adamlar cok. Buda yapsın rahatlasın adam maslak meydanda akan trafık ıcınde 2 defa sıfır cızdıde bısı olmadı , bu adam yapmıs cokmu . Ehliyetıne el koyarlar , para cezası verirler . Ödemesını yapar ehlıyetını alır yıne cıkar.. Bizim memlekette kımse yaptıklarından pısman olmaz , 1 ay gecer yıne huylu huyundan vazgecmez..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden sosyal medya kaosa sürüklesin? sen, ben, buradaki bir çok kişi o yorumları yazanlar gibi tek hücreli; "ünaaaaalll aaagbbiieeee" derken ağzının kenarından salyalar akan tipler miyiz? Hadi bizim yaşımız büyük, o tiplerden değiliz.. Peki hiç mi 15-16 yaşında olmadık? O zamanlar biz de böyle garip varlıklar mıydık? Buradaki bir çok kişi yaklaşık olarak o yaşlardan arkadaş ya da arkadaş olmasa da birbirini 3 aşağı 5 yukarı bilen tipler.. Değildik kardeşim biz böyle.. Olmadığımızı biliyorum, biliyorsun..

Sosyal medya kaosa sürüklemiyor bence.. Eğitimsizlik, eziklik, özgüvensizlik, aile terbiyesi, doğru kişiyi idol olarak alamama gibi sebepler bu toplumu uçurum kenarına doğru iten şeyler..
    Sosyal medya sayesinde daha çok buluyorlar birbirlerini, etkilenmeyi arttırıyor onu demek istedim. Eğitim olmadığını zaten ikinci cümlede belirttim. Bizim zamanımızdan eser kalmadı hiç kıyaslamaya bile gerek yok moruk.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren biz böyle değildik ama bizim zamanımızdada sosyal medya denen şey böyle değildi nerdeyse yoktuolsaydı bu arkadaşlar gibi tipler emin ol ozamanlar çok daha fazla olurdu.
    bizim dönemimizdeki ortamı,caddeyi biliyorsun
    Forum yoktu doğru ama biz değil miydik sabahlara kadar mırc'ta takılan
    Facebook yoktu, yonja vardı. evet bu kadar atif değildi sosyal medyada resim / video paylaşımı lakin yepyeni bir teknoloji ve ortamla ilk defa tanışan bir nesildik biz de
    bilmez miyim, biliyorum tabi caddeyi / ortamı.. O yaşlardaki biz ile bu yaşlardaki gençlik arasında dağlar kadar fark var her konuda

belki de dediğin şu açıdan doğru; bu tipler o zamanlar da vardı ancak internet denen şey henüz evlerine girmemişti ve biz onları göremiyorduk onlar da bizleri..

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batuhan gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tayfa ölüm

ergen team

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapılan hareketi herkes yapıyor bir şey olmuyor bu adama kesildi bütün cezası diyerek olayı meşrulaştırmış olmuyorsunuz. Nasıl bir mantık bu allah aşkına hala adama yazık olmuş haksızlık bilmem ne diye yazanlar var şaşkınlıkla okuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gokselgkbayrak
    Hangi biriniz orada evet yaptım yine yapacağım ben hep yaparım bunları diyebilir bide adam a geri Vites yaptın demeyin madem o kadar iyisiniz bide siz çıkın piyasaya sizi görelim siz geri Vites in alasini yaparsıniz arkandayiz başkan Kayseri den selam @unalturann

hakankajmerrap
    Abi yardim lazimsa arkandayiz @unalturann

ertu_kulay
    @unalturann seninleyiz abi egzozlarla savaş açarız o karakola

ulan ne mallar var yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tip şeyler hapis nedeni olmamalı ama çok sağlam paza cezası ayrıca kamuda belirli bi süre hizmet gibi işler yaptırılmalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlık için küçük kekolar için büyük bir vurgun

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhabire dönüp "ne dediler" ile başlayan bir cümle kuracak diye bekledim ama emniyette belli ki üzmüşler gençliğine kadar dönmüş . 2 yıl hapis adam öldürenlere bile verilmeyen bu kadar adaletsiz bir ülkede elbette fazla ama ehliyetine ömür boyu el konulduysa ve 1-2 hafta da nezarette geçirirse emsal teşkil ederde en azından böyle saçma hareketler yapmaya yeltenmez kimse. Rolling yapan adamla bu herifi bir tutan kafayı da anlayamıyorum, burada herkes rolling e ne şartlarda hangi saatlerde çıkıldığını biliyor, hiçbirimiz sütten çıkmadık ama en azından birçoğumuz en fazla kendimize ve kaldırımlara zarar verecek şeyler yapıyoruz bu adam zevk için insanları rahatsız eden gecenin köründe kesiciyle gezip "bizik biz yabancı değil" diye video çeken adam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

https://imzakampanyam.com/imzala/Una...mza-kampanyasi

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cortez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Haksızlık mı?
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cortez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yok küfür etmicem amg coluk çocuğu . Doğuş un dediği gibi bunları ana avrat baci dümdüz s.... Ama s..emiyorum. Çünkü doğru örnek olmaya çalışıyorum

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya veletler ünalın yayınladığı videoların aynısını yapıp paylaşıyorlar.
    Facebooktaki arkadaşlarımın hiç biri bu adamın sayfasını takip etmiyor. Bu eğitimsizlik bilgisizlikle alakalı. Delsolu ünalın yaptığını sanıyor takipçileri mesela. Herif güzel bi pazar oluşturmuş. Arz var talep var, boya var macun var daya gitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam olan insana bilinçli şuurlu bi insana o ceza bile agır deglmi düşünsenize?? sizi işlediginiz bi suçtan dolayı ruh ve akıl saglıgı kontrolüne yolluyorlar ne kadar aşşagılayıcı bi durum ne kadar kötü bi durum kendimden cok anne babama üzülürüm.. kendıme bi an sordum bu durumda olsam ne yapardım diye aldıgım aile terbiyesindenmidir daha yetişme tarzımmıdır veya kafa yapımmıdır bilmem ama kafama sıkacak duruma gelirim..!! bir ülke 80 milyom insan a sından z sine kadar herkes sizi deli biliyor ruh hastası olarak tanıyor ve emınımki agzına gelen bütün küfürleri sayıyor yerın dibine girmek en mantıklı karar olurdu.
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne suçu olduğunu bilmeden ve gerçektende hiç bir suçu olmayan insanların senelerce hapis yattığı şu Türkiye de ;
    Bu ne olduğu belirsiz kişinin 2 yılla yargılanması mı abartıymış..
    Hadi yin ordan hadi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onun babasının billurları büyük. Yaptığı son inşaatların açılışlarını uzun uzun adamlar yapıyor hep.
    Yolsuzluk davasında babasını da içeri alıp saldılar diye hatırlıyorum

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kişiye hitaben yazmadım yorumumu ama bu elemanın nasıl bir kitlesi varmış?
    Objektif olarak baktığımda yinede düşüncelerim aynı ama Fuat Avni'nin twiter hesabıyla uğraşacaklarına Ünal Turan'a sosyal erişim engeli koyulmalı
    Fiat's Are Faster Than You Think!

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler