Yahu basın ekspress yolunda... merter cevızlıbag yonunde ... bagdat caddesınde zaten bu tarz sey yapan adamlar cok. Buda yapsın rahatlasınadam maslak meydanda akan trafık ıcınde 2 defa sıfır cızdıde bısı olmadı , bu adam yapmıs cokmu . Ehliyetıne el koyarlar , para cezası verirler . Ödemesını yapar ehlıyetını alır yıne cıkar.. Bizim memlekette kımse yaptıklarından pısman olmaz , 1 ay gecer yıne huylu huyundan vazgecmez..
Forum yoktu doğru ama biz değil miydik sabahlara kadar mırc'ta takılan
Facebook yoktu, yonja vardı. evet bu kadar atif değildi sosyal medyada resim / video paylaşımı lakin yepyeni bir teknoloji ve ortamla ilk defa tanışan bir nesildik biz de
bilmez miyim, biliyorum tabi caddeyi / ortamı.. O yaşlardaki biz ile bu yaşlardaki gençlik arasında dağlar kadar fark var her konuda
belki de dediğin şu açıdan doğru; bu tipler o zamanlar da vardı ancak internet denen şey henüz evlerine girmemişti ve biz onları göremiyorduk onlar da bizleri..
yapılan hareketi herkes yapıyor bir şey olmuyor bu adama kesildi bütün cezası diyerek olayı meşrulaştırmış olmuyorsunuz. Nasıl bir mantık bu allah aşkına hala adama yazık olmuş haksızlık bilmem ne diye yazanlar var şaşkınlıkla okuyorum.
gokselgkbayrak
Hangi biriniz orada evet yaptım yine yapacağım ben hep yaparım bunları diyebilir bide adam a geri Vites yaptın demeyin madem o kadar iyisiniz bide siz çıkın piyasaya sizi görelim siz geri Vites in alasini yaparsıniz arkandayiz başkan Kayseri den selam @unalturann
hakankajmerrap
Abi yardim lazimsa arkandayiz @unalturann
ertu_kulay
@unalturann seninleyiz abi egzozlarla savaş açarız o karakola
ulan ne mallar var yaa![]()
![]()
Bu tip şeyler hapis nedeni olmamalı ama çok sağlam paza cezası ayrıca kamuda belirli bi süre hizmet gibi işler yaptırılmalı.
İnsanlık için küçük kekolar için büyük bir vurgun![]()
Muhabire dönüp "ne dediler" ile başlayan bir cümle kuracak diye bekledim ama emniyette belli ki üzmüşler gençliğine kadar dönmüş. 2 yıl hapis adam öldürenlere bile verilmeyen bu kadar adaletsiz bir ülkede elbette fazla ama ehliyetine ömür boyu el konulduysa ve 1-2 hafta da nezarette geçirirse emsal teşkil ederde en azından böyle saçma hareketler yapmaya yeltenmez kimse. Rolling yapan adamla bu herifi bir tutan kafayı da anlayamıyorum, burada herkes rolling e ne şartlarda hangi saatlerde çıkıldığını biliyor, hiçbirimiz sütten çıkmadık ama en azından birçoğumuz en fazla kendimize ve kaldırımlara zarar verecek şeyler yapıyoruz bu adam zevk için insanları rahatsız eden gecenin köründe kesiciyle gezip "bizik biz yabancı değil" diye video çeken adam.
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
https://imzakampanyam.com/imzala/Una...mza-kampanyasi
Ya veletler ünalın yayınladığı videoların aynısını yapıp paylaşıyorlar.
Facebooktaki arkadaşlarımın hiç biri bu adamın sayfasını takip etmiyor. Bu eğitimsizlik bilgisizlikle alakalı. Delsolu ünalın yaptığını sanıyor takipçileri mesela. Herif güzel bi pazar oluşturmuş. Arz var talep var, boya var macun var daya gitsin![]()
adam olan insana bilinçli şuurlu bi insana o ceza bile agır deglmi düşünsenize?? sizi işlediginiz bi suçtan dolayı ruh ve akıl saglıgı kontrolüne yolluyorlar ne kadar aşşagılayıcı bi durum ne kadar kötü bi durum kendimden cok anne babama üzülürüm.. kendıme bi an sordum bu durumda olsam ne yapardım diye aldıgım aile terbiyesindenmidir daha yetişme tarzımmıdır veya kafa yapımmıdır bilmem ama kafama sıkacak duruma gelirim..!! bir ülke 80 milyom insan a sından z sine kadar herkes sizi deli biliyor ruh hastası olarak tanıyor ve emınımki agzına gelen bütün küfürleri sayıyor yerın dibine girmek en mantıklı karar olurdu.
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
Ne suçu olduğunu bilmeden ve gerçektende hiç bir suçu olmayan insanların senelerce hapis yattığı şu Türkiye de ;
Bu ne olduğu belirsiz kişinin 2 yılla yargılanması mı abartıymış..
Hadi yin ordan hadi..
Ben kişiye hitaben yazmadım yorumumu ama bu elemanın nasıl bir kitlesi varmış?
Objektif olarak baktığımda yinede düşüncelerim aynı ama Fuat Avni'nin twiter hesabıyla uğraşacaklarına Ünal Turan'a sosyal erişim engeli koyulmalı![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)