Sizin ben tipinizi karakterinizi yav.
Printable View
Sizin ben tipinizi karakterinizi yav.
ya böyle çocukların varlıklarını görünce ülkenin haline şaşırdığım için kendime çok kızıyorum.
hata çocuklarda değil ailelerde belkide, bizlerinde çocukları var, büyük konuşmak istemiorum, Allah yardımcımız olsun, çocuklarımızın karşılarına iyi insanlar çıkarsın...
Bazı cinsel durumlar önceden üniversitede yaşanırdı şimdi ortaokul'a kadar inmiş . Biz bile hatta ben şu an olsun dışarıda sokak ortasında sigara içmeye çekinirken küçücük lise ya da ortaokul'a giden kızlar sigarayı öyle bir içiyor ki .. Bana göre yanlış belki modernlik diyen olabilir ama öyle değil .
Bizim geçmişimize örf adet geleneğimize çoğu şey yakışmıyor . Herkes avrupa moduna girmiş durumda .
o değilde kız facesini kapatmış ünal turanın yorumunun altına yorum atınca diğer fanlar tarafından arkadaşlık isteğiyle yıkanmış olabilir :D
O face i yıkarlar hemde baştan aşağı yıkarlar :D
Bu gençlikten hiç biri bir baltaya sap olamaz. Sağ solda sürünür giderler. Sedat Peker triplerine girmiş 10 yaşındaki cocuk yazık ya. Bir umuttur yaşamak ney lan ? Tasonumu çaldılar da bu sitemin neye ? o değil 400 like almış. bu sosyal medya gerçekten 10-20 yaş aralığı için hiç iyi yerlere gitmiyor. Sırf beğeni kasmak popi olmak için neler yapıyorlar yazık gerçekten çok yazık. Kızlar zaten fame olma derdinde, erkeklerin zaten amacı belli.
Atatürk'ün "Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir." sözünü bu gençliğe mi söyledi ?
Bunlar hep batı hayranlığı, ailelerde bi rahatlık gevşeklik. Örf ve geleneklere uymama..
İş annede babada bitiyor aile çocuğunu nasıl yetiştirirse o çocukta çocuğunu öyle yetiştirir.
bu genclık nelere özenıyo böle amk. ben 10 yasındayken tek derdım mahalle macında gol atmak, mıskette herkesı yutmak en nadır tasoları toplamaktı.
10 yasindayken Luleburgazda araba pazarina giderdik babamla. en buyuk eglencem oydu o zaman. o yorumlara bakiyorum da .. :)
Adam bildiğin cumhurbaşkanı video kopardı gece gece beni ULUSA sesleniş :D :D :D karne alanlara kadar değinmiş daha ne yapsın amk spor gazetesi :D :D :D
Sarı Jettacımız işi aşmış adına belgesel yapılmış yalnız 18 dakika hayatınızdan çalmak istemiyorum şöyle kenara bırakayım izleyen izler :D:D
Link: https://www.facebook.com/video.php?v...866&permPage=1
İçimizde Allah korkusu var
Ana baba duası olursa işiniz hep rast gider
Hep doğruyu yaptık, Allah da saptırmasın doğrudan
dedikten sonra sokakta gereksiz binbir itlik yapan, milletin canına kasteden biri.. Kendimize örnek alacağımız kimse yok, 100 insanın 40ı tanır bizi diye de kibir yapmıyor mu.. Ne *** zannediyorsa kendini..
ben artık yola atlayan abuk subuk kullanan makas atarak gıdenı arayıp polıse sıkayet edıyorum.polıs ne yapar bılemem ama gorevımı yapıyorum sızde arayın sıkayet edın. yoks bu serefsızlerın akıllancagı yok.belkı sıkayetler artarsa bı onlem alırlar. yeterkı kayıtsız kalmayalım arkadaslar
duyduğum doğruysa yakında araç içi dvr kameralar zorunlu olucakmış.. olursa trafik kendi içinde devir daim şeklinde disiplene olur polise çok fazla gerek kalmaz bence..
Ayni sekilde pazar olsun da araba pazarini gezelim diye beklerdim babamla. Gecen seneye kadar yine gidiyorduk unuttuk bu aralar hatirlatayim bi hafta sonu kacalim pazara :)
Ama eski tadi yok sanki. Bakiyorum da saticilar hep esnaf. Hic gormedim pazara araba cekip satmak isteyen kullaniciyi :)
Herseyi gectim adam guzel reklam yapiyor. Videolarin medyaya konu olmasida bi oyun. Jettanin salakca videosunu cekenlerde arkadaslari.
Özentileri kendinden de beter geçmiş sayfalar da da konuşuldu biz de geçtik o yaşlardan illa ki hatalarımız da oldu ama ne bizler de ne çevremiz de böyleleri yoktu görmedik hiç, günden güne nesil bozuluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=zb4Q8sKJBWg