arkadaş adamın konuşmaları bile 1 numara üçkağıtçi ağzı yav :D
Printable View
arkadaş adamın konuşmaları bile 1 numara üçkağıtçi ağzı yav :D
Belgeseli şahin k da izlesinde az ibret alsın konulu film nası cekilir ögrensin
"Gündelik hayatta yanlarından geçerken fark edemediğimiz araba tutukunları, temiz tuttukları otomobilleriyle şehrin arasına karıştığında birçok insan endişe ve merakla takip eder onları."
Bence burunda değil, kafada et var. Araba ile başlamış (at arabası da araba) otomobille bitmiş. Fark edilemeyenleri endişe ve merakla bekleyenler var. İnsan içine karışmayı anlarımda şehrin arasına karışmak ne demek?
Seyfullah kim? 14 yıldır Subaru kullanıyorum bu elemanı tanımıyorum :D Adamın Subaru merakı var, ama Jetta içinden, önünden ayrılmıyor :D :D
Birde fark ettiniz mi, iki lafından biri Allah, Rabbim. Sorarsan bunlarda hiç yanlış olmaz. Doğru neyse onu yapmışmış, yanlış yapmamışmış. Koltuk geriye yatmış, emniyet kemeri takılı değil, soba borusu gibi egzoz takmış, mahalle ayağa kalkıyor, yetmiyor sokak ortasıdna el freni ile dönüyor, e-5'te alkollü gibi kullanıyor, başkalarının canını hiçe sayıyor, ailesinden ne gördüyse onu yapmışmış. Bunlar hep doğru davranışlar zaten !!!
Yukarıda da Allah var demiyorlar mı?
biz halk olarak bunu seviyoruz...
çünkü adamın yapısı neredeyse Türk halkının Yüzde 60'ıyla aynı iş yapmaktan ziyade hava atmayı seviyor. bi halt yapmış gibi rakibim yok diyor. işte bende bu özgüvene hayranım
öle dediler böyle dediler keşke biride çıkıp suratına başka birşey deseydi keşke birde subarucu resmen arabanın heryerinden konuştu son olarak arabanın altındada bi röportaj beklerdim ama olmadı :D Allah akıl fikir versin ....
En tehlikeli insan türü... nerede Allah'ın, kitabın adını ağzına alıp dolaşan varsa her tarafa pisliklerini saçıyorlar... Bizim cahil halkımız ise her Allah diyene inanıyor.. Hala öğrenemediler Dini, Allah'ı gerçekten bilen, inanan adamın bu tarz kelime oyunlarıyla işi yok... Onun Allah'ıda Peygamberide içindedir.. kimseye göstermek çin yapmaz kimse için namaz kılamaz kendisi dışında kimseye yansıtmaz bunu
Eskiden bazı erler askerde cd yaptırirdı ya bitane bayan anons yaprdı belli araliklarla onun gibi bişi olmuş
Baş müdürü ne oluyor merak ettim :)
http://i.hizliresim.com/lLNLdQ.jpg
ashkdlfbaskjfasdjfa koptum lan ahhashdahsdk
Hahahaaha o ne lan öyle :D
foto iyiymiş :D
Tiplere bak. Hey Allahım. Daha dün impreza 2.0 r nin jantlarını çingene pembesi boyatıp dalga konusu bugün impreza ustası. Barzo partisi. İşe aldığımız araç teslimatcı bebelerde bunun fanıydı bir i20yi parçaladılar babaları hala ödüyor.. Artık işe adam alırken bunları tanıyormusun diye soruyorum.
Benim çevremde de çok var bu vatandaşın hastaları , bırakın ergeni evli barklı 30-35 yaşında adamlar.Bursa mudanyadaki tuningfest bilmem neye gitmiştik , kırmızı bi arabada biri , çevresinde bi dünya ortaokul liseli yürücez yürüyemiyoruz araba falan zaten göremiyoruz sordum birine nedir noluyo abi kral burda o burda... falan abi. ağlıcak nerdeyse. bi saat nerdeyse kalabalığı bekledik gidenler dönmüştür.Neyse bizim 35-40 arası olanlar aldılar teli ellerine ''...... şovuna başladı.'' '''......işte adam işte.....'' face e yaz da yaz. yuh dedim ya valla başka bişey diyemedim yazıktır
Vay arkadaş bu nedir,5-15 yaş grubu fanları havaya sokmuş bunları..kendi hazırladıkları soruları vermişler,onları cevaplıyolar,bilmeyen de zanneder ki vatana,millete faydalı bir şeyler yapmışlar..sokakta yanlayıp milletin canını,malını tehlikeye atmaktan başka bir meziyeti olmayan adamın havası uzaya ilk çıkan astronottan fazla..Allah akıl fikir versin böyle tiplere ve benden de uzak tutsun inşallah..
Sempatik tavırlarıyla ve Allah vs diyerek güvenilir biri oldugunu gösterme çabasında.
Yaptıgı arabaların ne kadar dikkat çektigini ve o araçlarla piyasaya aktıgında her 100 insandan 40-50sinin kendisini tanıdıgını dikkat çektiğini söylüyor.
Bir de subarucu arkadaşla değişik sanki otomobil programlarında yenı çıkan bir aracı tanıtan firma temsilcisi gibi röportaj yapıyor.
Kısaca olay sadece dikkat çekmek,popular olmak değil.Bana göre tamamen ticari amaçlı.
Biz burda elimizdeki arabayı gerçek fiyatına satmak için temizleyip parlatalım ikna edelim diye g.ötümüz çıkadursun.Ama bu adam 214 bin takipçisinin büyük bir kısmına bu videolardan sonra istedigi arabayı istedigi fiyata bal gibi de iteler.
Rakibi yokmuş bak sen asjdıujsaıdıas :D :D bizim millet sekilmeyi seviyo ;) bu da gelene gidene yapıştırıyo. Tee allam...