lütfen beyler ü.t ile yiyip içmemişler yorum yapmasın bozuluyorlar sonra :D
Printable View
lütfen beyler ü.t ile yiyip içmemişler yorum yapmasın bozuluyorlar sonra :D
Berkan onu yazmak için girmiştim be hacı dayı :(
Hem siz ne anlarsınız arabacılıktan ?????
Skip boyamadığı bi leylek kaldı
Bana ne zaman Ü.T dense aklıma bu video geliyor. Kim bu adam kim?
https://www.youtube.com/watch?v=zZn38C4UqZg
Ben yaptığı sözüm ona boyadığı bir arabaya denk geldim faciaydı..
Hedef kitle ehliyeti yeni almış ihtiyaç kredisi çekebilecek ucuzdan genel kabul görmüş herkes tarafından beğeni gören bir arabaya sahip olmak isteyen insanlar..
Ben kimsenin ticaretine laf etmiyorum alan satan razı sonuçta ama böyle bir işi yapmaya burada emin olun herkesin bütçesi çevresi ortamı müsait sorun sadece VİCDAN..
drone bize geçti videoyu kaldırın beyler
En son aldığı sarı hyundai burda efsane be pert konusunda üstüne yok o arabanın yine affetmemiş almış reyizzzz :D
Modifiyeden sorumlu devlet bokanı
işsiz herif ya... sanayide yancılık yap, iki araba apaçileştir kendini tuner san vs vs... harun taştanda apaçinin dibi direksiyonu vs farketmez, görgüsüzlükte üstüne yok... Kimse üstüne alınmasın ama araba kaputunda poz vermek direk kroluktur. Hayır anlamıyorum kızlar görcek aaa ne güzel arabası var veriyim buna dicek sanıyolar heralde...
Loading site please wait...
Öluyu dirilten laguna lipli eyirli chrysler :) 300.000 kmde benzinli lpg li 2006 model bi araba nasil 80 milyar eder yav bu arabayi alcak adamda bu parayi vercek adamda hicmi kafa yok.
Uhh ulan "air suspansiyon 6500TL,22' jant lastik 5000TL" el insaf abicim el insaf. Bugun ultraleggerra almaya kalksak bize o fiyati cekmezler. Hele bide bi arkadasi var bu u.t nin seyfullahti heralde. Dua ediyorumki ben subarulari o adamdan gormemisim,tanimamisim. Ulan goz var nizam var 1.5-2.0 arabalari aliyosun basiyosun yere,esseginki kadar egzoz takiyosun cirtlak cirtlak boyuyosun saliyosun piyasaya. Bide bunu alip gezince havali olan tayfa var. Ne desek bos alan razi veren razi ama milletin boyle salak sacma araclara para baglamasida karsi cikilmayacak gibi degil. Sen 300k km deki bmw ne gul gibi bakarsin,ederini istersin gelir derki km yuksek bilmem ne. Aynisini bunlar yapar,arabayi dibine kadar basar,her kasiste surter,etiket yapar arabayi sonra ederinin iki katina satar nerdeyse. Hele bu chrysler 70.000TL nedir o arabaya be,peeeh.
galerici Allahtan araç ü.t. yapımıdır yazmamış
çok iyiymiş:D
http://i.hizliresim.com/z5yGgD.gif
Kendileriyle çok samimi şekilde takılan forumun önde gelen insanları da var :).