Bi kınalı spec ile efsane olmaz mı
Printable View
zorunuza gitmesin beyler adam king diyorum size king king hatta KİNG
Ben en çok su capslock açık moduna tutuluyorum. Ya siz melih gokcek misiniz tusunuz mu bozuk hep buyuk harf. Nedir bunun amaci bi bilelim bizde :D
Forumda rolling yapanlara şöyle bir şart koşacaksın.Geçilen arabasının arkasına ''canımsın dediler'',''kim bu adam kim ?'',''farz et ki bu aşkı yaşamadık hiç '' bu üç cümleden birini yazdıracak ve 6 ay sildirmeyecek.
Eskiden klasik tiptronik hızında vites atanlar DSG yi geçmezse bir şey bilmiyorum :D Lakin şöyle bir şey de var o yazıyı yazdırmamak uğruna ''gizli noscu'' sayısında hayli artış olur :D
hahha iyiydi Aren :D
Hiç sevilmediği platformda, 35 sayfa konuşulmuş.
Özlü sözleri, arabalarının tarzı falan çok iyi biliniyo.
Ben de buna tutuluyorum. :)
https://youtu.be/-D6X-RPB-Q8?t=17s
Semtten kareler :)
Basın kuruluşunda çalışıyorum ve iş gereği bir ceza yedim kısacası 2 yıla kadar hapisi isteniyor diyor ama sicili olay anında alkol alıp almadığı bunların hepsi etken oluyor devamında ise işleyiş şu şekilde ilk önce ehliytinize el konulduğu tarihten itibaren 1 hafta araç kullana bilirsiniz sisteme yansımıyor hemen o arada Devlet hastenesinden heyet raporu almanız gerekli ben B sınıfı sürücü ola bilir şeklinde aldım kabul ettiler sisteme girmeden hemen ehliyeti teslim ediyorlar size eğer sisteme işledikten sonrasına kalırsanız hangi bölge trafikte ise oraya gidip sizi sevk edecekler tabi onun birde üst yazı işlemi falan oluyor ki 1 1.5 haftayı buluyor sonrasında heyet raporu ile gidip ehliyeti alıyorsunuz benim olay 2015. in 8 ayında oldu abiler sağolsun beni silah çekerek aşağıya indirdiler ters kelepçe yaptılar ve yüzüme bastılar karakolda ortayı bulduk oda ayrı bir durumda sonrasında yaklaşık 4 yada 5 ay olması lazım Kamu Hakkında olarak dava açılmış gecen mart ayında duruşmaya çıktık hakime olanı biteni anlattım bana verilen ceza ise şu 25 gün hapis cezası günlüğü 20 liradan para cezası samimi itiraftan dolayı cezanın ertelenmesi olarak çıktı ben ne tv ye düştüm nede başka bir yere ama onunda farklı bir ceza aldığını düşünmüyorum.
Bu arada yazmayı unutmuşum TCK.nın 179 uncu maddesinden yargılanıp Tck.53 ve 3 üncü maddelerinde ekleniyor
Adamın hayatı belgesel tadında Discovery de 'Losers garage' veya 'scrap kings' diye belgesel yapsa yakışır, dünya çapında fenomen olur, pert arabalar kıymete biner :)
Bağcılar belediye başkanı hangi partiden? Ak partiden değilse bunu kullansınlar direk alırlar