babasının harcadığı enerji yazık ne diyim
babasının harcadığı enerji yazık ne diyim
İktidar partisinin %50 oy alıp başa geldiği ülke de, böyle tiplerin meşhur & medyatik olmalarına niye şaşırıyorsunuz ki? Kim ünlü olacaktı, caddelerden pistlere sloganı altında organizasyon düzenleyenler mi?
çok at hırsızı ya..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Yahu bunların yaptığını başkası yapsa bir yerinden kan alınır. Bunların ehliyetlerine bile el konulmuyor 400-600 ceza yazıp yolluyorlar. Geçmiş vukuatlarıda ortada olmasına rağmen halen bir yaptırım uygulanmıyor enteresan.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bence aramızdan bir gönüllü seçelim. Kazalı ya da pert bi civic alıp işe başlayalım. Öldüm parasına yapacak kaportacıya verelim arabayı. Heryeri macunlasın. Daha sonra sitede oylama yapıp en az oyu alan saçma sapan pastel bir renge boyatalım arabayı. Boyacı da kör olabilir sorun değil.
Bu sırada facebookta bu gönüllü arkadaşımıza hayran sayfası açalım. Giderli bir söz de bulmamız lazım kapak fotosu için. "Zalımsın yar" , "isyankar arabacı" , "modifiyeci kral" gibi.
Araba boyadan çıktıktan sonra helezonlarda ne kadar bakla varsa kestirelim. Araba otobanda bile zıngır zıngır seksin. Replika jant, kamber kiti, zindan film, 50 liralık egzoz, far sis 982398474k xenon, alakasız stickerlar hoooop arabamız hazır.
Arabamız da hazır olduğuna göre facebookta özellikle cuma günleri hayırlı cumalar başlıklı araba fotosunu paylaşalım. Kaputa silah koyup paylaşalım, fotoların altında mutlaka xxxxxxx photo tarzı bişeyler yazmalı. Günlüğüne 50 lira verip yüzüne bakılmayacak k.çı başı açık bir manken bulup arabayla birlikte fotolarını çekelim. Paylaşımlara özlü ve giderli sözlerle ve makas videolarıyla devam edelim. Eğer facebookta beğeni sayımız artıyorsa kendimizi tebrik edelim çünkü biz de artık tam bir ARABACI yız.
Bence denemekte fayda var. Belki de biz yanlış yapıyoruzdur!!11!!!'1!1!
polis bi girişim gösterse şu an dışarda olmazlardı, o yüzden kendi keyfimizi kaçırmaya gerek yok.olmuyor işte . para pul kurtarıyordur belki.veya başka bir şekilde serbest kalıyorlardır kim bilir.yapılabilecek bir şey varmı ? varsa yapmaya çalışalım elbette
Hahaha Altuğ abi ''zalımsın yar'' çok hoşuma gitti![]()
![]()
![]()
![]()
Foruma önceden beri çok iyi şekilde takılan arkadaşlarımızda yok olup gitti bu ego tatmini uğruna . Yanlış mıyım bilmiyorum , belli bir beğeni ve takip sayısından sonra hayatlarını ego üstüne kuruyorlar . Tatmin oldukları yaş aralıklar -18
''abi niye gelmedin fuara abi .'' ''abi canımsın dediler.'' abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i
s2000 önceden ne kadar almak istediğim bir arabaydı,hatta hala para biriktiriyorum ama gerek yokmuş.
Sosyal medyayı kullanmayı bilmeyen bir toplumuz bunun da örnekleri gözümüzün önünde
imzasız..
Sadece bu beyfendi değil kendisi memleketlim olur zaten. Foruma üye kişilerden de bahsediyorum ben şahsen komik buluyorum .
imzasız..
altuğ okudum okudum sonra sesli güldüm![]()
![]()
asıl soru bunlar arabacıysa biz neyiz ? asıl bunlar insansa biz neyiz ? bence mevlana bile kabul etmezi ü.t yi![]()
pamuk eller cebe beyler aracımızı buldum
Loading site please wait...
Aracımızda kaza bela yoktur. Değişen kesinlikle yoktur. Ön cam uzun yolda kuş çarpması sonucu çatlamış olup kaskodan değiştirilmiştir. Keyfe keder renk değişimi yapılmıştır. Öncesinde sadece kaput ucu ve çamurluk ucu bir karış boyalıdır. Saçma sapan tekliflerle gelmeyin kalbinizi kırarım. Pazarlık araç başında.
====> BY ZALIMSIN YAR <====
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)