User Tag List

Sayfa 8/49 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
916 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Sarı Jetta videosu adam yakalattı

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende diyorumki benim araçlarıma 3 defa çarpıp kaçma oldu. Ben adamların ifadesi alınması için bile karakola getirtemediğim oldu. Malıma kast olmuş. Hatta birinde yolda kaza yaptık, canımızada oldu. Adam en fazla ceza yedi oda 170 tl. Geri kalanda sigortalar halletti.

Şimdi bu alıkonulan şahıs bundan fazlasınımı yaptı??? hayır. Açsak hepimizin roll videosu, makas videosu vs var. Tutsam herhangi birnizinkini bir kanala göndersem ve şikayetçi olsam bunun önünü alabilirmisiniz?

Haksızlığın ağababası var. Biraz konuya ciddi bakalım, herşey taşak değil.

hangimizin 200k ergen takipçisi var facebookta

bu adamın ekstra dikkat etmesi lazım hareketlerine, takipçileri yeni gelen nesil, çok küçükler, hareketlerine özenecekler, daha doğruyu yanlışı doğru dürüst ayırt edebilecek yaşta bile değiller, 18 bile olmamışlar.

bence polis araştırma yaparken bunlarıda gördüğü için, bu süreçte suçuyla ilgili kanunda yer alan en ağır cezalarla cezalandırılması için çabalıyor ki o etrafı basarız diyen ergenlerin bu işlerin düşündükleri gibi olmadığını görsünler.

diğer taraftan adam muhtemelen hapis cezası falan almicak, daha önceden ertelenen suçu falan filan yoksa
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asla tasvip etmiyorum ama bunun bedeli hapis olmamalı, olamaz!

Bu tarz hareketler tabi ki cezasız bırakılmamalı ama bunun cezası bana kalırsa asla hapis değildir. Sokaklarda terör estiren, dükkan molofotlayan, araba yakan şerefsizleri içeri atacak bir kanunumuz yokken, mağdur vatandaşları sigorta firmaları ve suçluyla anlaşıp zararını karşılamaya yönelten bir düzende, trafik suçlarına her ne hikmetse 2 yıldan başlayan cezalar öngörülür oldu!

Bunun yanında her şey suç oldu ama azılı suçluya dişini geçiremeyen devlet, midesinden ekmeğini aldığı vatandaşa her türlü yaptırımı ceza ve hapis tehdidiyle yaptırır oldu!

Bu şekil hareketler 2000 - 3000 TL ceza verilsin ama hapis nedir? anlayabilmiş değilim! Çocuk istismarının, kadına şiddetin önüne caydırıcı cezalar bulamayan büyüklerimiz, her bir metresini kameralarla döşedikleri otobanlardan mı toplum sağlığını koruyacaklarını sanıyorlar?

Jant takmak yasak, yay takmak yasak, müzik sistemi yasak, egzosu geçtim varex yasak, ama bunların ülkeye girişi serbest çünkü vergi alacak, satışı serbest çünkü vergi alacak! Honda, Peugeot, Subaru kullanmak potansiyel ceza yeme sebebi! Şehir içi otobanlarda 80km üstü hız yapmak yasak ama 120Hp den aşağı güç üreten araç kalmadı neredeyse! Toplum bilinci gelişecek diye cezalar artıyor ama yasada açıklığı olan vatandaşın mağduriyetini doğuracak eksiklikler giderilmeden para basılmaya devam ediliyor.

Sadece yürütme mekanizmamız düzgün işliyor!

o nedenle her ne kadar antipatik bulsam da bu Ünal denilen şahsı, yazık olmuş adına üzüldüm, umarın en hafif şekilde atlatır.

Ünal için yazdıklarımı antipatik bulanlarda hemen youtube hesaplarında plakaları açık halde bir drift, donut, karda dans videosu varsa kaldırsın bence!

İnlerimize kadar girdiler çünkü!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su fotodaki en buyugu 16 yasindadir. Saka gibi memlekette yasiyoruz insanlar nelerle ugrasiyor.
    Adamlar şarkı yapmışlar ya
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asla tasvip etmiyorum ama bunun bedeli hapis olmamalı, olamaz!
    ama takipçisi olan ergenlere hayatın kurtlar vadisi gibi olmadığını öğretmek için, bu zibidiye alabileceği en ağır cezayı vermek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw minibüs yoluna çıkın bunlardan yüzlerce var.Sabah 1 değil2 değil 3 değil sayısını unuttum. Aynya bakmadan üstüne kıran mı istersin kornaya basınca ne var beeee diye dayılanan hatunlar mı istersin neler var. Biz adam olmayız arkadaş.
    IN BOOST WE TRUST

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle benim yazımı alındı yapıyorsanız kesmeden biçmeden alıntı yaparsanız sevinirim

Çünkü ilk cümleyi okuyup neye değinmek istediğimi anlamadıysanız, ardından yaptığınız yorum bana çok eksik ve mantıksız geliyor
    Fiat's Are Faster Than You Think!

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle adamlar yüzünden apaçi oluyoruz bunlar yüzünden modifiye suç oluyor insanların gözünde direk eksiye düşüyoruz. Pert arabaları kar gütmek adına şişirip şişirip satıyor neyi iyi ve bu insanlara nasıl helal diyebiliyorlar.
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuklar okula gitmeyi protesto etmis bize bugün karne degil unal agbimizi verin demişler. aileler magdur polise gidip unali brakin dilekceleri vermsler

Adam ismail yk gibi hayranlari hep ufak çocuklar
    Bu direksiyon cekmekden dolayi ceza kesin olarak gelirse bundan sonraki süreçte video cekmeden yolda makas atan direksiyon cekenlerede fena sekilde yansir emsal olaydan dolayi
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye böyle konularda hep "siz önce kendinize bakın"a geliyor konu? Sanırsın tüm forum döner bıçağını arabaya bağlayıp kukada muz doğruyor

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi video daha vardı tırın arkasına yapışip video çektiren
    .

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memur diyor video çekin gönderin ...

soch-vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamı tanımam etmem ama internette pek çok olayına şahit oldum. Bugün bu ülkede yay takmak, jant takmak vs yasak ise böyle magandalar yüzünden. Ama yukarda bir arkadaşın dediği gibi bunun cezası hapis olmamalı para cezası olmalı. Harun Taştan'ı da sadece haberlerde görmüştüm bu adamla bir tutmuşsunuz ama elinizi vicdanınıza koyun. Bu adamın videolarını bir inceleyin hakkında çıkan haberlere bakın. Ben olsam (sadece bu adam için diyorum) iyi bir incelerim kaç kişinin canını yakmış kaç gece insanları rahatsız etmiş kaç tane pert arabayı hasarsız diye millete itelemiş. Kaç insanın emeğini kendi emeği gibi göstermiş. Bu adama öyle bir ceza verilmesi gerekiyor ki bunun gibi adamlar örnek alsın aynı şeylere girişmesin. İnsanları dolandırmasın.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemşerime çok yüklenmeyin

S İ V A S L I
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişey dicem sonra boşuna ceza alıcam!!!!

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç üşenmeden 600 tane yorumu okudum son postundaki, kimlerle aynı oksijeni paylaştığımızı bizzat gördüm. Yazık gerçekten bu ülkede eğitim sistemi denen bişey yokmuş. 10-14 yaşındaki kızlı erkekli çocukların yazdıklarını gerçekten üşenmeyin okuyun.

Geçenlerde bir imam'ın videosu vardı adam gerçekten doğru söylemiş bu sosyal medya toplumu kaosa sürüklüyor.
    Neden sosyal medya kaosa sürüklesin? sen, ben, buradaki bir çok kişi o yorumları yazanlar gibi tek hücreli; "ünaaaaalll aaagbbiieeee" derken ağzının kenarından salyalar akan tipler miyiz? Hadi bizim yaşımız büyük, o tiplerden değiliz.. Peki hiç mi 15-16 yaşında olmadık? O zamanlar biz de böyle garip varlıklar mıydık? Buradaki bir çok kişi yaklaşık olarak o yaşlardan arkadaş ya da arkadaş olmasa da birbirini 3 aşağı 5 yukarı bilen tipler.. Değildik kardeşim biz böyle.. Olmadığımızı biliyorum, biliyorsun..

Sosyal medya kaosa sürüklemiyor bence.. Eğitimsizlik, eziklik, özgüvensizlik, aile terbiyesi, doğru kişiyi idol olarak alamama gibi sebepler bu toplumu uçurum kenarına doğru iten şeyler..

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıla kadar hapis falan istenecekmiş. Paraya falan çevrilir çıkar bi şekilde dışarı it. Bunu da gayet güzel kıyak bi reklam malzemesi olarak kullanır daha da ünlenir. Pert arabalardan daha fazla para kazanır artık.
    Arabacı olur.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden sosyal medya kaosa sürüklesin? sen, ben, buradaki bir çok kişi o yorumları yazanlar gibi tek hücreli; "ünaaaaalll aaagbbiieeee" derken ağzının kenarından salyalar akan tipler miyiz? Hadi bizim yaşımız büyük, o tiplerden değiliz.. Peki hiç mi 15-16 yaşında olmadık? O zamanlar biz de böyle garip varlıklar mıydık? Buradaki bir çok kişi yaklaşık olarak o yaşlardan arkadaş ya da arkadaş olmasa da birbirini 3 aşağı 5 yukarı bilen tipler.. Değildik kardeşim biz böyle.. Olmadığımızı biliyorum, biliyorsun..

Sosyal medya kaosa sürüklemiyor bence.. Eğitimsizlik, eziklik, özgüvensizlik, aile terbiyesi, doğru kişiyi idol olarak alamama gibi sebepler bu toplumu uçurum kenarına doğru iten şeyler..
    Aynen katılıyorum, eğitimsizlik en büyük sorun, uçurum gittikçe açılıyor...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler