eg kasa alınır, turbolanır, hızlı hızlı binilir.
eg kasa alınır, turbolanır, hızlı hızlı binilir.
Leon cupra derim ben 2.0TFSI gelişmekte olan bir motor ve fiyat performans olarak en iyisi bence
Ne kadar güçlü bi araba lazım? İsteyip istemediğin markalar neler? Anladığım kadarıyla B sınıfı araç istemiyorsun. Bunları yazdan daha iyi öneriler çıkar.
C sınıfı hb olarak ep3, s3, golf gti alınabilir
D sınıfı sedan olarak a4 yada passat tfsi 2.0 200hp bulunabilir
Tam istedigim bi ozellik yok aslinda, biraz hizli olsun,uzun yolda da 5 litre civari yaksin , bide civic gibi icinde rahat edebileyim yeterli
Model olarak takintim yok ama km olarak biraz var. Zaten su anda kullandigim civicin performans harici herseyinden memnunum ama 2102 model araba 45 bine geldi
S3 hangi modellere tekabul ediyor?
Ep3 hakkinda dusuncelerimi yazdim.
Cupra ise aslinda tam bana gore ama sorun cikma ihtimali cuprada biraz korkutuyor![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Utku'nun demek istediği ideal sürüş pozisyonunda sıkıntı yok. 90 derecelik koltuklarda oturuyoruz biz ve direksiyona olabildiğince yakınız
Ama TR sürüş pozisyonu için polo, ibiza, 208 sıkıntı yaratabilir![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
golf 5 gti, ibiza cupra, polo gti, focus st, astra opc gibi araçlar alınır bence. fakat bu tarz araçlardan yakıt ekonomisi beklemek hayal kırıklığı olur. sakin kullanımda dahi ş.içi 8-9lt altına düşmez hiç biri. uzun yolda ise çok çok hassas davranarak en az 6-7lt.
Bahadır Ustaoğlu
ibiza cupra veya polo gti yakıt olarak seni hiç üzmez hatta civic'den az bile yakabilir. ve performans fazlası ile karşılar. her iki arabanında büyütülecek çözülmicek bir sorunu yok bu kadar yazılanlara kafanı takma derim.
03 STİ
Ibiza cupra cth arayisina girdik bakalim
Birde golf ya da jetta tsi 160 liklarda cok mantikli geliyor ne dersiniz ?![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Ankara konya yolu üzerindeki Göral Otomotiv 2.el de 2013 model hem Polo GTi hem de 208 GTi var. ikisi de 1 aydır satılmadı. polo beyaz, 208 ise kırmızı renkte.
EP3'e ben de bindim ama 50 ve üstü rakamlar pek hoş değil typer için. İçine bindim gazladık ettik gezdik tozduk bi 50 liralık araba yok yani
. Çok dolu olur gırtlağa kadar performans amaçlı o zaman belki .
Leon cupra olabilir , limit illa 55 değil demişsin bulunabilirse temiz s3 de olabilir . Çok güzel arabalar var o paralara
imzasız..
TSİ gaz pedalına basılmadığında az yakar, diğer türlü zerre kadar inanmıyorumEkonomik olmak tabirine uymuyor kesinlikle...
Ben Rocco alırdım
şu rakamlarda tercihim 13' ibiza çupra yada 208 gti olurdu.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Bu leon cupra ve S3 diyen arkadaşlar fiyatlara acaba hangi siteden bakıyorlar acaba. Az önce Sahibindene girip fiyatlara baktım 60-65bin altına ne cupra ne s3 var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)