User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Zamlı harç muhabbeti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef bu muhabet dönüyor aynı dersi 3.alışta ders parasıyla başlıyor 4-5 derken paranın belini kırıyorlar. Sırf -bneliğine bıraktılar beni dersten 1 sefer daha kalırsam ders parasını vericem artık yaz okulda açılmıyor o dersin acılsa geçicemde. Hocalar kendini bir şey zannediyor bu okul bir bitsin hepsini osurtucam da bu gidişle zor öğrenciyi kalınca zevk alan bir hoca olabilir mi adam hava atıyor bu donem 450 kısı kaldı diye. Devletin bu işe acilen el atması lazım artık soygun bildiğiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef bu muhabet dönüyor aynı dersi 3.alışta ders parasıyla başlıyor 4-5 derken paranın belini kırıyorlar. Sırf -bneliğine bıraktılar beni dersten 1 sefer daha kalırsam ders parasını vericem artık yaz okulda açılmıyor o dersin acılsa geçicemde. Hocalar kendini bir şey zannediyor bu okul bir bitsin hepsini osurtucam da bu gidişle zor öğrenciyi kalınca zevk alan bir hoca olabilir mi adam hava atıyor bu donem 450 kısı kaldı diye. Devletin bu işe acilen el atması lazım artık soygun bildiğiniz
    Emin ol bitince o sevinçle içinden birşey gelmiyor

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sistemin başlıca amacı üniversitelerdeki öğrenci sirkülasyonunu hızlandırmak diyorlar.Yasa çıkarıp 7 seneden sonra kovarız diyeceklerine bence bu sistem daha makul.Hiç değilse devlet eliyle eğitim öğretim hayatımız son bulmamış olur.Ayrıca bu yine iyi günlerimiz.Gün gelicek parası olmayan okuyamayacak. Yaptığı puanla anadolunun çoğu ilinde işletme dahi okuyamayacak birçok arkadaşım hukuk okuyor istanbulda.

Bu arada idari hakim tanıdıklarımız var eğer bir hoca gerçekten size haksızlık yapıyorsa ve sizi bilerek ve isteyerek geçirmiyorsa ( zor sorarak değil, 90 alacağınız kağıda 20 falan veriyorsa ) önce okula sonra kesinlikle mahkemeye başvurun diyorlar.Bu olaylar eskisi kadar zor değil.Hocalar tavır alır falan diye korkmayın.Zaten kadroları değiştirmek için sebep arıyorlar verin küsküyü
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu muhabbet eskiden gelmişti ve ben fazla harç ödemiştim. Yalnız ders başı mı toplam harç üzerinden mi hatırlamıyorum. 2015'e ertelendi o zaman, bana da fazla ödediğim para iade edildi. Bu dönem mezun olacaktım ama olur da olamazsam bu harç muhabbeti bana patlayacak diye düşünüyordum nitekim korktuğum oldu. 7 yılda atılma işi daha iyiydi yemin ederim, benim 7. Senem şimdi. Atılma olsa sınav hakkı tanınacak mezun olacağım ama şu durumda okul sonsuza uzuyor.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi de ustune gelip bolumde 1300 kisiye yakiniz 1000 kisi ... adli dersten kaldi deyip isyan etmesini biliyorlar. Ulan 300 u calismadi 500 u calismadi diger insanlarin gunahi ne be vicdansizlar
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sistemin başlıca amacı üniversitelerdeki öğrenci sirkülasyonunu hızlandırmak diyorlar.Yasa çıkarıp 7 seneden sonra kovarız diyeceklerine bence bu sistem daha makul.Hiç değilse devlet eliyle eğitim öğretim hayatımız son bulmamış olur.Ayrıca bu yine iyi günlerimiz.Gün gelicek parası olmayan okuyamayacak. Yaptığı puanla anadolunun çoğu ilinde işletme dahi okuyamayacak birçok arkadaşım hukuk okuyor istanbulda.

Bu arada idari hakim tanıdıklarımız var eğer bir hoca gerçekten size haksızlık yapıyorsa ve sizi bilerek ve isteyerek geçirmiyorsa ( zor sorarak değil, 90 alacağınız kağıda 20 falan veriyorsa ) önce okula sonra kesinlikle mahkemeye başvurun diyorlar.Bu olaylar eskisi kadar zor değil.Hocalar tavır alır falan diye korkmayın.Zaten kadroları değiştirmek için sebep arıyorlar verin küsküyü
    Abi 70 alıcakken 15 verdi -bıne bute kaldık butte de aynısını yaparsa kesin başvururum, zaten azeri bı hoca kendi ülkesine defolup gıtsın orada ders versin

soch-vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 senelik okulu 6.5 yılda bitirmiş biri olark
    uzattığının ilk yılı fark ödemiyorsun
    ikinci yıl %50 zalmı
    üçüncü yıl %100 zamlı sonrasını bilmiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler