bende f68 4k aldım videoları yükleyeceğim
bende f68 4k aldım videoları yükleyeceğim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Yaza kadar 2 haftada bir, ayda bir video çekerim. İşimi görsün yeter. İndirime girmiş 10 euro daha fazla verip değerinimi alayım; yoksa aralarında pek bir fark yok ise boşuna para vermeyeyimmi?
Bu dediğim hcam6"nın özellikleri;
Capteur : 2MP, HD 720p
Objectif : sensibilité ISO max
Ecran : 2
>*Voir le descriptif détaillé
Caractéristiques :
Marque
.
Résolution vidéo
HD 720p
Résolution photo (Mpixels)
2
Type capteur
NC
Zoom optique/numérique
NC
Alimentation
USB
Connectique
USB
Accessoires fournis
Support vélo, Fixation casque, Boitier étanche, Manuel
Dimensions produit
H 12 cm x L 6 cm x P 2,6 cm
Poids net
55 g
Buda 10 euro daha pahalı olanın özellikleri;
Hyuncai Hcam8;
CAPTEUR : CMOS 5 MPixels
ECRAN : 1,5" (3,81CM)
CONNEXION : Micro-USB 2.0 / HDMI
>*Voir le descriptif détaillé
Caractéristiques :
Résolution d'enregistrement
Vidéo full HD 1080p, 30 images/seconde
Capteur
CMOS 5 Mpixels
Format
Enregistrement sur cartes micro SD jusque 32 Go
Zoom numérique
Angle 170°
Alimentation
Batterie Lithium 900 mAh
Ecran
1,5" (3,81 cm)
Mode photo
12 Mpixels
Connectiques
Micro USB 2.0, HDMI
Accessoire(s) fourni(s)
Caisson étanche jusque 30 mètres, fixation ventouse, planche, tubes, casque.
beyler benim xiaomi yi açılmaz oldu. şarja taktığımda kırmızı ışık yanıyo ve 10 dakka sonra sönüyor. şarjdan çıkardığımda da açma tuşuna basınca tepki vermiyo. böyle bi sorun yaşayan oldu mu?
Sjcam m20 aldim ama daha gelmedi. Birsuru video izledim ve incelemeleri okudum. Kullanan varsa birde kullanici tecrübelerini duyalım![]()
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
SJ5000x elime ulaştı. Herhangi bir masraf ödemedim.
Çok fazla deneme imkanım olmadım ama menüleri kullanımı kolay. Ayrıca wifi ile telefonunuza bağlanıp aplikasyonlar aracılığı ile o anki kamera görüntüsünü telefonunuzda görebiliyor ve kameraya komut verip bazı ayarlarını yapabiliyorsunuz. 2.resimdeki görüntü kalitesine aldanmayın. Sadece telefonda o anki ekran görüntüsünü aldım . Yakında adam gibi bir çekim yapar paylaşırım.
![]()
SJ5000X ile ilk deneme çekimini yaptım
Fakat biraz gaza gelerek 20 dk video çekince 2 gb dosya boyutu olmuş . Bende kırpmak zorunda kaldım . Yani video kameranın orjinal dosyasından yüklenmedi
Aşağıdaki linkteki video orjinal dosyadaki gibi 1080p 60hz olmasına rağmen orjinal dosyaları bit rate değerleri daha yüksek olduğu için kalite farkı var. Ben en azından bazı konular için fikir olsun diye videoyu koyuyorum. Kameranın orjianl kaydını da yüklerim .
Ani hareketlerde biraz bulanıklanma var ama gyro sensörden dolayı galiba onu kapatıp tekrar deneyeceğim
Işık dengesinde biraz sıkıntı var açık renkler çok parlamış onu da ayarlayabiliyorsunuz . İlk deneme olduğu için hiçbir değişiklik yapmadan kayıt aldım
Dediğim gibi orjinal dosyadaki video daha kaliteli onu da yükleyeceğim
SJ5000X Action Cam Test - YouTube
bu ürünler hakkında her hangi bir test bilgisi mevcutmu wifi özelliği hoşuma gitti .. sanırım a119 larda bu özellik yok..
belki a120 de koyarlar.
New Wifi 6G Lens Car Dvrs 1080P Car Dvr video Recorder 150 degree Car Camera Dash Cam Support Rear view Camera -in Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
New Original Novatek 96658 Car DVR Camera Full HD 1080P + Super Night Vision Hidden Wifi Video Recorder Auto Dash Cam Black Box-in Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bende almayı düşünüyorum , kullanım amacı arabanın içine , dışına , motorsiklet kaskına , havuzun altında bu tarz işlerde kullanıcam yeri gelicek pcde oyun videosu çekerken kullanıcam , ayriyetten foto çekme özelliği var mı bunların sıfır bilgim var bu konu hakkında , go pro mu yoksa başka bi marka mı önerirsiniz?
bende bugün abimden aldım bedavaya geldi hero3+ fakat araca nasıl bağlayacağım çözemedim varmı konuda bilgi verebilecek.camın önünde istemiyorum arka kafalıkların izasında şöförün arkdaında olacak şekilde nasıl sabitleyebilirim uygun apartı alıcam yanlış olmasın
Almayı düşünenlere Elephone Explorer Pro'ya bakmanızı öneririm, 1080'de 60fps çekebiliyor ve ışık ölçümü netlik bakımından başarılı baya
'98 Peugeot 106 XS
SJ5000 ile yeni bir kayıt aldım . 1080P 60FPS yüksek bitrate . ( Bitrate ile alakalı 3 farkllı ayar var düşük , orta , yüksek )
Odadaki ortam ışığından dolayı ekranlar biraz parladığı için karartma yaptım. Bir sonraki videoyu tamamen karanlık ortamda çekeceğim.
Ortam ışığı biraz yetersiz ve kötü olduğu için çekime yansıyor galiba. Kamera merceği de tozlanmış farkında değilim. Bence güzel cihaz . Kısa zamanda araç içi çekim de yaparım
TTM iRacing Daytona 24H Practice - YouTube
Gopro hero 3+ black editoin cihazim var yeni aldim icin acemiyiz cihaza darj dayandiramiyorum usb kablosu orjinal onunla.pc den sarj ediyorum bi ayar felan yapilmasi gereklimidir bilgisi olan varmidir
gearbestten f68 sipariş etsek takılır mı gümrüğe acaba
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Merhabalar..
Bir seneden fazla zamandır xiaomi yi kullanıyorum oldukça memnunum özellikle mobil uygulamasından 62 dolara almıştım gearbest'ten iyiki almışım.
Tavsiye ederim.
FAİK YILMAZSOY
- YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)