Güncel indirim kodları
Elektronik ürünlerde (Aksiyon kameraları dahil) %10 indirim kodu "GBCE". (Aksiyon kamerası incelemelerim Aksiyon Kamerasi Incelemeleri)
Araç kameralarında %12 indirim kodu "CARF". (Bu kodla A119 GPS modeli 87 dolara geliyor.) (Araç kamerası incelemelerim http://www.arac-kamera.com)
RC hobi araçlarında %15 indirim kodu "RCOF"
Ev ürünlerinde %10 indirim kodu "HOME"
Akıllı saatlerde %10 indirim kodu "GBWATCH"
Tüm indirimli ürünleri görmek için; The Best Eectronics and Gadgets Flash Sale with Cupon - GearBest.com
Tatillerde vs kullanmak icin pratik, yer kaplamayan ve sarj suresi uzun bir fotograf makinesi ya da kamera bakiyorum. İlk once kompakt bi makine alayim dedim 300-400tl arasi. Sonradan video agarlikli kullanmayi dusundugum icin niye aksiyon kamerasi bakmiyorum dedim ve carsi pazar karisti. Maks 400tl ye kadar alinabilecek en iyi aksiyon kamerasi hangisidir? 4K ve kagit uzerindeki teknik ozellikler ilgilendirmiyor beni, onemli olan goruntu ve video kalitesi.
Misal canon ixus 160 ya da bu seriden bir makine almayi dusunuyordum, yerine xiaomi yi falan mi alsam? Onerileriniz nedir?
gopro hero 5 2 gün önce tanıtıldı çok güzel birşey olmuş internetten araştırmanızı isterim2-3 ay içinde başlar türkiyede satılmaya ama 1.900 olduğunu düşünürsek hero 4 ün . Hero 5 net 2500+ gibi fiyat olur diye düşünüyorum.
SM PERFORMANCE
Forumda aradım göremedim, Next AEE SD21 kullanan var mı? Alınır mı zımbırtı ?
Forumda aradım ama göremediğim için buraya yazayım dedim.
Next AEE SD 21 kullanan var mı? Bunun pillerini nasıl şarj edeceğiz, kutu içeriğinde şarj cihazı gözükmüyor.
arkadaslar gece görüşü iyi kamera hangisidir fiyatı ucmayan 1080 p mı en ıyısıdır
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Hero 5 beklıyrm Hero 3 plusumu satarım
www.honda-tech.com