samsung note 3 noe arkadaşımda var hiç memnun değil lg g2 bir arkadaşımda var gayet memnun lg g3 ise şarj konusunda sıkıntılı kendi telefonum g3 sarjı çabuk bıtıyor note 4 göre
samsung note 3 noe arkadaşımda var hiç memnun değil lg g2 bir arkadaşımda var gayet memnun lg g3 ise şarj konusunda sıkıntılı kendi telefonum g3 sarjı çabuk bıtıyor note 4 göre
lg g2 den baska alternatiflere kesinlikle yonelmeyin gercekten cok basarili telefon o fiyatlara rakipsiz
Kesinlikle ya G2 alınır yada fiyatlarını bilmiyorum ama yetiyorsa gücünüz G3 alınır.
Benim eşim kullanıyor 2 den 3 e geçti telefon kamera olsun ekran kalitesi olsun mükemmel resmen.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
kız arkadasımın tlefonu bozulunca zenfone 5 al dedim oda gitmiş 6 yı almıs nasılsa canta var diyebüyük ve bence gayet sorunsuz canavar gibi telefon
1881 - 193∞
Arkadaşlar öncelikle yorumlar için tesekkurler. Şuan ilgilendıgım 4 marka var
Samsung Note 3 Neo :1300 TL
Lg G2 : 1300 TL
Htc 816 : 1300 TL
Asus Zenfone 6 : 800 TL
açık konusmak gerekırse LG en kalitelisi araştırmalarıma göre ama Zenfone'nin fiyatı çok etkileyici. Bu aksama kadar bı karar verıp akşam iş çıkıcı alıcam buyuk ihtimal
xbox live : YsnErhn
LG g2 kullanıyorum. 1300 lira verilmez bu saatten sonra bu telefona. Gittigidiyor-n11 gibi sitelerden kredi kartına puan kampanyası+ kişiye özel indirimler ile 850-900 civarında alınabilir. Büyük ekran söz konusuysa zenfone 6 tercih etmek gerekir.
Msj attım ama burdan da yazayım. Aldığın fiyattan daha uyguna 816'yı veririm. Aynı telefona boşuna fazla para verme![]()
geçen gazete gördüm lg stylus diye bir telefon çıkartmış sanırsam kalemli note3 tarzı.. fiyatıda çok uygundu 900 tl yazıyordu.. lg demek ekran demektir sadece ekran için bile lg alınır o fiyatlara..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)