ferrarimi alıyoruz abı bu ne fiyata bak...
rengi güzel olsa 45 falan verilir aslında ama alıpta boyatırsan bi anlamı kalmıyor zaten
Araç sahibinin ismide tanıdık geldi,yarış dünyasından birisi olabilir büyük ihtimalle..
Bu kadar para vercem ... Birde 3000cc vergisi vercem ve clioyamı binicem alırım bir m3![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
farklı araç ama bu rakam aralıklarında çok fazla alternatif olduğu için şansı yok![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
bnmkıde clıo buda clıo ne anladım ben bu ısten
esasnda alıp h.sonu bınılecek bı arac kendısı sewerekte alırım da bınerımde kım 54.000 euro cuk borc verır![]()
reno bide ic dizayn orensemiş sunu yaparken![]()
1.5dizel vanı olsa güzel v6 ya cevrilimiş aslında![]()
1881 - 193∞
Yıllar önce bi bulusmamıza gelmişti.. Sahibinin ismini hatırlamıyorum ama cok mütevazı birisiydi.. Hepimiz sırayla arabaya binip bissürü fotolar cektirmiştik..![]()
Ozaman arkadaslardan birisi "Abi arabada begenmedigin bi yer var mı?" diye sormustu,o da "Koltukları daha iyi olabilirdi,degistirirsem sadece koltuklarını degistiririm" demişti,nitekim de öyle olmus..
Biz fazlasıyla inceledik ve gidişini de gördük ozaman.. Gercekten cok özel bi araba.. Yani kesinlikle sahip olmak isteyecegim bi araba..
Ama tabiki o paralar verilir mi,ben de bilmiyorum dogrusu..
100 milyar etmez illaki..40-50 arası meraklısına giderPerformansı aman aman iyi değil diye biliyorum.Bunu alacağıma 15-16 ya Rs alır Turbolarım
![]()
arkadaşım adamlar clio rs yapalım diye üretmemişler clioları.
clio belli bir kısıma hitaben yapılmış bir araç.renaultun ucuz araçlarından biri.alt tabakaya hitab ediyor.
fazla donanımı olmaması cok normal.
spor modelinde ise emin ol ellerinden geleni yapmışlar(deri-alkantra hava yastıklı spor deri koltuk,alpine 6 lı cd changer,yol bilgisayarı,fabrika çıkımı OZ Racing jant,vs.vs.) bir aracın spor modelinde komple göğüs değiştiren bi firma görmedim ben. örneğin civic 1.6 sportla da type-r ın içi aynı 1.4is lede vti ın içi aynı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)