dsg de kullanıcı çok onemli , zamanında civic i-shiftte olduğu gibi sorunlu diye adı çıkmıştıburdaki tek buyuk fark dsg ciddi masraf çıkarıyor
dikkat edilirse sanmıyorum kolay kolay sorun çıkarsın , benim en sınır olduğum nokta mekanik sesler ozellikle cam açık trafikte falan insan bi çekiniyor
yakın bi kız arkadaşıma 2012 de sıfır polo aldık dsg herhangi bir sorun çıkarmadiki gerçekten çok bilinçli bir kullanıcı değil kendisi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben 23.000 km kullandım birçok video da bende mevcut stock halde gt daha iyi yürüyor . Tr de 7.7 yazıyor İNGİLTERE'DE 7.3 mesela. Fabrika verisini değil de reelde ne olduğu daha önemli .
17.000 km cupra kullandım, benle beraber 3 arkadaşım daha aldı hiçkimse dsg problemi yaşamadı. Her firmada fabrikja çıkışı hatalı sorunlu çıkan araba olabilir ama adamlar arge yapıyor, ne testlerden geçiriyor o yüzden bir kalemde silinecek birşey değil. Dsg sorunu yaşayanların büyük çoğunluğu manuel viteste de şanzıman indirir, baskı balata yer emin ol. Aynı şey yağ yakmada da var, herif soğuk motora marş basar basmaz tapagaz gidiyor, sonra yağ yakıyor bu araba şöyle kötü böyle kötü diyor.
Kısaca baktığın 2 araçta güzel ama cupra daha haşin görünüyor gözüme, kırmızı cam tavan oldumun bide, ama pug da daha iyi yüklenebilecek bir araba cupraya göre bide manuel zevki var.
2 tane 208 gti var arkadaşlar peugeot stoğunda hadi isteyen arkadaşa maliyetine verebilirim araçları...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
208GTI bence daha dikkat çekici bir otomobil, manuel olmasıda kişiye göre avantaj denebilir. Hayırlısı olsun.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
arkadaşlar merhaba
2 adet araç var stoğumuzda arabalar lav kırmızı 17'' jant var sadece cam tavan yok arabalarda.
64,300 tl bana maliyeti o rakama verebilirim 2014 model...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
ibizanın içi fln pek hoş durmuyor ve performanslı araç alıyorusunuz bence manuel den daha çok zevk alabilrsiniz 208 gti laciverti çok hoş duruyor yay fln xenonlu paket fln hoş olabilir.2el düşünürseniz mini s veya ceed gtde bakabilirsiniz
06 BG 0008 R56
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)