Geçmiş olsun allah kurtarmıs sevindirici haber çıkman.
Allah diğer arkadasların yardımcısı olsun sanırsam o diğer honda ci arkadasın olayı çok daha farklı tw de izlemistim.
Geçmiş olsun allah kurtarmıs sevindirici haber çıkman.
Allah diğer arkadasların yardımcısı olsun sanırsam o diğer honda ci arkadasın olayı çok daha farklı tw de izlemistim.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
evt o arkadasın durumu biraz karısık 1 den fazla ölü ve yaralı var sanırım tamnet bilmiyorum ama
bana soylediği yolda gideken arka sagdan birisi carpmış o da durağa carpmıs.arabada biraz yapılı olunca sorun olmus sanırım.Allah yardımcısı olsun![]()
çok çok geçmiş olsun tanımıyorum seni ama nick ine bir kaç kere rastlamışştım sevindim gerçekten tekrar geçmiş olsun
buyuk gecmıs olsun....
geçmiş olsun kardeşim allah bidaha yaşatmasın duyunca çok üzüldük özledim seni kardeşim ilk fırsatta yanındayım seviyom seni![]()
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
geçmiş olsun..
www.honda-tech.com
geçmiş olsun.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
keşke 6 yıl olsa;
şu haberlere cıkan Citroen C2'nin kadranının 140'ta takılı kaldıgı kazayı yapan cocuk benım arkadasımdı 22 yıl içerde kalıcak malesef... o yüzden kendinizi en kötüye hazırlayın alkol-ehliyet-1 de ölümlü kaza
allah saklasın
üzüldüm arkadasının adına
Cok geçmiş olsun benimde en korktugum şey yaya malesef.Yaya bilinci sıfırın altında Türkiye'de
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)