Tezsiz uzaktan eğitim işletme bölümüne geçen gün Okan üniversitesine kaydoldum 6125Tl'cik, vade farksız 12 taksit yapıyorlar
Tezsiz uzaktan eğitim işletme bölümüne geçen gün Okan üniversitesine kaydoldum 6125Tl'cik, vade farksız 12 taksit yapıyorlar
Benimde tecil 18.06.2017 yüksek lisans işini seneye mi biraksam bu yıldan mi başlasam bilemedim
Seneye bu zamanlar kayıt yaptırınca hemen tecil tarihi uzayacakmi kesin
Benimde şuan derdim o arkadaşlar pek bulamıyorum pek şuan hangi üniler var acaba paylaşsanız bizde faydalansak![]()
Circassian
arkadaşlar yönetmelik çok olumsuz bir şekilde değişti, artık dönem borcunu yatırmadığın an tecilin bozuluyor. kayıt olacaklar bunu araştırarak hareket etsin
Hocam aynı bölümdeyiz pm atıyorum.
Yerinde olsam 1 sene sonraki döneme kayıt olurum.30 Eylülde bitiyor benim tecilim riske atmayıp haziran dönemine kaydoldum.
Dönem borcu olarak kastettiğin bütte veremediğin kaldığın ders gibi mi ?
#eksikpazar
özel üniversiteler içindi benim yazdığım. eskiden yarım dönem borcunu yatırdığınızda 1.5 sene tecil veriyordu şimdi bir sonraki dönemi yatırmadığınız an teciliniz bozuluyor
Konusu açılmışken Yök'te bir yasa değişikliği oldu, tezsiz 2. öğretim bölümleri maksimum 2 yılda bitirmeniz gerekiyor. Atılma geri geldi.
Maltepede yaptım tavsiye ederim, bilgi iyidir ama pahalıdır 15 bin filandı en son.
Şunu hep telsiz diye okuyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)