Halk arasında 1.sıradaki Golf'e çakılı diyoruz :D
Printable View
bence bi *** demek değil kââle bile almıyorum yazanları
harbi dolu dolu bütün özelliklerini tek tek açıklamaya yazan varsa (#19. post 2. ilan gibi) işte o zaman bu araba full derim
"araç sunroof hariç full'dür" değil işte kardeşim
"sunrof ve hız sabitleyici hariç he bide ısıtmalı ayna hariç full'dür" ne kaldı geriye aq.
Full + Full = Noel ağacı. Türkiye arabalarına verilen isim. Gerekli gereksiz ne varsa konması.
iyide kötü bişeymi aracının özelliğini belirtmek bence saçmalamışsın en fullu tam dolu demek yasakmı kötümü ?
yanlış yazmışsın full+full değil fuul+fuul veya fuulün fuulü olacaktı :hihih:
dün bi şahin gördüm bi çift elektrikli mercedes koltuğu takmışlar çalışır durumdaydı bide düğmeler falan full+full denebilir bnce ona :D :D
Ben çocukken babamlarında kullandığı bir kelimedir mersedes bmw,audi,rover,jaguar gibi markalar için kullanırlardı.Onlar için elektrikli koltuk ısıtma ,uzaktan çalıştırma, elektrikli direksiyon ,el gazı gibi aksesuarlar full+full olmasına yetiyordu.Elektrikli koltuk hızsabitleme vs vs. bir çok modelin standar donanımında var artık.
bir özelliği kalmadı yani full+fullun :)
işte bu nerdeyse full sayılır benim için koltuk donanımı çok önemli bişey -ah bide recaro olsaydı
videoyu mutlaka izleyin
OEM-Works BMW E39 Limousine Projekt [ 5er BMW - E39 ] "Limousine" - [Tuning - Fotos - Bilder - Stories]
kime göre full neye göre full. benim arabamda full+full o zaman rengine kadar bütün opsiyonlar var çünkü. ama ben yine de sevmiyorum bu tür fırıldak galerici laflarını. dolu diyorum geçiyorum.