bence bi *** demek değil kââle bile almıyorum yazanları
harbi dolu dolu bütün özelliklerini tek tek açıklamaya yazan varsa (#19. post 2. ilan gibi) işte o zaman bu araba full derim
"araç sunroof hariç full'dür" değil işte kardeşim
"sunrof ve hız sabitleyici hariç he bide ısıtmalı ayna hariç full'dür" ne kaldı geriye aq.
Full + Full = Noel ağacı. Türkiye arabalarına verilen isim. Gerekli gereksiz ne varsa konması.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
iyide kötü bişeymi aracının özelliğini belirtmek bence saçmalamışsın en fullu tam dolu demek yasakmı kötümü ?
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
yanlış yazmışsın full+full değil fuul+fuul veya fuulün fuulü olacaktı![]()
dün bi şahin gördüm bi çift elektrikli mercedes koltuğu takmışlar çalışır durumdaydı bide düğmeler falan full+full denebilir bnce ona![]()
![]()
Ben çocukken babamlarında kullandığı bir kelimedir mersedes bmw,audi,rover,jaguar gibi markalar için kullanırlardı.Onlar için elektrikli koltuk ısıtma ,uzaktan çalıştırma, elektrikli direksiyon ,el gazı gibi aksesuarlar full+full olmasına yetiyordu.Elektrikli koltuk hızsabitleme vs vs. bir çok modelin standar donanımında var artık.
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
işte bu nerdeyse full sayılır benim için koltuk donanımı çok önemli bişey -ah bide recaro olsaydı
videoyu mutlaka izleyin
OEM-Works BMW E39 Limousine Projekt [ 5er BMW - E39 ] "Limousine" - [Tuning - Fotos - Bilder - Stories]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)