User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: üniversite için tavsiye verin lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benım de otomobillere ilgim var fakat 2.sınıf inşaat öğrencisiyim yazın araba alıcam şuan bir ofiste gelen projeleri çiziyorum aylık alıyorum çalıştığımın kaşılığı olarak. Öğrenciyken para en kolay para kazandıran mühendislik dalı bence inşaat[tanıdıklarının olması koşulu ile] demek istediğim madem ilgin var benim gibi hem çalışıp hem okursun yazında çekersin altına arabayı sıkıntı çözülür. Zevkli bölümdür ama zordur uyariyim totodan kan alıyorlar insafsızlar

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farklı bi meslekte olup arabalarla hobi olarak uğraşmanı tavsiye ederim, onun dışında herkesin tabsiyesi gibi çoğu mühendislik alanında iş bulman kendini geliştirmene bağlı, yetkili servislerden yedek parça fabrikalarına araç üretim tesislerine kadar iş bulma imkanın var önün açık kendini dil anlamındada geliştirdiğinde. Ben olsam şuanki mesleğime devam eder kendi aracımla hobi olarak uğraşırdım senin için daha zevkli olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem askerı lısedensın senın ıcın ITU DEnızcılık fakultesını arastır derım Yıne askerlıge devam edersın hem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son bir sorum var. Biliyosunuz eğer ayrılırsam yüksek miktarda tazminat ödemek zorunda kalacağım. Harp okulu diplomalarıda beş para etmiyor. İngilizcem ciddi manada iyi yani iddialıyım bu konuda ben lys vs. çalışacağıma ikinci hatta üçüncü yabancı dil öğrensem daha sonra hho dan sonra ayrılsam (ki öyle olunca tazminat 2 katı olacak) iş bulup tazminatımı ödeyebilirmiyim? Ayrıca hho'da da as.lis.'de de yatarak okumanın yolunu bulduğum için söylüyorum bunu. Boş zamanım bol.Dil çalışabilirim. Ama hho dan aldıgım mühendislik diploması pek bi ekmek etmeyecek.(endüstri havacılık elektronik bilgisayar bölümleri var)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymurat___61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem askerı lısedensın senın ıcın ITU DEnızcılık fakultesını arastır derım Yıne askerlıge devam edersın hem
    Havacıyım abi bea. Denizin tayin yerlerini bilseydim bu muhabbeti yapmazdım hiç

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makina mühendisi olunca illa birinin yanında 3bine 5bine kölelik yapıcaksın diye bir şey yok. Zamanla pişersin yelpazesi geniş bir meslek kendi işini kurarsun, sadece makina için değil bu durum bir çok mühendislik için geçerli. Şuna dikkat et sadece, hobi olarak sevdiğin şeyler belki işin olunca bir zaman sonra sıkıcı gelebilir. Bazı şeyler hobi olarak kalınca daha güzel olabilir.

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomotiv hayaliyle makineye başlayanlardanım bende. Bildiğim kadarıyla bizim lewo(levent) da öyle..

Geçen konuşurken iş hayatında ne yapacaksına gelince hedef başta otomobil fabrikası falanken 5dk sonra güzel bi kafe açmaya geldi öyle söyleyeyim. Türkiye'de zor bu işler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı firarperest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son bir sorum var. Biliyosunuz eğer ayrılırsam yüksek miktarda tazminat ödemek zorunda kalacağım. Harp okulu diplomalarıda beş para etmiyor. İngilizcem ciddi manada iyi yani iddialıyım bu konuda ben lys vs. çalışacağıma ikinci hatta üçüncü yabancı dil öğrensem daha sonra hho dan sonra ayrılsam (ki öyle olunca tazminat 2 katı olacak) iş bulup tazminatımı ödeyebilirmiyim? Ayrıca hho'da da as.lis.'de de yatarak okumanın yolunu bulduğum için söylüyorum bunu. Boş zamanım bol.Dil çalışabilirim. Ama hho dan aldıgım mühendislik diploması pek bi ekmek etmeyecek.(endüstri havacılık elektronik bilgisayar bölümleri var)
    Tazminat ne kadar benim bir arkadaş 90.000 ödemişlerdi ayrıldığı için böyle uçuksa gireçeğin işle sittin sene ödemezsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler