haftaya sezon finali yapar herhalde, çorba oldu herşey
Printable View
haftaya sezon finali yapar herhalde, çorba oldu herşey
Songüle acaip kılım ya uyuz karı şu olayın gerçeğini öğrenselerde songüle sıksalar keşke.
Poyraz semayi vurduysa buyuk serefsizlik yapti. Harcadi sucsuz yere kadini. Su songülün kostebek oldugu ortaya ciksa cok rahatlicam.
şimdi Poyraz Semayı vurdu mu ?
Vurmadıysa Poyraz sıçtı Sema mahveder onu.
Vurduysa Sefer Poyraz'a sarar kafamda deli sorular çıksın fragmanlar.
semayı vurmadıysa, sema niye yere düştü, hadi vurdu neden 3 el ateş etti kafasına birtane yeterdi, bence kafasının yanına ateş etti, semada bayıldı .
semayı vuracak g.t yok poyrazda :D
kafasına sıksa geriye düşerdi, bende omuzuna filan sıktı, ölmez ölmez :)
istersem sıkarım hea hesabına, ne biliyim yaww :) fake atıp duruyor dizi zaten :)
Bence boşa sıktı vursam vururum akıllı ol ayaklarında semada heycandan mı artık korkudanmıdır bılınmez bayıldı ölen kalan yok ama sema poyraza taktı kafayı artık. Adamın harbiden yüzü gülmüyor bela çekiyor adamı :D
Dizi son bölümde boka sardı iyice. Ne güzel izliyorduk dün ilk defa diziden sıkıldığımı farkettim. Semayı vurmayacağını biliyoruz zaten, yönetmengitsin çocuk parkında oynasın ama bizi çocuk yerine koymasın heycanlı değil. :)
Aynen bu bölüm çok boka sardı sıkıldım izlerken. Sema bence de ölmedi bi Ali Cengiz yapmışlardır yine :)
mesela geçen hafta poyrazın testerede ikiye bölünmeyeceğini de biliyorduk. Mesela aklıma gelen yabancı dizilerden daredevil - person of interest - the following gibi dizilerde de ana karakterlerin ölmeyeceğini biliyoruz önemli olan bu bildiğimiz şeyin nasıl olacağı(yani kıvırılacağı) değil midir?
Abi işte kıvıramıyorlar ve olaya heyecan katıyım derken daha çok sıkıyorlar. Poyrazın testeredeki performansı güzeldi izlettiriyordu ve merak uyandırıyordu ama Semayı alıp oraya kadar gitmesi bana sıkıcı geldi ? Sefer biraz toparladı.
Yönetmenlerinde suçu yok onlarda haklı , bir dizi 2 saat olmamalı . Bu yüzden böyle saçma sapan şeyleri uzatmak zorunda kalıyorlar.
o konuda haklısın, aynı sahne bana da çok gereksiz geldi. mükemmel süper ötesi bir dizi demiyorum ama benim görüşümde senaryo ve kurgu anlamında sayılı dizilerdendir. umarım böyle devam eder ve eşşeğin herhangi bir tarafına su kaçırmadanda biter
Semayla poyrazin 2 dakkada yiruyerek gittigi yere digerleri kosarak bir turlu gidemedi :) ozellikle aysegul 5km kostu cilginlar gibi ama yetisemedi nedense :D
Reaksiyon dan sonra izledigim tek dizi. Fena gitmiyor simdilik umarim sacmalamadan devam ederler.
Yerli diziler yersiz uzun olunca sahneler de 15 dk sürüyor nerde yabancıların ters köşesi nerde biz .