Ve kekuti abinin dediği gibi oldu zaten:D
Printable View
şaşırtıp veya şaşırmayıp doğru tahmin etsek bile bazı şeyleri güzel bağlıyorlar. şimdiye kadar 1-2 bölüm dışında her yeni bölümde daha iyiye gidiyor
bu aksam sezon finali var bakalim neler olacak..
Her ne olursa olsun dizi 10 numara beğenerek takip ediyorum. Ama bu mümtaz şerrrrrrreefsizin önde gideniymiş onu anladım Poyrazın yerinde olsam bütün pisliklerini dökerim ortaya ağzını burnunu kırardım.
zafer islendi :D
ters köşede game of thrones bir poyraz karayel iki numara :D
Hele şükür zafer Finishim :D
zafer kevgir+cızbız yeni kötü adamımız mümtazın konuştuğu adam ve patronu muhtemelen
sefer olmez dımı beyler
ortalık karıstı
Yok artik aga bu nedir ya.harbi daha yeni basliyor
önümüzde efsane bir sezon var belli oldu.
sezon finalini otur otur yeniden izle..
son dkda yine 90a caktilar hepimizi terse yatirdilar
Poyrazın babası da hatırı sayılır bir abimizmiş meğer :D
Poyrazın babasının dosyası Bahri Ummanın elindeydi, Bahri yanlışa affı olmayan bir babamız Poyrazın babası dosyayı istedi Bahri vermedi buna karşılık eroinmidir artık neyse intahar süsü verek Poyrazın babası Bahrinin oğlunu öldürttü ve babasının adamı Ayşegülün kardeşine aldığı hediyesini yanından aldı gibi bir tahminim var. Dizideki poyrazın son cümlesine resmen eşlik ettim. " Olaylar yeni başlıyor "
Sezon finali dizinin yeniden sifirdan başlaması gibi oldu.
Çok iyidi beee....
ulan yine yaptılar yapacaklarını harbiden ya çok iyiyid beaaaa
genelde sezon finalin araba uçurumdan uçar, öldümü kaldımı diye merakta bırakırken, herşeyi yerli yerine oturtunca şaşırdım bende.
alışmadık nede olsa bu kadar net dizilere,
sonrada olaylar yeniden başlıyor. vay beahh dediim,
bildiğin çarşamba akşamları eve gidip izliyoruz ya la :D
neyse seneyede dizi izleyeceğiz iyi iyi :D
leyla ile mecnun havası görüyorum sefer taşkafa zülfikar üçlüsünde.. 10 puan 10 puan 10 puan 100 puan aldın bi sus a.. koyim :D finali gerçekten çok güzeldi açıkcası inceden sezmiştim adil olayının babası çıkacağını. bi kaç tahmin daha var ama görücez önümüzdeki sezonu ve hatta ilk fragmanı büyük merakla bekliyoruz. gider ayak gelen sahte yazısıda yüzleri güldürdü :D