Fragman cikti, Sema biliyor zaten ama babanin bildigini sanmiyorum :)
Gerci ikisinide seviyor, heralde birlikte olsun isterler :D
Printable View
kacıranlar (benımgıbı) kanal d de tekrarı basladı
Bahri'nin eşide bir ağa'nın kızıymış. Bahri bana hapiste bana abilik yapmış sonrada çok güvendiği için evlendirdi bu tesbihi bana verdi falan demişti. bence poyrazada okey çaktı kızı için. Ben mümtazın yaptıklarınıda biliyorlar diyorum. ses kayıtlarını almışlar şantaj yapmak için almışlardır ama kimi yaktıklarınıda bilirler illaki. hayatımda leyla ile mecnun ve eski kurtlar vadisinden sonra ilk defa bi diziyi böyle detaylı izliyorum.
yaktılar poyrazımın başıınıııııııı
kameralı kalemi kullandı ya poyraz onu biliyor diye tahmin ediyorum. poyraz kalemi geri alırken sema çok fena baktı.
dizi gittikçe ter köşeye yatırmaya başladı. teşkilat babayı çökertmek için poyrazı kullanıyor diye düşünüyordum ama kayınpederin parmağı çıktı. bence baba herşeyi biliyor teşkilatı ters köşeye yatıracak gibi hissediyorum ben.
babanın sadrettinin gırtlağını sıkacağı gün yaklaşıyor. tipini s... pörtleği.
Şu sinana hastayım ya ciddi güzel rol yapıyo çocuk :D
bahrı baba adam :)
Yine ateş ettiler :)
bu bölüm çok güzeldi tam gaz devam, zülfikar yardı geçirdi :D
sonunu kadar izleyemedim yarıda otobana çagırdılar sıkmaya çıktım noldu :D
sinanın godfather rolü çok fenaydı ya,dizi bol süprizli harika gidiyor
baba kızmaz poyraza :)
yarı ciddi yarı komedi baya keyif alıyorum izlerken.
sinan fena rol kesiyo walla koca kafa osmandan daha iyi :D:D
Semanın babasının katili bahri çıkacak ahada buraya yazıyorum. Poyrazıda öldürürse sinanada sema gibi bakar büyütür.
Bence Poyrazdan önce bahri ölür :)
2.fragman gelmiş bile
https://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel
şaka maka, benim gibi adam diziyi ciddi ciddi bekleyip izliyorum yaa hayretler içerisindeyim :D
son bolüme kadar hepsini tek solukta izledim, fena sardı dizi. Burçin'e hasta olduğum için de olabilir tabi :)
bir de kaç gece beraber aynı yerde kaldılar, insan hiç mi sevişmez arkadaş, en son bıraktığımda diziler böyle masum değildi :D
evet göze soka soka cinsellik yok ne güzel bence.
Poyraz a hic bisi yapamazlar dizi biter :)
küçük ağa'da 2 bölümde 1 çocuk kaçırılırdı.bunda'da poyraz 2 bölümde 1 babaya yakalanıcak korkusu.
Sanırım Poyraz vuruluyor ama kim vuruyor çözemedim fragmanda.. Geçen bölüm sakin geçsede artık tüm gerçekler çıktı meydana :)
Sert gitmeye devam ediyor, küçük bebenin son 2 bölümdür komik sahnelerine yer veriyorlar ama kurtlar vadisinde bile bir dönem oluyordu :D o yüzden dert etmiyorum, takipteyiz. Akşam ekran başındayız :D huashuashuas
Bahri mermi yiyecekken poyraz mermi önüne atıyor bence
Böyle bir tahminim var benimde cekirdek aldik aksam icin :)
Sürprizler bizi bekliyo bu akşam :)
Açtık tv yi izliyoruz bakalım ne olacak. Çok heyecanlı dizi valla
Herkesin cebindende mermi cikmasi ne tesaduf
Baba ayip etti cocugun velayetini katti ise
Ayşegül 'O zaman iki mezar kazarsın' dedi ve gol oldu :)
Yine bitti ameka :)
Acele fragman lazim
Kisi basina dusen gayri safi milli sevgiden diyerek devam eden ilker kaleli gonulleri fethetti o sahnede.. hakikaten samimi dizi olmus.
Ezel kadar olmasada, oguz ataydan estirmesi nedeniyle izlenilesi bi dizi
aha fragman da girdi
Allahini seven fragman koysun :D
aha buldum :)
https://www.kanald.com.tr/poyraz-kar...bolum-fragmani