Bence bi hafta beklet haftaya iki bölüm birden seyret, final yine bomba bitti. :D
Printable View
Finalde tam yerinde bitti ha !!
Ayşegül son sahnede (bence) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılacak, ölse zaten olmaz... Zafer bi şekilde yine yırtacak, sonra onu Poyraz halledecek sanırım... Gel 6 gün gel... :)
Ufak kız ölecekmi acaba.
son reklamda kapatmıştım reklam sonrası geri sarıp aynı yeri verecek diye ama sonrasında da bişeyler olmuş galiba?
belediye encümen azası dedi ya koptum orada ya çok iiydi valla
Fragman geldi ama ser verip sır vermemiş. :)
sımdı ızledım fragmanları cok hareketlı olcak yıne zafer cakalı dınleme cıhazını farketmıs moralım bozuldu :)
2. fragmanı nereden izledin?
https://www.kanald.com.tr/poyraz-kar...lum-fragmani-2
çok zor olmadı :D
Bu bölüm hakkında söyleyebiliceğim tek şey;
https://www.youtube.com/watch?v=dMggFSh4eI0
bence poyraz mumtaz aracılıgı ıle babayı kurtarıcak ıcerıden ne dersınız. yanı poyraz santaj yapacak mumtaza bahrıyı cıkarsın dıye
Bu serefsiz öldümü acaba gercekten ya kesin yelek falan vardir öldürmezler bunu :(
Güldü yaw bence ölmedi :)
Kan sicradi sanki o sahnede,kafaya cak dedik ama olmadi.bide zaferden beklenmedik bi korku imaresi vardi,olmez o ipne
Bence o gulme olmezsem hiiaa. kodum gulmesi gibi geldide o geberirse kimle ugrasacaklar gerci sema ogrenecegini ogrendi sirada o var
Yelek vardi bence olmedi. Kafasina sikaydi iyiydi
Bencede ölmedi yani daha erken ölmemeli :D
begüm karakteri de karı ya iyi yakışmış katsayıları arttırıyor :)
Zafere iyi fake attılar ama bu sefer :hehe:
Zafer ölmedi, kalbimizde yaşıyor... :hihih:
akici bir bolum oldu yine bir dahaki bolum baya heycanli olcak gibi.
Sema vuruldu bence...
Bence havaya sıktı semayı uyarmak için. Bölüm çok iyidi ya kaçırdım diye dün izledim bende valla aksiyon boldu. Çarşambayı beklıyorum
Bu hafta yine olaylar olaylar :D
Sema ölmedi bak gene feyk veriyolar kesin. Ama ortalık feci karıştı ya sonu hayrolsun bakalım
Bence de ölmedi :)
Oha ben şok:D inşallah vurmamıştır semayı
songul yakacak poyrazı. yalnız begumde yakacak
3 el sıktı la mefta olmuştur :D
Semayı kaybettik üzüntü içindeyim.
haftaya sezon finali yapar herhalde, çorba oldu herşey
Songüle acaip kılım ya uyuz karı şu olayın gerçeğini öğrenselerde songüle sıksalar keşke.
Poyraz semayi vurduysa buyuk serefsizlik yapti. Harcadi sucsuz yere kadini. Su songülün kostebek oldugu ortaya ciksa cok rahatlicam.
şimdi Poyraz Semayı vurdu mu ?
Vurmadıysa Poyraz sıçtı Sema mahveder onu.
Vurduysa Sefer Poyraz'a sarar kafamda deli sorular çıksın fragmanlar.
semayı vurmadıysa, sema niye yere düştü, hadi vurdu neden 3 el ateş etti kafasına birtane yeterdi, bence kafasının yanına ateş etti, semada bayıldı .
semayı vuracak g.t yok poyrazda :D
kafasına sıksa geriye düşerdi, bende omuzuna filan sıktı, ölmez ölmez :)
istersem sıkarım hea hesabına, ne biliyim yaww :) fake atıp duruyor dizi zaten :)
Bence boşa sıktı vursam vururum akıllı ol ayaklarında semada heycandan mı artık korkudanmıdır bılınmez bayıldı ölen kalan yok ama sema poyraza taktı kafayı artık. Adamın harbiden yüzü gülmüyor bela çekiyor adamı :D