ulan nasıl fragman nasıl dizi. hangi kafanın eseri bu
Gittimi sefer şimdi.
Sefer gitmiş.
Burçin TERZİOĞLU nun mesajı;
https://www.facebook.com/BurcinTerzi...595185/?type=3
Yorumlara baktinmi
Herkes senarist olmuş
Son 10 bölüm diyorlar herkes ölecek sanırım![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
kayaya çarpa çarpa düşse neysede direk suya düştü bişe olmaz pencereden bıyerden nefesını tutar çıkar arabadan![]()
DR. OWL
Çok saçma geldi bu bölüm bana.İlk defa beğenmedim bi bölümü ama o takip sahnesi falan olmamış yani yakışmamış.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Sefer öleceğine Sema ölseydi spor gazetesi. Zaten kafa gitmiş 2-3 aya ölür o Seferden ne istediniz. Adilin her hamlesinin başarılı olması sıkıcı olmaya başladı artık daha fazla uzatmadan final yapsalar bari biri gelsin yeter diyip bahriyi de adili de öldürsün rahatlayalım.
Kanal D ekranların ilgilyle izlenen dizisi Poyraz Karayel Sefer öldü mü? Poyraz Karayel Sefer canlandıran Kanbolat Görkem Arslan neden ayrıldı. Poyraz Karayel Sefer diziye ölerek veda etti mi.
Kanal D ilgi ile izlenen dizisi Poyraz Karayel Sefer öldü mü? Poyraz Karayel dizisi hayranları son bölümde gözyaşlarını tutamadı. Ekibin en sevilen ve delikanlı ismi Sefer ölerek diziden ayrıldı. Poyraz Karayel dizisinse Sema kurtarmaya çalışan Sefer öldü. Uçurumdan atlayarak ölen Sefer arkadaşları veda etti.
Geçen hafta Sadrettin ve bir dünya ölüm sonrası herkez Ali İl diziden ayrılacağını düşünürken Sefer veda etmesi nasıl karşılanacak merakla bekleniyor. Hem Bahri Baba'nın hem Zülfikar herşeyi SEfer ölümünden sonra işler değişecek.
Poyraz Karayel Zülfikar Celil Nalçakan açıkladı!
İnstagram hesabından Zülfikâr yarım artık... Fakat sayende, Celo bir ömür tastamam! Güneşli güzel göreceğiz canım kardeşim... El ele ve daima ileriye! yazmayı diziden ayrıldığını gösterdi.
Ayrıca dizinin Bahri Babası Musa Uzunlar İnstagram'dan; Benim yüreği güneş, sevgisi okyanus, ruhu yunus dostum diyerek fotoğrafını paylaşarak veda ettiğini duyurdu.
Dizinin Taşkafası Cem Cücenoğlu ise; Dile kolay. 46 bölüm. İçimizden bir Sefer Kılıçarslan geçti... Öyle bir geçti ki, deldi geçti, vurdu geçti... Hatta vurdu gol oldu. Sefer'ime hayat veren güzel yürekli insan @kanbolatgorkem ! Senin gibi insanların var olduğunu bilmek bile bize umut veriyor. Hayat boyu şans yanında olsun. Yolun açık olsun. Biz hep seninleyiz kardeşim. Sana çok teşekkür ederim. Cahildik. Dünyanın rengine kandık.
4 gündür ezel i izliyorum dun aksam da sattim poyrazı cok bir sey kacirmadim
Ezeli bastan izleyin derim beyler bosverelim poyraz finito![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Takip sahnesi çok kötü olsada o uçurum sahnesinde Sefer ciğerimi söktü yine aruna kone..
Ezel ile kıyaslanmaz ama son dönemde izlenilecek en iyi dizidir PK.
Ezelde de 2. Sezon biyerler bayıcak. 3 kere izlemiş biri olarak söylüyorum![]()
Seferin ölmesi üzdü hakkaten ya.. Poyrazın abisi değilmiş demekki![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)