User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
195 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Kendimi devamlı yorgun hissediyorum (şunu bir tartışalım)

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hergün sabah 7 de kalkıyorum 8-18 çalışıyorum. 14 günde bir 2 gün off'um var haftada en az 3-4 kez spor salonuna gidiyorum. + Optiumum Hyro Builder complex protein kullanıyorum. Sabahları yatakdan kalkamıyorum akşamları yatamıyorum. denk gelirse öğle arasında 40 dk şekerleme bile yapıyorum. Şuan bile kendimi hantal hissediyorum. Eskiden daha acımasız ağır girerdim spor da işi lifting'e vurmuştuk şimdi nerede performansım diyorum.

Benim ne yapmam lazım dostlar ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

tayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu acan arkadasın anlattıklarından hafıf bır depresyon durumu cıkıyor tavsıyem hergun yarım saat yurumen ve supradyn all day tarzı bı multıvıtamın kullanman ayrıca gunluk en az 1 gram omega 3 desteğide almanda fayda var , bır psıkıloga gitmende yararına olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef bende öyleyim foruma girmeye bile üşeniyorum etrafımdaki herkeste oldugunu öğrendim mevsimsel birşey mi acaba kendimi çook kötü hissediyorum
    ...

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle spor! faydasını görüyorum

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynı senin gibiyim. İşe başlamadan önce spora gidiyordum işe başlayınca(sabah 6 da evden çıkıp akşam 8 de geliyorum) üzerine spor aşırı yordu ilk iki hafta bende sporu bıraktım fazla yorulmamak için ama anladım ki spor beni yorsa da dinç tutucak. Maaş yatınca tekrar yazılıcam

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı sorun bendede var özellikle son birkaç aydır çalışmamanın da etkisiyle hiç bir şey yapmak istemiyorum aylardır gece dışarı bile çıkmadım gezmeye. yıllardır spor yaptığım için antrenman beslenme yatma kalkma saatleri vs. sorun değil benim onların rutini devam ediyor. Benim şuan ki sorunum daha çok insanlara tahammül edememek dışarı çıksam dahi trafikte yada kalabalık ortamlarda vs. aşırı sinirlenip bir an önce eve gitmek istiyorum
    aynı durum son dört senedir bende de var..
    muhtemelen sinir hapları kullanmaya başlayacağım...
    tabi ya ...

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar herkese teşekkür ederim. hepsini tek tek okudum. Hatta kağıda not aldım tek tek deneyeceğim denemekten birşey kaybetmez insan. Sporu ancak yürüyüş olarak yapabilirim askerden sonra belimde mekanik ağrı başladı yani zorlayamam.

Sanırım ben hiç sevmediğim Yozgat hayatını arıyorum. Öğrenciyken akşam çıkardık kimse olmazken arabayla gezerdik gider 3 bira alırdık birini dışarıda içerdik dağın tepesinde diğerlerini evde içerdik bir güzel uyurdum ki peh. Trafik desen yok at 2. vitese gez babam gez. Yemin ederim sadece işe gidip gelmek için arabaya biniyorum 2 ayı geçti arabayı temizlemedim ki her gün yıkardım pas geçmeden. Bunalıma girdim ben.

Ben çocukken toyota corolla ydı yanlış hatırlamıyorsam birebir aynı maketi vardı. arabayı komple topluyordun nasıl bulacağım bilmiyorum ama onlardan bulabilirsem oturacağım araba yapacağım.
    Onun dışında içmekten bile keyif alamaz oldum 2 haftada 1 bir ihtimal 2 gram içerdim. Evde biriken vodka viski ne varsa koyucam baş ucuma her akşam uyumadan 2 şer bardak içip keyfime bakacağım.
    Hep böyle minik şirin bir araba isterdim şimdi bir bütçe belirleyip top gibi bir araba alacağım 2010 öncesi yaris olur fiat 500 olur ya da 2000 model civarı tospa olur bilmiyorum en azından 5 6 ayı kurtarır ( Elbet evde biri olur binecek )

Şu an yapabileceğim en iyi şey akşamları çıkıp yürüyüp 1 2 bardak birşey içmek.

Hep derlerdi büyüdükçe hayat daha da kötü oluyor diye hadi len derdim öyleymiş
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende öyle hissediyorum. Ama çözümü biliyorum ancak uygulamaya bile üşeniyorum.

İlk önce güvenilir bir yere tüm kan tahlili yaptır. B12 eksikliği olmadığından emin ol. Eksik ise Sadece B12 takviyesine başla. (Dr gözetiminde). B12 eksik olsun ya da olmasın akşam yatmadan önce pharmaton iç. Sabaha zinde kalkarsın. Bu bir.

Spora git. idman sonrası imkan varsa yüz. Eve zinde gideceksin. Akşam yemeğini azalt ya da fındık,fıstık vs takıl. Bir hafta denilen gibi yorgunluk belirtisi olabilir. Bu iki.

Bu iki maddeyi uygularsan sabah 6 da uyanır, işe vs koşarak gidebilirsin.

Velhasıl kelam, terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Benimki de bu hesap. Biraz iraden varsa dene farkı gör.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Semih aga sen harbi çok rutin e sokmuşsun hayatını biraz değişik aktivite yap çık uludağa kayak yap al yengeyide ne bileyim hafta sonu için nöbet saatleri uygunsa kaçın adalara gidin senin gibi adamı böyle görmek üzdü baklavaları yerken iyidin gözlerin parlıodu resimlerde

Dip not:yenge hala acıbademe geçmedi mi diş hekimi olur hemşire olur
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende aynıyım deyip başlayacaktım anlatmaya. Ama üşendim.
    Şakası bi yana yataktan kalkmamaya zorlama, halsizlik vs hepsi var. Hatta şuan bile gözlerimi zor açıyorum.
    Bence bunun çaresi üzerine gitmek. Akşam yorgun mu hissediyorsun? Yemeğini ye çık dışarı. Yürüyüş yap. Kafeye de otursan evde yayılmakdan iyidir.
    Şahsen akşam işten çıkınca eve gidip kanepeye uzansam uyurum direk. Zorla kendini dışarı çıkıp bişeyler yapmaya. Büroda iş yokken kendime iş çıkarıyorum hareket etmek için. Bir de havalar da çok etkiliyor insanı. Kötü havalar psikolojik olarak etkiliyor bence.
    Son olarak da yalnız sanırım bizi bu hale getiren. Monotonlaşıyor hayat. Sabah uyan duş al kahvaltı yap işe git geri gel uzan yat. Her gün böyle olması da sıkıntılı. Depresyon başlangıcı olabilir. Kaldı ki kendi kendime konuşmaya başlıyorum sanırım evde.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım benimde spora yazılmam gerek
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor yada başka bişi fark etmez. sen kendine bi hobi yada kafanı dağıtacak bişi bulman lazım. snin durum psikolojik gibi geldi.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

ilker AKTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir tavsiyede benden burnunuzda et veya kemik var mı hiç baktırdınız mı eğer varsa ve farkında değilseniz nefes almanızı etkilediği için bünye sürekli yorgun oluyor uykular düzensiz oluyo ben sırf bu nedenden pazartesi günü ameliyat olucam bi baktırmanızı tavsıye ederim doktor 2dakkada burnunuzdan soktuğu bir kamera ile bakıyor

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 kelime yazıp olayı çözeceğim: insulin direnci.

Bire bir uyuyor sebep sonuç ilişkisi saygılar!

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı çeken herkez hemen hemen 20-30 yaş aralığında sanırım hayatın daha düzene oturamamış olması iş yada ilişkilerde hızlı iniş çıkışlar vs. sebebiyle birazda psikolojik bizim durum

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üst mesajda dendiği gibi kesinlikle insülin direncinize baktırın. Öyle berbat bir şey ki insanı sürekli uzanmaya itekliyor.
    .

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu supradyn iyi bir destekleyicimi. Dengemi bozar diye korkuyorum ishalden uykusuzluktan bahseden olmuş. Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum ona göre gün içerisinde sipariş vericem.
    http://www.vitaminler.com/urun/supra...30-tablet-4397
    Yanında şuda iyidir al diyebileceğiniz bir ürün var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama sürekli yorgun hissediyorum.

İş saatlerim 08.30 - 18.15 arası. Akşam 11'de de yatsam 01.00'da da yatsam değişen birşey yok. Zaten ne kadar yorgun olursam olayım hemen uyuyamıyorum. He birde aşırı üşengeçlik başladı. Hafta içi akşamları hiç dışarı çıkasım gelmiyor hafta sonu da hep yan gelip dizi izleyesim var Arabadan coili falan söktüm arabayı yıkamak falan da içimden gelmiyor eskiden bahanesi olurdu

İkinci öğretim okudum hep geç yatıp geç kalktım o mu bozdu dengeyi ama askerdeyken pek sorun yaşamadım.

Bu durumu yaşayan kimse var mı ya da bu durumu yaşayıp şunu bunu yaptım düzeldi diyebilecek olan ?

Not: WOW falan oynamıyorum acaba ondan mı böyle oldu şaka bir yana yaşam enerjim gitmiş gibi hissediyorum.
    yazıldımı bilmiyorum ama uyku apnesi problemi olabılır. yıllarca yasadım aynı sorunu. vücudun uyku esnasında bir sebepten uykunun evrelerini bastan yasamaya baslamaası yani 3. evrede tamamen vücut dinlenme modundaynen biranda 1.evreye donmesi. teorik olarak uyanıyorsun pratikte hissetmiyorsun.

ne kadar cok uyusanda görüntüde uyudugun için her daim bi mahmurluk modu oluyor..

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jeffy nin dediği gibi yorgunluk hali uyku apnesinden olabilir ama belliki siz bunalıma doğru yol alıyorsunuz, spor vs işe yarıyor ama belli bi süre sonra o da standarda bağlayınca yine aynı duruma düşüyorsunuz kendi uyguladığım tavsiyem, şöyle rahatsız lan bu herif dediğiniz bir tip ile çıkıp sağlam dağıtın hemde hafta içi haftasonu ayırt etmeden dağıtın ama gitmediğiniz yerlere gidin mümkünse karşı cinsin çok olduğu yerlere gidin iş çıkmasada flört bakışma durumları testesteronu tavan yaptırıp kafayı açıyor her halükarda, kullanmayı çok istediğini bi araba varsa mümkünse kiralayın bi yakın ortalığı bir kaç günlüğüne tamamen bambaşka yaşayın sonra zaten yoluna koyacaksınız herşeyi o uykusuzluk falan kalmayacak. Ha bir de kavga etmekte güzeldir bazen aklınızda olsun kavga çıkma durumu olursa kaçınmayın,
    dudağım şu an seda sayan dudağı modunda ama mutluyum sıkıntı yok, hatuna yazılan elemanı yerde görmek bodyguarddan yenilen dirseği unutturuyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)