Ford GT yeni yuzuyle beraber 2016 da cikiyor aciklandi..Muhtemelen Ring vs rekoru kiracaktir oldukca iyi gelistiriliyor.LeMans icin hazirlanildigi soylentileri de yok degil
3.5 Litre v6 Twin Turbo
650+hp
7 ileri DCT
Direksiyon cok guzel yapilmis
Ford GT yeni yuzuyle beraber 2016 da cikiyor aciklandi..Muhtemelen Ring vs rekoru kiracaktir oldukca iyi gelistiriliyor.LeMans icin hazirlanildigi soylentileri de yok degil
3.5 Litre v6 Twin Turbo
650+hp
7 ileri DCT
Direksiyon cok guzel yapilmis
mükemmel bir araba olmuş nsx mahvetti bu sevindirdi.
çok gaddar duruyor valla icide sade ötesi Vural Aktan bekleriz artık
zaten nsx veya type-r (bide gran tourismo) çıkana kadar bunun kasası eskir yenisi gelir muhtemelen
1881 - 193∞
retro tasarım nasıl korunurun dersini vermişler resmen..
iç tasarımda aşırı değişiklik var ama üretim versiyonunda onu da retro hale getirirlerse diyecek tek kelime kalmaz..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Daha yavas olsun, daha cok yaksin, daha kotu hizlansin ama bari opsiyon olarak manuel alabilelim ya yeni araclari. Arabanin daha ucuz ve daha kolay uretilenini istiyorum hayir otomat olacak deniyor yaabu serbestligi saglasaniza bana!
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
v6'dan resmen amerikan v8'nin sesini çıkarmışlar![]()
uzun süredir hiçbir araç bu kadar hoşuma gidip bu kadar heyecanlandırmamıştı beni. acil köşeyi dönmek lazım
ve son olarak bir önceki neslin kapılarını aradı gözlerim![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Kendimi bildim bileli hastası olduğum tek supersport.. nokta olmuş tasarımı,çizgiyide bozmamışlar.. ama bir önceki revizyonlu kasa favorim yinede..
inat etmişler vites topuzu olmayacak artık. nsx bir bu iki. spor arabada nasıl olmaz şimdi lambo ferro da yok demeyin. isteğe bağı koyuabiliniyor da el le çat çat vitesi atmadıktan sonra neye yarar? çok takıldım buna.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
çok mu geri kafalıyım ya bilemedim.
araba ok gibi çıkardığı güç te muhteşem ama Amerikan arabasında V6 nedir. içimi gıcıklayan tek nokta bu.
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)