Tasarimini tek begenmeyen benim galiba![]()
laf gibi araba yapmıs herifler özünü bozmadan ancak bu kadar güzel geri dönüş olurdu
çok begendim italia dan flan cok daha güzel geldi gözüme![]()
Cem Yılmaz'ın yerinde olsam bundan alırdım 1 tane. ne öyle ferrari, porş, lambo. bunlar zaten herkeste var. Ford GT ise ender görülen bir sporcar.
en sevdiğim üç süper spordan birsidir.
bu da kapılar hariç muhteşem olmuş.
ön, arka, kokpit ne varsa herşey çok iyi.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Son zamanlarda çıkan hiç bir otomobil bu kadar etkilememişti beni. İlk kez bir Amerikan üretimine mükemmel olmuş diyorum![]()
Real Cars, Real Roads.
Katılıyorum, beni de tek rahatsız eden 3.5 litre v6. 4.5 litre v8 filan olmalıydı en az diye düşünüyorum. Ayrıca o mekanik hissini seviyorum eski amerikanlar da ki... elbette GT kullanmadım, görmedim ancak bu hissiyatı korumak çok önemlidir böyle kült modellerde. Belki de bunun üstünde de çalışmışlardır. Daha çok nfs ye girsin diye yapılmış gibi geldi bana.![]()
Eski ruhunu hala koruyor izlerini taşıyor çok beğendim bunu istiyoruz , birbirinden alakasız araba istemiyoruz !![]()
Herşey çok güzelde, o kapının kalınlığı neden rahat 25-30cm ? Arabanın tabandan çalmışlar resmen 2 kapıyı açınca arabanın zemin genişliği yarısına düşüyor![]()
eski serileri sevmezdim ama bu gayet iç ve dış olarak şık olmuş, iç sadelik çok iyi bence.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Eskisi ayrı bir seksi idi bu da ondan geri kalmamış.
Bakalım 2016 da süpercar ligine sağlam bir rakip gelecek demektir. Özellikle yeni corvette den sonra amerikan araçları artık daha iyi malzeme kalitesi ve daha dengeli kullanımı olan araçlara dönüşmeye başladı.
ON numara olmuş eski tasarımını koruması sevindirici FORD işi biliyor abi müşteriler ne isterse onu veriyor![]()
Videoyu izledikten sonra dahada sevdim. Herseyi ile mukemmel olmus gecmisten kopmayarak nasil guncel bir model yapilir dersi verilmis.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)