Aracım orjinal. Ön kapı boyalı, arka kapı saçı değişik mi olacak şimdi![]()
Tamirden sonra en az 10bin değer kaybı olucak. Araçta bir fark olucakmı? hayır. Gidişine konforuna bir etkisi olucakmı? hayır Ne kadar saçma bir mantıkla yaşıyoruz
O degilde saç ile kapı içi arasında en az 5-6 cm boşluk var . Balon gibi şişirmişler aracı genişlesin diye![]()
Elleme Sekelesin...
sene olmuş 2015 hala arabanın kaporta sacından güvenlik seviyesi ölçen var![]()
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Kangoo nun kontrolsüz ve hızlı çıktığı belli.Umarım passat ın sahibi değer kaybı davası açarda,maaşından kesilir trafik canavarının.
Passat gibi arabanın haline bak diyeceğimize,passat bu haldeyse bizimkiler kim bilir ne olur dememiz lazım bi punto sahibi olaraktan![]()
Bir zamanlar VW sevenleri bizim megane'ların çamurluğuyla dalga geçiyorlardı, kendi tok kapı seslerini överek. O geldi aklıma, bi müddet güldüm.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Araç sahibi passat forumundan bir abimiz.Çengel gibi takıldı diyor kendisi..2 kapıda değişti şu an.Ayrıca yeni passatın ön çamurluklarda plastik sac karışık.B7'de böyle değildi.
Golf 5te cam motorunu falan sökmek isterseniz kapı sacını söküyordunuz, passatta da öyle mi ?
Öyleyse illaki aynı renk orj boyalı çıkmasını bulurlar yakında![]()
demekki Rabbim göstermesin. ben benim. 2+1 evle ( balina 300 sel ) bu kazayı yapsaydım passat kumbara olucakdı :S şakası bi yana Rabbim göstermesin. geçmiş olsun o arkadaslarada
sıfırı 25-30 bin euroluk araba ne olacaktı zırhlımı yapacaklardı
Kur farklı , otv , kdv derken bir servet oluyo arabalar yoksa gercekten cok ucuzlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)