Rakip 17:41 yaptı hemen 26:41 olduk o farkı kapatmaya niyetimiz yok![]()
Rakip 17:41 yaptı hemen 26:41 olduk o farkı kapatmaya niyetimiz yok![]()
oy verildi abi TT ailesinin elinden ne uçan ne kaçan hiç bişey kurtulamazİnşallah Allahın İzniyle Yengemiz Ödülü Kazanır
![]()
Çok teşekkürler kardeşim![]()
Bu arada Android işletim sistemli aletlerde hücresel veriyi açıp kapatmak basit hemen alttan çekilen hızlı menü ile fakat IOS lu iPhone veya iPad lerde bunun yolu uçak moduna alıp kapatmak. Uzun uzun ayarlara dönüp hücreseli aç kapa yapıp yeniden geri dönmenize gerek kalmıyor.
+7...89
Oldu bence bu iştekrar bi 5 oyda benden
Buket Sevinç Aykın 6.02%
Deniz Türe 17.38%
Selen Gül Dayıoğlu 4.81%
Yıldız Yakar 1.63%
Fulya Kalfa 3.53%
Merve Dinçkol 3.91%
Hande Aydınalp 6.01%
Derya Oruçoğlu 2.61%
Sedef Bekiroğlu 2.42%
Figen Civan 3.51%
Gamze Turgutlu 2.6%
Pelin Koç 10.72%
Tuğba Dural 4.96%
Oya Eren 26.48%
Nazlı Canyurt 4.13%
Madem okadar iyiyiz şu önümüzdeki seçimlerede bi el atın beyler![]()
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
abi ben bugün de denedim oy verebildim :d acaba hergün bi tane mi oy hakkımız varöyle ise hergün girip oylarız
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Valla arkadaşlar adamlara birkaç kez sorduk çok fazla sorunca da "arkadaşlar kastırıyor ne zaman bırakalım bu işi" diyormuş gibi olmak istemiyorum açıkcasıyarın bir daha soralım en iyisi ...
Rakiple aradaki farkın 10% olmasına ve genel oyların da 30% olmasına çok az kaldı.
17.62 vs 26.80![]()
Arkadaşlar birincinin Figen Civan olduğu hakkında duyum aldık. Kendisi %3 ile 11. Sıradaydı. Hemen itiraz ettik pazartesiyi bekleyin dediler. %3 alan o ankette birinci oluyorsa.... Neyse... Pazartesi bir gelsin görelim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)