Önerin nedir hocam?
Printable View
30 ayrı numaradan mesaj olayı için yazmıştım o mesajı. Şuan ne durumdasın bilmiyorum ama arkadaşlarını tanıyorsan bi mekanda sözleşip yola güllerle falan affet beni yazıp plan yapabilirsin. Yada canlı müzikli bi gidip durumu anlatıp herkesin önünde af dileyebilirsin. Dediğim gibi son durum nedir yada ne hata yaptın bilmiyorum ama ben olsam bu tarz birşey için kafa yorardım
Bu konu 2015 için unutulmaz olur :) Umarım emeklerinin karşılığını alır ve iyi bir ders alarak mutlu mesut tekrar başlarsınız :) Adamlığın için helal olsun diyorum :)
Nasıl bi yokluktur bu ya :D
3.20xDriveyi nasıl bilirdiniz bir bmw daha aramızdan ayrılıyor sanırım :(
işin sakası tabı suprız olarak bızde bı organızasyon yapabılırız hatta dusunursen nasıl yardımcı olabılırsem olurum 14 subatı senın suprızınle gecırebılırım kendı planlarımı bırakıp ısın sonu ınsallah barısırsınız ne dıyeyım
bir anımı anlatayım belki faydası olur :D hatunla kuşadasında gezerken tam güvercin adasından yayan merkeze doğru yürüyoruz 2 tane kız 20li yaşlarda bizim önümüzden gidenleri durdurup bişeyler soruyorlar herkes devam ediyor. neyse bizi durdurdular dediler erkek arkadaşımla barışmak için bu yazıları tutar mısınız bizde fotosunu çekcez diye. eyvallah dedik tutarız. :D benimkinde evrenin sana selamı var yazıyordu. dedim bu evren kim sakat yazı tutmayalım falan. yok dedi onla aramızda bir kitabın olayı dedi yüksek ihtimal secret falan bahsettiği kitap. :) neyse bizim arkamızdan bir turist aile geliyordu. 5-6 kişi varlar. kız onları çevirdi kızda ingilizce yok :D dedi siz biliyor musunuz dur dedim ben hallederim açıl :D anlattım işte durumu manitayla ayrılmışlar bunları tutcaz fotomuzu çekcek falan. tamam dediler onlarda. herkesin elinde bir yazı fotomuzu çekmişti. bu da böyle bir anımdır yani. 30 numara falan kolay :D foruma yazsan 200 kişi bile gönderir de geri tepme yapabilir. o kadar insana niye numaramı dağıttın diye. dikkatli olmakta fayda var. :)
Yeditepede birseyler mi duzenlesem ? .:-)
Fikir verin hacilar
olum bu kız bu konuyu okuyacak verilecek fikirlerin gerçekten bi anlamı kalmaz. Bence kendin üretmelisin fikrini yardımcı olunabilecek durumlarda bizler elimizden geleni yapıcaz.
30 kişiden mesaj olayına girme bence ters tepme ihtimali yüksek diye düşünüyorum. Sen derdini pişmanlığını tüm samimiyetinle anlat ikna olursa öyle olur. Bence burda önerilen sürprizler aranız iyiyken yapılacak şeyler, sevgililer gününde mesela ama ortada bir sorun varsa sürpriz planlamak yerine ona verdiğin değeri ve yaşadığın pişmanlığı anltmak daha mantıklı.
not anladığım kadarıyla da öyle sürprizle ikna olacak biri de deği inmediğine göre, daha yüreğine dokunan şeyler yapman lazım diye düşünüyorum.