Bol yağlı :D
Printable View
Bu arada planıma dahil olmak isteyen 3 kişi buldum , ricalarım üstüne planıma dahil olmak isteyenler için grup kurucam.. 05076974834
Senin durum bayağı ciddiymiş benim önerim çok saçma olmuş
Çiçekle gülle surprizle olacak birşey değil bu. Bu durumda gözünün göreceğini sanmıyorum zaten bu tarz şeylerin. Konuşarak çözmen lazım başka yolu yok.
Konuyu okurken Aliağa dan Karşıyakaya gelmişim fark etmemişim :) 60 km çabuk bitti konu bitmedi :) Allah gönlüne göre versin.
Sadık nasipse hayırlısı ise olsun. Üzüleceksen dert çekeceksen olmasın bana kızma.Emek ve giden zamanı geri getirme lüksümüz yok.Güzel haberler bekliyoruz.
Umarım elde extra o kız aşağı inecek demedin :D
Kardeşim düşüncen iyi de hem 30kişiye neden numaramı verdin diyebilir hem sapığı var fırlaması var o da ayrı bir konu ama illa yapacam dersen ben de yardımcı olmaya çalışırım.Özelden mesaj atman yeterli :)
Mutlu sonla biterse elde techturkey pankartiyla bir fotografinizi yuklersin Sadik :D
Eğer barışırsanız bu yaptıkların referans olacak ve hep daha fazlasını yapman gerekecek bunu unutma.
Kardeşim elimden gelebilecek bişey olursa numaram: 0541 208 61 80
Sabah sabah nasıl güldüm :D Sadık Allah kolaylık versin. Kalacak yerin yoksa misafir edeyim diyecem ama çok ters yerlerdeyiz. Samimiyetine o kadar inandım. :D
Bak kıza da söylemişsin konu monu diye. O kız bir şekilde gece gündüz bakıyodur. :D
Tüm yurt bakıyodur emin ol. Biri gözden bişey kaçırsa yan odadan koşa koşa gelirler şunu okudunuz muuuu diye bağıra bağıra :D
Hemen yeni bir form sitesi açıp tt yi taşımalıyız yengeden uzağa. Sürpriz bozulmasın. :D bu arada destek için özelden yazabilirsin. Ama numara işi sakat haberin olsun
Abi 30 kişi olayı dogru ama mesaj olayı yanlış 30 kişi bul onu buluşmaya çağır. Geldiği güzergaha her Köşeye bi kişi dik elinde çiçekler bulunan her köşede bi tanesi ona çiçek versin ve son çiçeği sen ver şerefsizim on numara olur :)
Sadık hangi yurdun önundesin sen bu arada
ataşehir flan deniyor muammer gülerse yurd iş yerim yakın varsa yardımcı olunacak birsey elden geldiğince bişilerle ugrasırız.
az cekmedik biliriz bu hali :D
Yardımcı olmak isterim ama ben numarasını kimseye vermemeni öneririm kotu niyetten değil de bence ters teper yazıldığı gibi
https://www.youtube.com/watch?v=QoNpD5ZSe-U
Bunları dinlemiyorsan sadık , uğraşma kardeşim . Biraz kendini motive et bu şarkılarla :) .
Konu deşifre oldu Sadık, B forumundan devam edelim artık :)