Bileti aldim , gidiyorum istanbula ya :-(
Printable View
Bileti aldim , gidiyorum istanbula ya :-(
Ailesinden birini kaçırıp yurdun önüne götür. Barışmazsa benzin döküp yakmakla tehdit et
konuyu okut,ortak bı arkadasınız varsa erkek ona ulaş o çıtlatsın,baksana bu bızım xx falan degılmı diye salaga yatsın,çabanı daha doal olarak gormesı ıcın guzel fırsat olabılır.
tezgaha getır işte :D
tabi sonrada modlara pm at benım msjı sılsınler :D
https://www.youtube.com/watch?v=pcoCtg6NBbI
Olmazsa dinler rakı içersin kardeşim :) Yolun açık olsun :)
Gardaşım başarılar . Son tavsiyem fazla üstüne düşme la öyle alışır öyle gider sonra .
Kendini anlat özürdile baktın olmuyor sen bilirsin dersin istiklal caddesinde gezersin no problem :) seviyorsa o sana geri dönüş yapar zaten .
Sevmiyorsa yapacak bir şey yok sado babaya kız çok :)
Elinde bir çiçekle yurdunun aşağısında bekle. Önce ara açmazsa sms at aşağıdayım diye. Elinde sigara vs. olmasın ama kibar bekle. :D
Sürpriz için oraya gitmen yeterlidir bence. Güzelce konuş kendini anlat o gün neden sinirli olduğunu vs.
Aklımda olsun. Yakın bir arkadaşım bu şekilde bir evlilik teklifi düşünüyor. :)
Bu arada dediklerimizi unutma çok sağlam düşün kafanı topla öyle konuş :) iyi haberler bekliyoruz
1 de uçak var 8 de kalktım yaw :D Heyecanlıyım dostlar.
Hediye vs cok onemli degil, goz boyama kisimlari,
onemli olan yapacagin konusma. Neden oyle yaptim da, bu duruma dusmemize sebep oldumu aciklayabilmelisin.
Vay arkadas ben bunlari yaziyorsam benim kiz beni kafeslemis bile demektir empoze etmis herseyi :D
Bide kardesim kalin giyin, en onemlisi o :D istanbul buz gibi.
Hayirli sonuclanir umarim
Ataşehirde çataralı pataralı arabalarla toplanıyoruz beyler ben intercoolerımı söküp geliyorum :D
Aman Samet abi, bomba gibisin vallahi. : ))))
----------
Dostum; şu IC konusundan sonra ben de diğer bir çok kişi gibi sana sempati duymaya başladım. Sana ne yapacağımı söyleyemem. Zaten hali hazırda 5 gün önce kız arkadaşımın doğum günü için Gaziantep'ten kalkıp sabah İstanbul'a geldim, akşam geri GA'ya döndüm. -Ki yaşamımı İstanbul'da sürdürdüğüm halde, ailemi bile göremeden... : ) Umarım senin kız arkadaşın da bu özverili davranışı takdir eder. Ufak bir tavsiyem var. Aslında tavsiyeden ziyade, bir tüyo gibi düşün bunu. Yanılmıyorsam kız arkadaşının yurdunun önüne gideceksin. Bunu avantaja çevirmen gerek. Oda arkadaşına, yurttaki arkadaşlarına oynaman lazım.
Yani diyeceğim o ki; yapacağın her ne olursa olsun, kesinlikle sadece kız arkadaşını etkilememeli. Genel olarak bütün yurdu etkileyebilecek bir numara bulabilirsen, emin ol istediğin sonuca ulaşma ihtimalin çok daha yükselecektir. Nihayetinde kadınlar böyledir, senin bir adım atman onun geri dönüşü için sadece bir fikir oluşturacak, geriye kalan kısım ise arkadaşlarının ona "çocuk bu kadar şey yapmış, ya kıyamam, o kadar yol gelmiş, barışın bence" vb. sözler söylemesiyle olacak. : )
Zaten arkadaş dürtmesiyle de olsa barışırsanız, aynı hataları tekrar yapmayacağını söylemen (-ki yapma!), mahçup olduğunu ve üzgün olduğunu dile getirmen, içtenlikle konuşman, daha dikkatli ve daha ince davranman; sizi bir müddet sonra eski konumunuza, hatta daha da iyi bir hale getirecektir. Şimdiden başarılar dilerim ve tebrik ederim.
Azdan az çoktan çok gider sadık.HEdiyeninde küçüğü büyüğü olmaz seven insan için.büyük hediye alıp göz boyamaya gerek duymuyorum.Evinin altında yada sokağında bekle evden çıkınca karşısına geç gayet samimi nekdar sevdiğini eşşek gibi pişman olduğunu yollara düştüğünü anlat.Nekadar kızgın olursa olsun izmirden çıkıp gelmişsin , duvar olsa insafa gelir(tabii içinde sevgi varsa sana dair.) yoksa yapacak bişe yok biraz daha realist olup durumu kabullenip önündeki maçlara bakarsın.
Hadi bakalım güzel haberler gelsin 2 saat içinde :)
Hade bakalım Allah yardımcın olsun
Hayırlısı olsun
Bi daha da kötü söz söyleme delikanlıya yakışmaz