yok abi maksat farklı bişeyler olsun derdindeyim :D
Printable View
Cevreden okula yakin ,cingene dilenci cocuk vs ne bulabiliyosan tutustur eline gulleri vs kucak dolusu bunu sana su abi yolladi diyip versin eline ki zaten yaklasinca cekinir muhtemelen.
Seni gostersin parmagiyla x2 dumur yasar,o aptalliktan faydalannipta sende guzel lale vs alip takdim edersin. Alir arabaya shbet ede ede isi baglayana kadar turla.
Sorada git kral rrstoranda yemk ye oldu bitti gitti.
senın gıbı 4 sene ızmır ıstanbul gıttım geldım bende agır söz söylemıstım ama affetmemişti ben bırde anasına soylemıstım senın yıne kurtarma ıhtımalın var:)
Dostum inşallah barışırsınız aşk sevgi sevmek sevilmek güzeldir sevfiğinin kıymetini bilmekte. 1 ay hiçte uzun bir süre değil zaten bunun 2 haftası irtibat içindeymişsiniz.
Çiçek fikri klasik ama güzel ve etkilidir gül düşünüyorsun her rengin ayrı bir anlamı var sarı dışında diğer renkler uygundur kırmızı ve beyaz olabilir.Ama bence bu yeterli olmaz özel birşeyler de yapmalısın çukulata fikri mesela illa çukulata olmasına gerek yok güzel bir hediye sepetine kız arkadaşının çok sevdiği onun için özel birşeyler hazırlayabilirsin.
Bunlar tamam diyelim ama tabiki yeterli değil olay konuşmanda bitecek dürüst ve kalpten içinden geçenleri onsuzluğun zorluğunu yaşadığın şeyleri pişmanlığını anlatırsan eğer kız arkadaşınında duygular varsa hala bence bu iş olur.
Sadik seni tanimam etmem intercooler konusundan sonra meshur oldun forumda benim icin o icten cevaplarla seni gorunce hayir diyebilecegini sanmiyorum o samimiyetinle ustesinden gelirsin ayrica 1 ay sure falan degil biz tam 2 yil ayri kaldik benim yuzumden istanbulda yasiyor cumartesi aradim pazar ordayim dedim ve gittim sonuc nasipse yakinda dugun var cesaretli ol ustesinden gelirsin birlikte gecen o kadar zaman varmis madem oyle 1 ayda hic bisey olmaz
Sevgi emek ister güven ister sadakat ister en önemlisi de saygı ister. Her insan hata yapar olsun sen yine gocunma utanma sıkılma git şansını dene. Hakkında hayırlısı olsun hiç bir şey için geç değil. 1 Ay da az boz bir zaman değil seviyorsa halen içinde bir kıpırtı varsa senle tekrar birlikte olur. Çek konuş büyük hata yaptığını belirt inşallah istediğin gibi olur ama. İş işten geçmişse o 1 aylik bir vakitte yerine başkasını koymuşsa sakin ama sakin sana yakışmiyan bir şey yapma kardeş. Hakkında tekrar hayırlısı olsun allah utandırmasın. Haberlerini verirsin :)
Küfür hoş bir şey değil hele bayana karşı . Ama artık biz alıştık o beni sinirlendiriyor ben de küfürü basıyorum alıştık gibi bir şey :) 4 saat önce yine tartıştık küfür etmemle sonuçlandı aradan 1 saat geçti kendisi özürdiledi :) .
Sen yine de gerekeni yap durumu izah et kızlar inatçıdır, hele bu kırıcı küfürler de varsa iki katına çıkar . Küfür et demiyorum kendini güzelce izah et beni sen zorladın gibisinden üste çıkmaya çalış ki iki gün sonra aynısı olursa ipi eline sen al :) .
Başka yorumu olan?
Çat kapı gidip düzgünce konuşursan affedebilir. Hediye konusu da çok ince bir şey olmalı. Barışmasa bile ufaktan ona dokunacak bir anınız olsun :)
Bir kutu çikolata yolla ama hepsin ısır
İçine not yaz hepsini denedim ama senin kadar tatlı değildi :(
Tahta kutular var ya kalp şeklinde dikdörtgen şeklinde beşgen şeklinde falan, al onlardan bir tane dışını onun sevdiği renk ile boya. İçine ufak ufak notlar koy. Birlikte çekildğiniz fotolardan çıkarttır onları koy arkalarına bişiler yaz. Birde o kutunun içine sevdiği çikolataları koy. Emek ver karşılığını alırsın. En ucuz en etkili yol bu :D Önemli olan kutunun içeriği ve kağıtlarda yazdığın şeyler hassas olduğu noktalara bol bol değin :D
Yanlış anlama kardeşim
Bunu Allah aşkına yapan kaldı mı ? bitsin şu furya artık ! herkes biliyor gibi bir şey
Kardeşim sana tavsiyem 100 liraya kıyacaksın çiçeksepeti yada bonnyfooddan yada herhangi birinden meyvesepeti 80-100 yolunacaksın (o kadar olur) güzel hafif büyükçe olanlarından.
Yurda göndereceksin güzel bir notla (işte gel dersen dağları aşarım falan fıstık)
Hem riske girmeyeceksin okadar yol yapıp orada mal gibi kalmak var, hemde bu gibi durumlarda kızı etkilemek ne kadar önemli olsada etrafından gelen olumlu tepkiler daha önemlidir,
Kızın çevresinde daha duyulmamış gibi bir şeydir bu çiçek vs gönderen olmuştur ama meyvesepeti zannetmiyorum.
Sonuçta altın vuruş yapmaya çalışıyorsun ya kızı geri alırsın yada kendimizi zehirleriz biter gider.
Herşey senin sabrına ve inadına bağlı, tabi eğer gerçekten seni seviyorsa. Pes etmeyeceksin, devamlı birşeyler denemen gerekiyor. Sık sık yanına gitmeye çalış, olmasa da uzaktan sürprizler yap. Uğraş, sonunda değiyor. Ama en önemlisi doğru insan olduğundan emin ol. Başlangıç için çiçekler bence yeterli olur, ufak birkaç sürpriz ya da hediye ile birlikte daha da iyi olur. Sonra duruma göre yolunu çizersin. Çok abartmaya bence gerek yok, bu sefer ileride yapacağın hiçbirşeyi beğenmeme durumu ortaya çıkabiliyor.