Takipteyiz,Basarılar insallah umdugumuz gibi olur ,Barısırsınızİyi haberler bekliyorz
Kardes, 2.5 yıllık ilişki de 1 aylık süre çok değil. Ama istanbulda, ailesinin başında olmadığı, helede ufak yerden gitme kızlarda, kız arkadaşlarının etkisiyle ayrılığa alışmış olabilir. Son mesajlamalarda sana cevap tutum ve konuşmalarına göre git derim. Cevabını bekliyorum.
Konuştuktan sonra affetmezse ben hazırda bekliym yakın da, siz ayrıldıktan 10 dk sonra kıza sarkıym sende onu takip ediyormuş gibi bir anda çık beni evire çevire döv. sonra ben kaçarım bir miktar dayak yedikten sonra, zaten oda bişeyin varmı diye illaki ilgilenir.. rol yeteneğim çok iyidir![]()
Abi çık karşına ver gülleri kabul ederse sıkıntı yok. Etmesse ya benimsin ya kara toprağın de![]()
Kardeşim Çikolata numarası çok bayat ama sana kendi yaptığım sürprizden bahsedetim ve burada 2 hafta boyunca çikolata aradığımı bilen bilir.
Kutu içerisine çikolata son zamanlarda fakat basit dersen kendi yaratıcılığın ile yapmanı tavsiye ederim. En sonunda çikolataların üzerine en sevdiği çiçek papatyayı koydum ve daha da büyük bir 2. kutu olarak koydum . Ama gidip kendim vermedim. Görkem kardeşim ile konuştuktan sonra kızın yurdunu bulup onlarla gönderdim ve kutunun içerisine not yazıp en sonuna seni ne olursa olsun aşağıda bekleyeceğim diye bir yazı ekledim. Çikolataların resimlerini şuan bulamadım ama bulunca hemen koyacağım. Fakat bu yazıyı okumak bana içimdeki tüm mutluluğu dışarıya çıkardı. Umarım faydası olur.
![]()
Sevgiline, güzel bir mektup yaz, güzel bir kutu için de notlarla beraber paketle önden , yumuşatıcı olarak yolla , yokla derimtelef olmasın onca babayigit
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Sadık 18m tekne var elimde Bebekte yatıyor, sahibinde nazım geçer.
Yengemiz seni tepelemezde Bebek'e kadar getirebilirsen romantik bişeler organize ederiz senin için
Tekne bu
http://www.sinemimyatcilik.com/
Fiat's Are Faster Than You Think!
Allahim sana sukurler olsun ciddi bir ilsikim yok 5 yilimi 1 kiza verdim gecmisimi mikti bosver bos is sunu anladim hatali bile olsan sen gitmiyceksin o sana gelicek sen su an affedilsen bile en ufak hatanda heo onune bu hatalar serilicek konu hep sacma sapan yerlere gidicek isin bu baglamda zor
Aynı durumu bir kaç ay önce bende yaşadım. Bir buçuk yıllık ilişkim benim hatamdan dolayı bitmişti. İlk bir hafta umursamadım ama sonra ufaktan ufaktan hurmalar acıtmaya başlamıştı. Öyle böyle derken dayanamadım 3 hafta aradan sonra aradım konuştum olmaz dedi haklı olarak ama birbirimizi seviyorduk severek de ayrıldık. Çok uğraştım ilk olumsuz konuşmada pes etmedim çünkü hatam büyüktü hemen tamam demesinide beklemiyordum velhasıl senin hesap güzel bir çiçek gönderip ufak bir notla gündüzden siparişi akşamına ta denizliden izmit e gittim. Süpriz oldu biraz içini döktü ama sonunda barıştık. Seviyorsa her türlü barışır kardeşim yaptığın hata farketmez. Yeter ki ona pişmanlığını ve sevgini fazlasıyla belli et. Nasıl bir karaktere sahip bilmiyorum ama seviyorsan sonuna kadar uğraş sonra pişman olursun. Naz yaparsa illa ki anlarsın ufaktan alttan alttan sana mesajı verir fakat sevmiyorum diye israrla söylerse ne yapsan fayda etmez. Eğer bir süpriz yapacaksan birden karşısına çıkma iyi olmayabilir, kadınlar çiçek sever ilk olarak önden bir çiçek çikolata ne istersen yaratıcılığınla yolla birkaç saat sonra ararsın eğer uygunsan seninle yüzyüze görüşmek istiyorum dersin oda o anki şaşkınlık ve anlamsızlıkla aşağıda olduğunu patlat gerisi gelir diyte düşünüyorum.![]()
Sen ara bi fiyat al istediklerini söyle ama 2 saatten üzerine tuzlu olur.
Sonra pm den neler istediğini söyle bende sana ne son olurunu söyleyeyim.
Ama şunuda unutma hep daha fazlasını yapman gerekebilir sonrasında![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)