User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 2015 Adalet Bakanlığı Katiplik Sınavı

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16-20 şubat arasında alınacaktı galiba zabıt katipliği için giriş kağıtları. icrada 4 gün var arada ama zabıtta tarihler tutmuyor 16sı diye aklımda kalmış. doğruysa 5 gün yapıyor zaten. biraz garip yani 7-8 gün önceden metinleri açıklayıp 4 gün varken girecekleri açıklamak.
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İcra katipliği çok daha ağır ve sorumluluk gerektirir. Maaşı da ona oranla fazladır.
    Ben bu konuya çok yazmak istemiyorum açıkcası. İç karartmim. Aklınıza takılan birşey varsa özrlden yazabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevaplarım.

badmast3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denizli'de girecek olan varsa yardımcı olmaya çalışayım. Sınavda 4 senedir olduğu gibi görevliyim.
    Sınavlar önceden kağıttan okuyarak oluyordu bir kaç senedir ekrandan yazıyorsunuz programı var.
    Gireceklere tavsiyem başladığında pata küte yazmak yerine bir 10 saniye rutin olarak yazıp parmaklarınızı klavyeye alıştırın sonrası gelecek zaten.
    Sınav zamanında deli gibi klavye sesi duyacaksınız bu sizin moralinizi bozmasın, vs vs. Merak ettikleriniz olursa cevaplarım.
    www.atk.gov.tr
    Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
    Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı badmast3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denizli'de girecek olan varsa yardımcı olmaya çalışayım. Sınavda 4 senedir olduğu gibi görevliyim.
    Sınavlar önceden kağıttan okuyarak oluyordu bir kaç senedir ekrandan yazıyorsunuz programı var.
    Gireceklere tavsiyem başladığında pata küte yazmak yerine bir 10 saniye rutin olarak yazıp parmaklarınızı klavyeye alıştırın sonrası gelecek zaten.
    Sınav zamanında deli gibi klavye sesi duyacaksınız bu sizin moralinizi bozmasın, vs vs. Merak ettikleriniz olursa cevaplarım.
    Bu çok iyi oldu benim için. En çok korkuğum şeylerden bir tanesi, sınavda biri tepeme dikilir de heyecan yaparım diyeydi Pm atıyorum abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi şimdi bir kaç sorum var. görevlilerin ünvanı ne oluyor. türkiye genelinde mi bilgisayardan yazım yapılıyor yoksa kağıttan gelme ihtimali var mıdır. sınava başlamadan önce 1-2 dakika alışma süresi veriyorlar mı. katipler.netteki gibi kelimeyi gösteriyor mu program karaoke gibi. sonuçlar hemen mi belli oluyor. imlalı mı olacak imlasız mı. bu komisyondan komisyona değişiyor mu. klavyelerin markası modeli nedir her yerde aynı mıdır. çok soru sordum kusura bakma teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklıma geldi şimdi. diyelim ki imlalı yazılması gerekiyor ve ben imlasız yazdım. hesaplaması nasıl yapılıyor. sadece büyük harf başlaması gereken kelime, sonunda nokta olması gereken kelime mi yanlış sayılıyor yoksa sınav geçersiz mi sayılıyor. sınava girmeye hak kazananlar ne zaman açıklanır bir de bir bilgi var mı.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu konuda ustalaştım diyebilirim 3 dkda ortalama 1300-1500 vuruş yapıyorum oda metne göre 150-250 kelime demek.
    Sınavı değiştirdiler, şimdi başvuru yapanların puan sıralamasından başlanarak 20 katı kadar aday çağrılıyor klavye mülakatına. Daha sonra klavyede ençok yazandan itibaren kadro sayısının 3 katı çağrılıyor sözlü mülakata. Yani 5 kişi alınacaksa klavyede ilk 15 i çağırıyorlar.

Derecede yaptım olmadı, torpil dediler oda olmadı. Kimin alınacağı belli, en son adanada sınava girdim ve klavyeyi geçemeyen kişiyi sözlüye çağırdılar tabi bizim gibi garibanlar elendi

Çalışan arkadaşlar katipler.net te 2014 katiplik metinlerine çalışsın. İmlalımı imlasızmı, kağıttanmı ekrandanmı bunu komisyon belirliyor. Genelde bir önceki sınavı ekrandan yapanlar ekrandan devam eder. Bu arada sınava girdiğinizde eliniz istemsiz titreyebilir, 130 yazıyorsanız 110-100 arasına düşersiniz. Klavye sesini açıp çalışmak sizin yararınıza olacaktır.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu konuda ustalaştım diyebilirim 3 dkda ortalama 1300-1500 vuruş yapıyorum oda metne göre 150-250 kelime demek.
    Sınavı değiştirdiler, şimdi başvuru yapanların puan sıralamasından başlanarak 20 katı kadar aday çağrılıyor klavye mülakatına. Daha sonra klavyede ençok yazandan itibaren kadro sayısının 3 katı çağrılıyor sözlü mülakata. Yani 5 kişi alınacaksa klavyede ilk 15 i çağırıyorlar.

Derecede yaptım olmadı, torpil dediler oda olmadı. Kimin alınacağı belli, en son adanada sınava girdim ve klavyeyi geçemeyen kişiyi sözlüye çağırdılar tabi bizim gibi garibanlar elendi

Çalışan arkadaşlar katipler.net te 2014 katiplik metinlerine çalışsın. İmlalımı imlasızmı, kağıttanmı ekrandanmı bunu komisyon belirliyor. Genelde bir önceki sınavı ekrandan yapanlar ekrandan devam eder. Bu arada sınava girdiğinizde eliniz istemsiz titreyebilir, 130 yazıyorsanız 110-100 arasına düşersiniz. Klavye sesini açıp çalışmak sizin yararınıza olacaktır.
    Bu torpil olayı gerçekten çok can sıkıcı. Ayarlayanlar nasıl ayarlıyor anlamıyorum. Biz boşuna çalışıyoruz ozaman siz bile bu hız ile kazanamamışsanız çok zor. Sözlü mülakatta sıkıntı çıkmış olabilir mi ? Ne gibi sorular yönelttiler?

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu torpil olayı gerçekten çok can sıkıcı. Ayarlayanlar nasıl ayarlıyor anlamıyorum. Biz boşuna çalışıyoruz ozaman siz bile bu hız ile kazanamamışsanız çok zor. Sözlü mülakatta sıkıntı çıkmış olabilir mi ? Ne gibi sorular yönelttiler?
    Sözlü mülakat diye birşey sözkonusu değil. Saçma sapan sorular, ne denk gelirse soruyorlar. Senin o sorulara verdiğin hiçbir cevabın önemi yok, hepsini doğruda cevaplasan alınmıyorsun. Adalet bakanlığı adaletsizliğin olduğu en büyük kurum malesef.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Torpilden öte köy yok malesef. Bende Zonguldak'ta 2012de başvurumu yaptım ve sinava girdim.132 kelime ile metni bitirdim, üstüne hata yapmayayim diye yeniden baslamadim.buna rağmen zonguldak'ta 1000 kisiden 3.oldum. Sözlü mülakata girdiğimde 5 soru soruldu ve 1 soruda yaniltmak icin elinden geleni yaptı. Çıktığımda tüm sorularin cevabina baktim doğruydu. Bence oldu dedim fakat sonuclar geldiginde yedeklere atmislar 70le birakmislar. Kelime sayisi 89 olan kisiler dahi girmis.Yazı yazmanin onemli oldugu bu iste Torpiliniz varsa sıkıntı yok..Eğer yoksa hic kkurcalamayin.Ben bu yüzden başvuru yapmadim..Adalet Bakanlığı , adına yakistigi gibi olsaydi keske..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slipshod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şimdi bir kaç sorum var. görevlilerin ünvanı ne oluyor. türkiye genelinde mi bilgisayardan yazım yapılıyor yoksa kağıttan gelme ihtimali var mıdır. sınava başlamadan önce 1-2 dakika alışma süresi veriyorlar mı. katipler.netteki gibi kelimeyi gösteriyor mu program karaoke gibi. sonuçlar hemen mi belli oluyor. imlalı mı olacak imlasız mı. bu komisyondan komisyona değişiyor mu. klavyelerin markası modeli nedir her yerde aynı mıdır. çok soru sordum kusura bakma teşekkürler
    Görevlilerin ünvanı; komisyon başkanı, Cumhuriyet başsavcısı, yazı işleri müdürleri, zabıt katipleri, bilgisayar teknisyenleri, hizmetliler, çay ocağı görevlileri bunların hepsi sınav zamanında görevli
    evet sanırım bütün Türkiye'ye artık bilgisayardan yazıma geçti. Programda üstte yazacağınız metin, alt kısımda size ait yazıyı yazacağınız bölüm var.
    Sınav başlamadan önce 1 dakika yada daha az yazıp alıştırma yapmanıza izin veriliyor.
    %99 imlalı yapıyor bütün komisyonlar.
    Sonuçlar sınav bittikten sonra aynı gün incelemeye alınıyor ama sonuçlar bir kaç gün içinde yayınlanıyor.
    Klavyeler her şehirde farklıdır, biz bugüne kadar A4 Tech klavye kullandık. Her sınav öncesi klavye alımı yapılıyor, kullanılmamış sıfır klavye ile giriyorsunuz sınava
    www.atk.gov.tr
    Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slipshod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklıma geldi şimdi. diyelim ki imlalı yazılması gerekiyor ve ben imlasız yazdım. hesaplaması nasıl yapılıyor. sadece büyük harf başlaması gereken kelime, sonunda nokta olması gereken kelime mi yanlış sayılıyor yoksa sınav geçersiz mi sayılıyor. sınava girmeye hak kazananlar ne zaman açıklanır bir de bir bilgi var mı.
    pardon bu soruyu görmedim, zaten ilanda metin bütünlüğünün %40'ı bozulursa sınav başarısız sayılıyor. Paragraf atlarsanız sınav geçersiz sayılıyor. İmlasız yazdığınız her kelime geçersiz sayılıyor eğer imlalı sınav yapılırsa.
    www.atk.gov.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon bu soruyu görmedim, zaten ilanda metin bütünlüğünün %40'ı bozulursa sınav başarısız sayılıyor. Paragraf atlarsanız sınav geçersiz sayılıyor. İmlasız yazdığınız her kelime geçersiz sayılıyor eğer imlalı sınav yapılırsa.
    abi denizlideki klavyelerin tam olarak marka ve modeli ne peki biliyomusun? Birde sinavda cikacak metin sinav sabahi yayinlaniyor diyorlar dogrumu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi denizlideki klavyelerin tam olarak marka ve modeli ne peki biliyomusun? Birde sinavda cikacak metin sinav sabahi yayinlaniyor diyorlar dogrumu.
    doğrudur sınav metinleri sabah belli oluyor. bu sene değişiklik olabilir her gruba farklı metin sorulabilir bu konuda tam emin değilim ama olma ihtimali var.
    F klavyeler A4 tech marka km720 model bunun dışında Q klavyeler ise power marka olması lazım
    www.atk.gov.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://katipler.net/onparmak-klavye/...=180&metin=667 Arkadaşlar yeni metinler burada sınava girecek arkadaşlara duyurulur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sınava girecek tüm arkadaşlara şimdiden Başarılar Dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes için hayırlısı olmuştur inşallah

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun . 60 bin kişi başvurmus sınava .

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katipler kaç lira alıyor bilen var mı ? bi tane katip bi kız var ama çok güzel bi kız , beni evermeye çalışıyor bizimkiler
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler