Hadi ya. İyimiş o zaman
Teşekkürler bilgilendirme için. Bekleyip göreceğiz artık![]()
SÖĞÜT J.ULŞ.EĞT.TB.K.LIĞI/SÖĞÜT var mı uzun dönemve söğüt hakkında bilgisi olan ?
Burdur'a gidecek olanlar genel olarak iyi bir yer bir çok kişi acemilikteki en güzel yer der ama başka acemilik yeri göremediğim için bir şey diyemem o konuda havası çok berbat 1 günde 4 mevsim yaşanıyor tozu fırtınası hiç çekilmiyor bu dönem gidecekler bol bol yağmur da ıslanır. ulaştırma er olacaksınız bu iyi bir şeydir gideceğiniz usta birliğin de geri destek bir konumda bulunacaksınız yani gideceğiniz alayın bölüğün durumuna göre şöför yazıcı çizici koğuşçu gece vardiyası vsvs. şöförlük ve zimmet konuları da sıkıntı değil gideceğiniz yere göre değişir elbet ama büyük ihtimal normal bir bölük şöförü olursunuz o da alay içi ufak tefek git geller de araç kullanır unimog almaya çalışın öyle bir aracın zevkini başka hiççbirşeyde tadamıyorsun![]()
358 KD askeriyim.
Acemiliğimi Manisa'da yaptım.
Şuan Girne Kolordu Komutanlığında yapıyorum.
Alterntifin yoksa Bir an önce yap gel hocam yaş ilerledikçe ağır gelir![]()
kısa dönemler 24 nisanda diye biliyorum . Çünkü çoğu yerde 24 nisan yazıyor ve zaten önce uzun dönemler açıklanır 1 hafta sonra aynı günde kısa dönemler açıklanıyor . İnşallah bir an evvel açıklarlar.
Evet ozan abi kısa gideceğim kısmetse
imzasız..
Kayseri 1.Komondo Birliği Hava İndirme Ve Komondo Eğtim Taburu
Kayser/Melikgazi
Nasıldır abilerim kardeşlerim bilen varsa yardım etsin teşekkürler
Beyler Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama ve ASAL Sevk Başvurusu hizmetine bakıyoruz değil mi ?
3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ
bende 19 Haziran teslim olucam.herkese hayırlı teskereler
K.AĞAÇ 6.J.KOM. EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ (daha birliğe gitmedim ama sevk bitiş tarihi 14/05/2015 o tarihte gidecem dimi?)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)