Suyu klorlu kardeşim arkadaşlarım orada öğrenci olarak yaşıyor magosada gittim ben de tatil için . Ben de girnede olucam girne turistik açıdan daha iyi .
Aynen öyle manisada görüşürüz özelden telefonunu falan yaz . Olmadı kıbrısa'da beraber gideriz uçakla gidersin sen de herhalde ?
imzasız..
Acemilik
5. P.eğt.tug.k.lığı. Sivas merkez
Usta birliği
5. P.eğt.tug.48.p.eğt.a.emn. Ve mhf.tk. Tokat merkez.
Kısa dönem er. Arkadaşlar varsa giden pm atın. Konuşalım. Ayın 14 ü sabah uçakla gidiyorum.
Ben güzelyurt a bağlı yeşilyurtta yaptım. Benim yaptığım yer aşırı rahat bir yerdi biz arkadaşlarla yatılı okul dedik sabah ögle akşam içtima vardı geri kalanı ful arazı sohbet muhabbet yatma olarak geçti. Haftada 2-3 defa anca kamuflaj giyerdik böyle rahat bir yerde yaptım senin orayı bilmiyorum ama senin orasıda muhtemelen rahattır. Havalar ısınmaya başladı biraz fazla sıcak göreceksin kış görmeyeceksin gelene kadar. Sıcaklar ama senin için olumlu birşey çok sıcaklarda askere diyolar koguşlara geçin dinlenin koğuşlarda klıma var püfür püfür yatarsınız. İnternette denetleme falan yazıyor ama hiç birine aldırış etme denetlemeler komutanlar üzerinden dönüyor komutanlar koşuya gider atışa gider pentanlona gider sen birliğinde yatarsın. Denetleme olayını kafana takma ondan dolayı. Artık kısa dönem çok gidiyor kıbrısa ve problemlemli tipleri göndermiyolar ondan dolayıda için rahat olsun devrecilik falan yok kalmadı diyebilirim. Her hafta çarşın vardır gezersin tüm kıbrısı rahat rahat. Su sıkıntısı falan var diyo nette ama onada aldırış etme iyi kötu duş alıcak wc de ihtiyacını giderecek su var tamam evindeki çeşmeden akan su kadar temiz olmayabilir ama susuzluktan iyidir. Bide Girne yazar ama yerin girnede olmayabilir benim yerimde lefkoşa yazıyodu ama yeşilyurt çıktı devlet genel olarak magosa lefkoşa girne yi biliyo ondan öyle yazar ama başka yerlerde çıkabilir kıbrısta adım başı askeri birlik var ondan dolayı diyorum. Yemekleri kötü ve pistir ben yiyemedim açıkcası hep dışardan söyledim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar soruların olursa sorabilirsin her zaman. Şimdiden hayırlı teskereler diyelim.
Doğuya düşmiyelim diyosunuz ama doğuda askerlik kadar rahat birşey yokBen şırnakta yaptım 14 saat nöbet tutmama rağmen çok rahat bi askerlik geçirdim. tamam şartlarımız çok zordu üs bölgesindeydik fakat günlerimiz çok güzel geçiyordu gece nöbet gündüzde gelip yatıyorduk şafak çift çift atıyordu.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)