[QUOTE=63owen63;7755621]Bulut senin aracında pasaogluydu diye konuşmuştuk sanırım , farklı araçlar dimi, sen turbo büyütmedin :) Deneme günü geleceksen, sen de getir makineyi müsaitse :)
2 araç da paşaoğlu yapımıdır, gelicem tabikide
Printable View
[QUOTE=63owen63;7755621]Bulut senin aracında pasaogluydu diye konuşmuştuk sanırım , farklı araçlar dimi, sen turbo büyütmedin :) Deneme günü geleceksen, sen de getir makineyi müsaitse :)
2 araç da paşaoğlu yapımıdır, gelicem tabikide
ortam gergin 1.6 tdı en hızlıyım dizel facebook nerde:))
hadi yokmu deneme facebook atar tutanlar nerdesiniz ne güzle konu acılmıs
deneme talebinden çok atar talebi olmuş.keşke daha usturuplu olsaydı.yanlış anlama ama herkez kendince hızlıdır.
Konuyu acarken gerekeni yazmislar zaten , alakasi olmayan kisilerin tekrar tekrar altina hani hizlilar ucanlar kacanlar nerede diye guncel atmanin ne manasi var? Sanki biz hizli degiliz de ama madem bi hizli var onun ustunden bizde ortaligi kizistiralim gibi bi Izlenim oluyor .
Ne demiş John Lennon
''Atara atar gidere gider layka laykla cevap ver'' :D
Daha uzatmanın manası yok.Zaten deneyelim denmiş.Niye kendin söyle kendin işit modunda takılıyorsunuz ki ?
açar gözünü okursan yukarda yazıyor deneme yapacağımız. bu şekilde davranmaya devam ederseniz kendi kendinizle denersiniz. ne bu amk yerinde memleket meselesimi. hani nerdeymiş vs. aç gözünü oku yukarıyı. konuya giriş zaten saçma sapan. yine insanlığımı bozmadan yazmaya çalışıyorum ama sizde usturubuyla yazın. çoluk çocuk yok karşında.
01 CUB 75'in arkada bir NOS tüpü vardi,ya speclere yazmayi unuttunuz,yada tüpü söktünüz ;)
Yahu zaten denenicek denilmis,hala niye ortami germe cabasindasiniz
"ne bu amk yerinde" yazıyor orda. Senin üstüne alınacak bi durumun yok. Başından beri bi sataşma durumundasınız. İlk defa tanımadığım biriyle deneme yapmıyorum. Daha önceki denemelerde arkadaş olup ayrıldık. Her zaman kapımız açık birbirimize. Siz illa bir sürtüşme olması için uğraşıyorsunuz. Bu başlığı okuyan ve yazanlarında büyük çoğunluğu aynı fikirde. Nedir yani bu geçilince dünyanın sonumu gelecek. Geçilirsem tebrik eder geçerim, daha hızlanmak için şevk olur. Büyütmeyin bu kadar bu işleri.
bence üslüptan bahsediyorsak önce siz uslubunuzu düzeltin ben size özel birsey yazmadım yazmamda sizi tanımıyorum bile sadece bu kadar emek ve bu kadar para karcanmıs bi aracta arkadas deneme talebi istemiş ve biz yakın arkadasları olarakta vede bizim arkacımızda polo olduğu için merak ettiğimiz konular var doğal olarak bunun içinde yorum yaptım bu siteye kolay kolay yorum yapıcak biride değilim bence siz üzerinize alınmayın alınacakta bi durum yok tr tek siz polo kullanmıyosunuz biz herkesle denemek için bi konu actık..vede denemek istiyoruz .
Boldenon . Abi adamlar polo arıyomuş sal gitsin :)