https://www.youtube.com/watch?v=oHl84S85vVY
Printable View
shero köpek fenaymış yalnız, aynı benim pita :D
geçmek geçilmek önemli değil bence , ergen konusmalari yapmayin , gecilen saygi duyar arabasini gelistirir
Önce specleri doğru yazmak lazım,Cubta nos olduğunu sağır sultan biliyor Adana'da :))
varsa öyle birsey yazilmasi gerekir haklisiniz , yazmamasi onun ayibi
Ne alaka ya, denerken olmayacak olan seyleri yazmanin anlami ne? O drag amacli bir uygulamaydi anladikki bu setup icin gerek yok, evet sistem uzerinde ama denerken tupu gozunuzun onunde tabiki sokucem, kimse killanmasim gizli sakli birseyler yok :)
Boyle seyler ıcın ortam germeye gerek yok bızı bılen bılır yalan dolan ıle işimiz olmaz
Hızlı giriş oldu ama devamı olmadı deneme olacak mı?
Öncelikle herkese merhaba;
Doğan abi senin içinde uygunsa salı günü İstanbul'da olacağım anca gelebildim hem işi hem hava *****, başka denemek isteyen arkadaşların forma yazmasını bekliyorum.Bu arada aracımda nos vs yok gündelik ayar.
Herkese İyi Akşamlar ...
Olur kardeşim deneriz. Silivride metro dinlenmede buluşur çorluya doğru sıkarız. Çorludan veya daha yakın neresi varsa ordan geri dönersin. 3 şerit ve sakin oluyor oralar. Eşim rahatsız olduğu için geç saate kalamıyorum. O yol gündüz bile boş oluyor. O şekilde deneyebilrim ancak kusura bakma. Aracın sökül değil dimi senin. Benim stepne hariç komple takılı.
Hızlı dizelleri görelimm artıkk gerçekten polo dizeller hızlı güzel verin alıyor araç sahipleri.
Adana Mersin Antepden Kayseriden denemem isteyen arkdaşlarınızla denerim araç Polo Gti , Aykan Adanaya gelince deneyelim senle bnm araç stock ve 2 kişiyken basmıştık öylesine bir, mustafanın Ibıza cupraylada denersin
Kolay gelsinn Aykan kazasız belasız denemeler