Aynen abi salçam az kaldı ;)
Printable View
geçmek geçilmek önemli değil bence , ergen konusmalari yapmayin , gecilen saygi duyar arabasini gelistirir
Önce specleri doğru yazmak lazım,Cubta nos olduğunu sağır sultan biliyor Adana'da :))
varsa öyle birsey yazilmasi gerekir haklisiniz , yazmamasi onun ayibi
Ne alaka ya, denerken olmayacak olan seyleri yazmanin anlami ne? O drag amacli bir uygulamaydi anladikki bu setup icin gerek yok, evet sistem uzerinde ama denerken tupu gozunuzun onunde tabiki sokucem, kimse killanmasim gizli sakli birseyler yok :)
Boyle seyler ıcın ortam germeye gerek yok bızı bılen bılır yalan dolan ıle işimiz olmaz
Hızlı giriş oldu ama devamı olmadı deneme olacak mı?
Öncelikle herkese merhaba;
Doğan abi senin içinde uygunsa salı günü İstanbul'da olacağım anca gelebildim hem işi hem hava *****, başka denemek isteyen arkadaşların forma yazmasını bekliyorum.Bu arada aracımda nos vs yok gündelik ayar.
Herkese İyi Akşamlar ...
Olur kardeşim deneriz. Silivride metro dinlenmede buluşur çorluya doğru sıkarız. Çorludan veya daha yakın neresi varsa ordan geri dönersin. 3 şerit ve sakin oluyor oralar. Eşim rahatsız olduğu için geç saate kalamıyorum. O yol gündüz bile boş oluyor. O şekilde deneyebilrim ancak kusura bakma. Aracın sökül değil dimi senin. Benim stepne hariç komple takılı.
Hızlı dizelleri görelimm artıkk gerçekten polo dizeller hızlı güzel verin alıyor araç sahipleri.
Adana Mersin Antepden Kayseriden denemem isteyen arkdaşlarınızla denerim araç Polo Gti , Aykan Adanaya gelince deneyelim senle bnm araç stock ve 2 kişiyken basmıştık öylesine bir, mustafanın Ibıza cupraylada denersin
Kolay gelsinn Aykan kazasız belasız denemeler
yaw şu en hızlı poloyu ben yaptım lafına ağır güldüm. Sen ne yaptın. Parasını verdin paşaoğlu yaptı hepsini. Setup a sen mi karar verdin. Hava filtresini şuradan geçirelim daha iyi çeker diye sen mi söyledin. Bu işte parası olan geçer. Bu kadar basit. En hızlı araba birinizde olabilir ama siz yapmadınız o arabaları.
Ortak karar verdik ne yapsak ne etsek die, para verip eti senin kemigi benim yapmadim, onerilerim oldu onerileri oldu beraber bi hybrid karar aldik, sende denemek istersen memlun olurum ne kadar farkli arac olursa iyi olur, Adana da hıç geniş yelpaze araba yok Skoda Vrs gormedim bile, istersen meshur eko yazilimini hardcore a cevir hatta malzemede tak dilersen, dosthane bi deneme daha olur
Eşimin kullandığı arabayı bi tane dizel polo geçicem diye mi boziim. Komik olma. Özgünün yaptığı yazılım nerden meşhur oldu onu anlamadım. Bi yere mi yazmışım yazılımdan sonra benim araba çiçek oldu fotosentezle gidiyor hiç yakmıyor die.
Deneyecek arabam da var ama senin dizel polona çıkarmam merak ediyorsan.
Millete eco yazilimli aracimla deneyelim postlarin gozden kacmiyor :)
Olur tabi deneyelim, kendine ait bir aracla gelirsen memnun olurum.
Ne de olsa dizel polo geciceksin :)
Arac bekliyor, hazirlan :)
http://i.hizliresim.com/DlY18z.jpg
Aykan yazilim egzosken deneseydik iyiydi :)
merak etme ben başkasına ait araba ile kimseye atar yapmam . Diğer konuya gelince ben işin zevkine çıkar basarım dedim fabia ile arabayı görmek adına. 160 kg adamım amacım geçmek olsa heralde ben kullanmam başkasına veririm. . İşi hırs boyutuna taşıyacak olsaydım merak etme senin polonu çok rahat geçecek setup ı da kurarım bu arabanın üzerine. En fazla 1 haftama ve 3-4 bin tl me mal olur. Eee sonunda elime ne geçmiş olacak. Dizel polo geçmiş olucam. Vaay be. Millet bi tarafı ile güler dizel poloya hırs yaptı arabaya 4bin tl para harcadı diye. Yani şöyle söyliim seni geçmek beni tatmin etmez. Aynı klasmanda değiliz. Seni tabii ki tatmin eder sonuçta dizel poloyla fabia vrs geçmiş olursun. Koltukların kabarır vay be ne araba yaparmışım 90 hp dizel arabayla 180 hp hothatch geçtim dersin. Bu halimle denersem geçersin yıkılmam üzülmem. Tam tersine sevinirim adam bu arabayı geçmek için ne para harcamış derim. Yani iki arabanın potansiyelleri farklı. Sen benim 2-3 hadi 4 boy önümde gidersin şu halimle ama benim önümde daha alabileceğim bi 10 boy rahat var. Anlayabiliyorsundur umarım. O nedenle yanlış arabalara atarlanıosun diorum.
Türkiyenin en hızlı kanatlılarına oynuyorsunuz heralde , deneme oldu mu ?
Salı günü kısmetse olacak
ben poloyu küçümsemiyorum hatta fabia polodan ucuz araba fiyat olarak. Ben dizel poloda çok baktım fabia almadan önce. Hepsi yıkık dökük arabalardı vazgeçtim. O kadar çok araba baktım ki kroniklerini bile buldum arabanın. Volan gibi klima gibi egr gibi pahalı kronik hataları var. Bu onu fabiadan kötü yapmaz o ayrı.
Ama sportiflik adına polo gti ile dizel polo aynı klasman arabaları mı. Polo dizelin rakibi polo gti mı? Düzde hızlı oldun ee geri kalan. Yol tutuş şase sertliği aktarma. Motor potansiyeli ne hiç girmiyorum. Yapılan emeğe de saygısızlık etmem ama benim rakibim olmayan bir araba için araba hazırlamaya para harcamam. Fabia nın da potansiyelini biliyorum ne kadar gider gidemez onu da biliyorum o nedenle ellemiyorum.
güzel konu en çok batucanın denemeyi merak ettim :D
Bu arada turbonuz nedir?